איך איך ????

RedStorm

New member
איך איך ????

למה יש אנשים , עוד אאנשים היום שאכפת להם כל כך מהנורמות החברתיות??????? לא לעשות דברים כי לפי הנורמות אי אפשר לעשות אותם וזה לא נראה סביר למה יש אנשים שמאמינים בזה עדיין??? למה?

IC4

New member
זהו מה אנשים דפוקים ../images/Emo4.gif

אתם מפסידים את כל הכיף תקשרו למספרי 1-800 אקראיים, תעבירו את הזמן שלכם ושל המוכרת החמודה דברו עם האנשים שיושבים לידכם במטוס שעומדים לידכם בתור בבנק/דואר שמחכים כמוכם בבית חולים לאחד הרופאים שמסיעים אותכם במונית שמשועממים כמוכם באוטובוס/רכבת תשתחררו מהטמטום, ותעשו מה שאתם יכולים לעשות. על תשאלו למה תשאלו למה לא יא שמאלנים מפגרים
כלומר שמאלנים זה טוב, אבל אם כבר שמאלנים למה להיות מפגרים

חובשת

New member
בגלל הסטיגמות...

רוצים להיות בסדר בעיני אנשים אחרים! הקטע הכי מאגניב הוא- אנחנו החברה, אנחנו קובעים איך היא תיראה, אנחנו מדביקים את הסטיגמות!!! (נראה לי שהבנתם את הקטע של ה"אנחנו") זה ממש משחק מחשבות, דוגמא מהחיים: ישבתי ברכבת ומולי ישבה חיילת שלפי הכומתה שלה ראיתי שהיא בצנחנים, וממש התלהבתי בליבי על כך ותהיתי בליבי "האם היא תחשוב שאני סתומה לחלוטין אם אתחיל לשאול אותה שאלות?" בכל אופן, ראיתי שגם היא קצת מסוקרנת ממשהו (לא ברור ממה) ואמרתי לעצמי שלא אסלח לעצמי אם לא אדבר איתה... וכך התחלתי איתה שיחה, התעלמתי ממה שהיא עלולה לחשוב עליי ומהתוצאות! (האמת, אמרתי לעצמי שגם ככה אין יותר סיכוי שנתראה אי פעם בחיים, אז מה צריך להיות אכפת לי... ד"א- אני אומרת לעצמי את זה הרבה במצבים כאלה...) BE HAPPY

RedStorm

New member
נכון

אבל הרבה פעמים אנחנו אומרים לעצמנו - נכון שלא נפגוש את האנשים האלה יותר בחיינו (לא תמיד נכון) ועדיין אנחנו לא עושים כלום . פשוט המצב הזה קורה לי הרבה...

IC4

New member
אז בואו נפסיק לחשוב ונתחיל לעשות

מעכשיו כל פעם שיש כזה מצב שאתה רוצה לדבר לשאול לעשות משהו ומשהו לא הגיוני מונע ממך, לך בעקבות הרצון הרציונלי תצעק על עצמך לעשות את זה ! ופאקינג תעשה את זה או שאייסי קרוגר יבוא אליך בחלומות וירצח אותך!

חובשת

New member
לא צריך להיות אלימים!

פשוט תחשבו על הפיספוס הגדול... BE HAPPY

hsotrt

New member
אמממממ....

אני משוחרר מלידה!!!! וייייי!!! אני תמיד עושה מה שבראש שלי...ככה חינכו אותי! וכולם בהתחלה אמרו: "איזה פריק !! תראו אותו!!" ואני אמרתי להם בחזרה שהם יכולים לדחוף את הראש שלהם לתחת כי ממש לא איכפת לי מה הם חשובים!! ועכשיו אני גם היפראקטיבי וכאלה אז זה בכלל משוגע! *מחכה לסקילה* }:)

חובשת

New member
בלי סקילה אבל

אז זהו ש... לא! לא יכול להיות שאתה משוחרר מלידה, היית זקוק לדברים מסוימים מהחברה, דברים בסיסים ביותר שאם לא היו לך- היית מת.

חובשת

New member
עכשיו אני יודעת...

ועכשיו הסברת המטאפורה, או במילים אחרות- למה התכוון המשורר?

hsotrt

New member
אמממ....

זה כמו המשפט: "iv been born free and i am free! burn baby burn!!" קאפיש??

Alinush182*

New member
אני אסביר לך:

כי יש אנשים שמפחדים להשאר לבד, הם מפחדים שלא ישארו להם חברים בכלל...

laliv

New member
תודה

רציתי להגיד לכם תודה על הדיון הזה. דרך אגב אני לליב בכל מקרה אני בחיים לא יכלתי סתם להתחיל לדבר אם מישהו פשוט אכפת לי יותר מדי מה אחרים חושבים. אבל בעקבות הדיון הזה החלטתי להשתנות ולמרות שאני כן אצטרך לראות את האנשים האלה כל יום אחר כך אני בכל זאת אנסה להתחבר אליהם! אז המון תודה:) לליב

RedStorm

New member
:)))))))))))))))))))

לליב שלום! אני לא יכול לנבא עתידות אבל אני יודע - שמדברים כאלה יוצאים רק דברים טובים! אותי עשית שמח תעשי את מה שאת רוצה כי לא בטוח שיהיה לך מקום אחר לעשות את זה

למעלה