איך אין
?

איך אין ../images/Emo32.gif?

לא משנה אני אפתח.... אוווווווווווף! מחר חוזרים ללימודים!!!!!!!!
אז אני רוצה לאחל לכולם בהצלחה בשנת הלימודים הבאה ומחר כדי שתתפסו מקום טוב בכיתה.... נו אז מה קניתם לכסוד שנת הלימודים החדשה? אני קניתי סתם מחברות חלקות ועוד כמה מאאאזה מתוקות של פו הדוב קלמר לא מיוחד של ליווס, תיק וורוד של ג'אנספורט, קלסר מדבקות ועטיפה לספרים של פוקה ויומן מדהיייים של פו הדוב המצויר.... זהו נראה לי.... אז מה אתם קניתם? שרשור זה נועד כדי להתבאס, לאחל ברכות לשנה החדשה ולהתפאר בדברים שקנינו....

יאאאאאאאא

אני מתה מפחד...
[ב'מת רציתי לפתוח שירשור כזה אבל אז ראיתי את שלך...
]

sisty

New member
../images/Emo73.gifאז איך היה בבצפר?|כסל../images/Emo85.gif

אז איך היה בבצפר?|כסל
אני מאוד נהנהתי ממש לא למדנו אלא היה סתם שטויות, אני עברתי לביצפר חדש והיה הרבה יותר כיף מהקודם
ואיך אצלכם

בת כמה את? איפה את גרה?

לא היה משהו מיוחד... אבל אני והחברות שלי תפסנו את כל הטור ועכשיו זה מה זה כיף.... (חוץ מזה שאיזה שני ילדים מעצבנים אמרו שהם צריכים לשבת בשורה האחרונה והחברות הפחדניות שלי ישר רצו לשורה שנייה... לא נורא, לפחות הן קרובות אלינו...) זה היה מה זה מצחיק... הייתה לנו ילדה בכתה ד' שעזבה לקנדה ועכשיו היא חזרה לכיתה ח' והיא באה אלינו לכיתה והקטע הוא שאני וחברה שלי היינו פעם חברות שלה והיא ילדה כזאת מוזרה וחנונית ועכשיו זה היה מצחיק כי היא בקושי השתנתה.... הכי מצחיק זה שבדיוק חשבתי עליה לפני כמה זמן איפה היא, אם היא חזרה כבר לארץ, ופתאום שהמורה שלנו נכנסת אני רואה מישהי ממש דומה לאחותה וקולטת שזאת היא... למזלנו היא מצאה איזה חברה חדשה אז לא ממש היינו איתה... חברה אחרת שלי שלא הכירה אותה דיברה איתה אבל אני לא יודעת מה ייצא מזה... וווואי זה היה ארוך! מי שקרא עד פה הכל מקבל ממני
ד"א זה עניין אתכם?

למעלה