איך אמא יכולה לפגוע בבתה?!

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
כעת ניתן לפרסם: הבת של השרה אורית סטרוק חשפה כי עברה פגיעה מינית על ידי שני הוריה בטקס מצולם ומחריד: לאחר שחשפנו כאן לראשונה השבוע כי בת של אחת מהשרים חשפה פגיעה מינית במשפחתה, הבוקר הבת - שושנה, של השרה אורית סטרוק, חשפה את עצמה וסיפרה בסרטון מצולם: "עברתי פגיעה מינית על ידי שני ההורים שלי. הפגיעה המינית צולמה. אני נמצאת תחת איומים מצד גורמים עברייניים, ואני מרגישה מאוימת. הגשתי תלונה במשטרה נגד ההורים לפני שיצאתי מהארץ. אני מבקשת ממשטרת ישראל להגן עליי, גם מהעבריינים וגם מהמשפחה שלי. אשמח לעזרת הציבור בהפצה של הדברים לכל גורם אפשרי". השרה סטרוק טרם הגיבה לפרסום, נצרף כשתגיב.

אי אפשר להתעלם מהסרטון.https://x.com/danielamram3/status/1910316022747345246

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
כעת ניתן לפרסם: הבת של השרה אורית סטרוק חשפה כי עברה פגיעה מינית על ידי שני הוריה בטקס מצולם ומחריד: לאחר שחשפנו כאן לראשונה השבוע כי בת של אחת מהשרים חשפה פגיעה מינית במשפחתה, הבוקר הבת - שושנה, של השרה אורית סטרוק, חשפה את עצמה וסיפרה בסרטון מצולם: "עברתי פגיעה מינית על ידי שני ההורים שלי. הפגיעה המינית צולמה. אני נמצאת תחת איומים מצד גורמים עברייניים, ואני מרגישה מאוימת. הגשתי תלונה במשטרה נגד ההורים לפני שיצאתי מהארץ. אני מבקשת ממשטרת ישראל להגן עליי, גם מהעבריינים וגם מהמשפחה שלי. אשמח לעזרת הציבור בהפצה של הדברים לכל גורם אפשרי". השרה סטרוק טרם הגיבה לפרסום, נצרף כשתגיב.

משתפרת1

Well-known member

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
לדעתי: בהנחה שהדברים שהיא אומרת אמיתיים- את האיומים של העבריינים היא מנטרלת בכך שהוציאה את הפרשה לאור. בנוגע למשפחתה- אני אובדת עצות. מסייגת את דברי: הם תופסים במידה שהתלונה שלה תיחקר ותאומת.
יש הטוענים שהבת לא במיטבה ב100 אחוזים, עברה נס' אישפוזים בבתי חולים לתשושי נפש.

boriska1

Well-known member
ראיתי את הסרטון.
לפני כ10 שנים הורשע אב על סמך שבתו בגיל כ30חלמה חלום שהאב תוקף אותה מינית. נידון לכמה שנות מאסר. מה היו הראיות? ניתוח פסיכולוגי של כל מני "מומחים". אפילו לא מהזיכרון שלה, רק חלום. כתבו אז הרבה על זה.
מאז אני מתייחס בזהירות לכגון אלה.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
ראיתי את הסרטון.
לפני כ10 שנים הורשע אב על סמך שבתו בגיל כ30חלמה חלום שהאב תוקף אותה מינית. נידון לכמה שנות מאסר. מה היו הראיות? ניתוח פסיכולוגי של כל מני "מומחים". אפילו לא מהזיכרון שלה, רק חלום. כתבו אז הרבה על זה.
מאז אני מתייחס בזהירות לכגון אלה.
מניחה שהאם תגיב, ונדע יותר על הסיטואציה.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
ספק אם היא תגיב. היא לא תרצה לפגוע בבתה ותעדיף את המשך הטיפול השקט באירוע.
כרגע.
, הורי המתלוננת לא יזומנו לחקירה
עדות בתה אשת של הציבור לא עקבית, נמצה את הבדיקה עד תום"
חוקרי המשטרה עדיין מתקשים לגבש החלטה אם לפתוח באופן רשמי בחקירת התלונה שהגישה בתה של אשת הציבור נגד הוריה, בגין פגיעה מינית שעברה.

Harrington

Well-known member
מנהל
כרגע.
, הורי המתלוננת לא יזומנו לחקירה
עדות בתה אשת של הציבור לא עקבית, נמצה את הבדיקה עד תום"
חוקרי המשטרה עדיין מתקשים לגבש החלטה אם לפתוח באופן רשמי בחקירת התלונה שהגישה בתה של אשת הציבור נגד הוריה, בגין פגיעה מינית שעברה.
את שמה הטוב זה כנראה כבר הרס.

Harrington

Well-known member
מנהל
תמיד אפשר לתקן מה שנהרס.
לא בטוח. השמאל/רל"ב צפוי להמשיך לרוץ עם זה עשרות שנים קדימה ולהחזיק/להזכיר זאת נגד חה"כ סטרוק ובעלה, ככל הנראה על לא עוול בכפם. מטעמי פרטיות הבת היא לא צפויה לצאת עם הסיפור המלא ולא תוכל לתקן.

Harrington

Well-known member
מנהל

אני לא יודע מה נכון ולא נכון בסיפור הזה וסומך על הבדיקות שנעשות מאחורי הקלעים ורחוק מעיני העין הציבורית בעניין. רק נציין שהבחורה לא בהכרח מדברת על חה"כ אורית סטרוק ובעלה כשהיא מדברת על פגיעה מצד הוריה. יתכן שהם היו המלאכים שקיבלו אותה לביתם לאחר הפגיעה המדוברת, ככל שזאת אכן התרחשה.

לגבי שאלת הכותרת, לצערנו ראינו מקרים רבים כאלה בעבר. דברים שאדם נורמטיבי לא מסוגל להבינם, פגיעות של הורים בילדיהם, פגיעות מכל מיני סוגים אגב. זה עולם רע ואכזר שם בחוץ. אשרינו שזכינו לחיות בבועה שלנו שרובו ככולו טוב. אשרייך שגדלת בעולם שכתוצאה מגידולך וחינוכך בו, אינך מסוגלת להבין כיצד אם יכולה לפגוע בבתה. אולי הרע הזה נחוץ שיתפרסם מעת לעת כדי להזכיר לכולנו עד כמה בעצם טוב לנו? אולי בלי הפרסומים האלה, איננו קולטים מספיק ואיננו מברכים מספיק על הטוב שלנו?

משתפרת1

Well-known member
אני לא יודע מה נכון ולא נכון בסיפור הזה וסומך על הבדיקות שנעשות מאחורי הקלעים ורחוק מעיני העין הציבורית בעניין. רק נציין שהבחורה לא בהכרח מדברת על חה"כ אורית סטרוק ובעלה כשהיא מדברת על פגיעה מצד הוריה. יתכן שהם היו המלאכים שקיבלו אותה לביתם לאחר הפגיעה המדוברת, ככל שזאת אכן התרחשה.
הנה הבאת אפשרות שמצטרפת להסתיגויות שלי. אם לבחורה יש שני זוגות הורים (טבעיים ואומנים/מאמצים) ואחד מהם פגע בה.
בניתוח קר: אם ההורים הפוגעניים הם אורית סטרוק ובעלה- דבר לא היה מפריע לסטרוק להמשיך ולפגוע, להשמיץ את הבחורה ולנסות לנקות את עצמה. הרצון לטפל ולבדוק מאחורי הקלעים מסתדר עם הורים מיטיבים.
כאמור- החקירה בראשיתה.

Harrington

Well-known member
מנהל
הנה הבאת אפשרות שמצטרפת להסתיגויות שלי. אם לבחורה יש שני זוגות הורים (טבעיים ואומנים/מאמצים) ואחד מהם פגע בה.
בניתוח קר: אם ההורים הפוגעניים הם אורית סטרוק ובעלה- דבר לא היה מפריע לסטרוק להמשיך ולפגוע, להשמיץ את הבחורה ולנסות לנקות את עצמה. הרצון לטפל ולבדוק מאחורי הקלעים מסתדר עם הורים מיטיבים.
כאמור- החקירה בראשיתה.
הבעיה שבתקופה של רדידות השיח הציבורי ונכונות הציבור (לטעמי לא חלק גדול ממנו, אבל חלק רעשני) להשמיץ בכל מחיר גם בלי לדעת מה האמת וכו', די בסרטון שהנערה הפיצה כדי שכמות גדולה של תוקפנים פבלוביים יצאו לתקוף את חה"כ סטרוק יתכן על לא עוול בכפה. אנשים כמוך יידעו שהם לא יודעים וימתינו לאמת שתתברר. אחרים לא בהכרח.

Harrington

Well-known member
מנהל
הערה ניהולית:
נמחקה כאן הודעה שלא מתאימה לפורום שלנו. יידע הכותב שזאת אזהרתו האחרונה בהחלט. פוסטים דומים בעתיד יביאו להרחקתו ללא כל התראה נוספת, על כל המשתמע מכך (לכלל הפורומים בתפוז כידוע).

הגולשות והגולשים מתבקשים לשמור על כבודם של נבחרי הציבור ולא להגזים בהתקפותיהם לרמות שאינן מקובלות כאן.

אלן 5

Active member
באמת קשה להבנה , אם זה נכון וההורים דתיים, עלהבמוחי אולי זה רק דמיון , הרי אצל הדתיים יש פרק זמן כשבועיים שאין מגע
והיההדבר קשה להם אני לא ראיתי את הסרטון, ואולי זה היה רק יחסים ולא פגיעה??? גם גרוע מאד, אבל זה רק אולי אולי אולי רק השארה

למעלה