איך אמא של יאסין האכילה אותו?

התנחומים על מות השייח'

מגיעים לך בדיוק כמו לי. למרות שאולי זה לא נראה לך, אנו באותה הסירה. אינני אבל על יאסין. ממש כמוך, גם אני קורבן שלו. יחד עם זאת, לא מקובל עלי שמדינתי (היהודית והדמוקרטית) תנהג בביריונות זו. כבר לכדנו אותו בעבר וכלאנו אותו (פעמיים). ניתן היה להביאו למשפט צדק מול שופט, ולא לחסלו כדרכי מאפיונרים. שחף

מטרניך

New member
לכדנו אותו כששלטנו בעזה. אתה מציע

לכבוש את עזה מחדש כדי להביא את רנטיסי, למשל, למשפט? נהגנו ב'ביריונות' כמו בעלות הברית הביריוניות שהפציצו את משרדו של היטלר בברלין. ואילו אתה נוהג ומציע לנו לנהוג כעכבר הנמלט לתוך החור כשמופיע צל של אוייב בסביבה ומרשה לנו לכל היותר לצעוק געוואלד. לא בשביל זה יצאנו מהגטו וחזרנו למולדת, אלא כדי להיות עם ככל העמים.

עוד מעט תספר לנו

שכבשנו את דרום אמריקה בדרך לרח' גאריבלדי... מדינת ישראל ידעה לשים את ידיה על כל אחד בכל מקום. אופציית החיסול היתה אפשרות אחרונה בהחלט (תוך התכחשות פומבית למעשה). היום האופציה האחרונה הפכה להיות מדיניות רשמית ומוצהרת. על כך אני מצר. שחף

מטרניך

New member
אלה דברי הבל. בגדה ישראל בד"כ

עוצרת טרוריסטים כי צה"ל פועל גם בשטחי A מאז מבצע חומת מגן. בעזה לא היה מבצע חומת מגן וצה"ל לא פועל בד"כ בתוך הערים הפלסטיניות. היצעתי כבר לחברתך לעמוד בראש יחידת קומנדו שתלכוד חמאסניקים בעזה. מתנדבים למבצע התאבדות מסוג תוכל לאסוף ברחבי השמאל המלא כידוע לוחמים ללא חת.
תגובתכם היתה למחוק את הודעתי. אני נגד לסכן את חייהם של חיילי צה"ל כדי לחוס על חיי ראשי הטרור הערבי ומעדיף להעביר אותם מן העולם ללא אבידות מצידנו. שונים הדברים אם ישראל תצא לקרב הכרעה נגד הטרור הערבי ותשמיד אותו בשדה הקרב. אתה בוודאי תתמוך בעמדתי כפי שאני מכיר אותך.
ההשוואה ל'רח' גריבלדי' (חטיפת אייכמן) מגוחכת. בארגנטינה לא היה צבא נאצי ששמר על אייכמן כמו צבא החמאס בעזה, וחטיפתו, בהפתעה מוחלטת, היתה כמעט מבצע 'אזרחי'.

TRANSFER

New member
תגיד לי אדון המנהל

בשביל לחסל רוצח, אנחנו ניכנס לעזה, תוך סיכון גדול לחיי חיילנו? איך בדיוק נתפוס אותו בעזה?? אם ניכנס למחנות הפליטים בעזה אז לא נידע איך הפעולה תיגמר, הפעולה יכולה להיגמר בעשרות הרוגים בשני הצדדים, אתה מעוניין בכך?!?! לרוצח הזה אין זכות קיום בעולם. פעולת צה"ל הייתה נכונה וצדוקת, אסור לרחם על מחבלים, חייבים להילחם איתם בכל צורה ביבשה באויר ובים, הם צריכים להבין שכל טרוריסט ישלם את עונשו.

למעלה