איך אמורים להגיב ואיך מתקנים את זה ?

madog69

New member
איך אמורים להגיב ואיך מתקנים את זה ?

אז אני יוצא עם מישהי האמת כמה חודשים
והכל מושלם
אני יודע שיש הרבה אנשים שכאילו.. עושים סקס בדייט הראשון או אחרי שבוע
אבל היא הציע וגם לי זה מתאים, שנעשה את הסקס הראשון שלנו (ועוד הרבה אחריו) בטיול שאנחנו מתכננים עוד שבועיים.
ולבנתיים אנחנו עושים שיחות וידאו וצאטים סקסים וכאלה.
אוקי עד עכשיו הורדתי את כל הכבוד שלי בפורומים . אז אני פשוט אמשיך.

במהלך הדיבורים שלנו לא יודע למה.. אבל שאלתי.. אולי זה הטעות שאני שאלתי..
אם אני יותר טוב מהחבר שלה לשעבר... שעשה איתה סקס...
והיא אמרה לי שהיא לא רוצה להשוות, כי אני לחוד והוא לחוד
אבל ששאלתי שוב פעם,
היא אמרה לי שהוא היה הרבה יותר טוב
אבל שזה לא אומר שהיא לא אוהבת אותי
ושזה לא אומר שהיא לא רוצה לחיות איתי

עכשיו השאלה היא
אוקי ברור שנמשיך את הקשר, וברור שאני מאוהב בה והיא אוהבת אותי והכל
וזה לא הנקודה, זה בסדר שתגידו, אבל היא אמרה לך שהיא אוהבת אותך אז מה הבעיה...
זה בסדר.
השאלה היא

עכשיו אם נעשה שוב פעם שיחת וידאו או סקס או משהו
כל מה שאני יחשוב עליו
זה ... אבל החבר הקודם שלה היה הרבה יותר טוב ממני.

השאלה היא
איך אפשר לתקן את זה ..
(לגיטימי שתגידו לי .. שאני צריך ללכת לטיפול פסיכולוגי של לבנות עמוד שדרה בחיים שלי)

אם יש לכם רעיונות איך מחזירים את האמון הזה.
ומה אתם חושבים ?

תודה !!!

נוסעת27

New member
אז רגע

לא שכבתם עדיין. עשיתם שיחות סקס. ואז שאלת אותה אם אתה טוב יותר מהחבר שלה והיא אמרה שלא. שהוא טוב יותר.
אני מניחה שזה דיי הגיוני להגיד בהתחשב בכך שאיתו היא שכבה ואיתך בכלל לא.
אני לא מבינה בכלל את מקור ההשוואה המוזרה, הרי בכלל לא שכבתם. אז ממה יש להיות מאויים....? עוד לא קרה כלום. וכן- היא יצאה מעפנה לגמרי להגיד לך דבר כזה שלא מבוסס על כלום ולהוציא לך את הרוח מהמפרשים.

בכלל בעיני כל הקטע הזה של בילד אפ מטורף לפני סקס זה טעות. זה בסדר לצאת עם מישהי ולהסכים לחכות. אבל משם ללקבוע תאריך מיוחד מסויים (טיול) ולעשות מלא צ'אטים ווידיאו סקסים...ולשאול אותה אם אתה יותר טוב מהאקס שלה...? (עדיין לא ממש הבנתי את זה) אם אתם כבר במקום המיני הזה למה לחכות לדד ליין הזה? זה סתם מעמיס עוד לחץ על העניין.

אני לא חושבת שאתה צריך "לפתח עמוד שדרה", אני חושבת שאתה צריך זריקת התעוררות בחזרה למציאות.

1precious1

New member
אתם אשכרה דור דפוק!

אתה חופר לעצמך על הביצועים המיניים שלך עם בחורה שמדובר על סקס וירטואלי וכבר נכנס לחרדות מיניות לגבי סקס אמיתי שעוד לא היה????
&nbsp
&nbsp

אתה שואל איך היית לפני שבכלל היית?!

יש מצב שאני לא הבנתי את השאלה?

איזה אמון אתה רוצה להחזיר? של מי במי ולמה?

מריוס זכריה

Member
מנהל
מצטרף ללא מבינים, ומוסיף זווית משלי

אז גם אני לא מבין איך היא יודעת שאתה פחות טוב אם עד עכשיו זה וירטואלי.

[ אולי לחבר הקודם היה מסך 4K, ואתה עוד ברזולוציה HD; הפתרון: שדרג מסך... ]

מה שיש לי להוסיף הוא שהבעייה שלך היא כנראה לא כמה אתה טוב במיטה, אלא כמה היא בכלל מסוגלת לסקס...

וכל כך למה?

כי אם היא לא רצתה לשכב איתך כמה חודשים, די ברור לי שיש לה עצמה בעייה מינית רצינית שהיא עוד לא מגלה לך.

זה גם לא שהיא דוסית שומרת נגיעה, כי אילו הייתה דוסית, גם לא הייתה מציעה סקס בחו"ל.

לכן אני צופה שבחו"ל יתגלו כמה בעיות אמיתיות, יותר חמורות מזה שהקודם היה כביכול יותר טוב...

---

ובתור בונוס אני אגלה לך כמה עובדות מפתיעות על החיים:

- איכות הסקס איננה קבועה אלא משתנה על ציר הזמן; בזוגיות טובה, היא עולה עם הזמן. במאבקי כח, היא עלולה לרדת או לעלות או לקפץ מעלה-מטה עם הקריזות.

- איכות הסקס איננה משתנה חד מימדי, כלומר מספר, שאפשר למיין: ההוא היה 77, זה 53 ואתה 67. איכות הסקס היא משתנה רך, רב מימדי, ואין שום דרך למיין אנשים לטוב יותר או טוב פחות. זה כל כך שונה מפרטנר לפרטנר שאין בכלל אפשרות להשוות. לצורך הפשטות, מה יותר טוב: דג פורל בתנור, או סקי מים?

כמובן שאפשר לדרג כל דבר על ציר, אם נורא רוצים. זה במיוחד יעיל בגיל התיכון, וקצת יעיל בגיל צבא. אחר כך זה הופך להיות מטופש כמו מצעד הפזמונים השנתי או כל מצעד אחר שעורכים בערוץ הבידור כדי למלא זמן מסך בזול.

מיקהפ

New member
למה רלבנטי הבונוס?

לא היה סקס, לדבר ולדסקס ביצה שטרם נולדה?
אבל לא כולם חייבים מציאות, דמיון הוא דבר נפלא,
(ואז לא צריך שותף/ה לסקס, גם לא להתרחץ ולהחליף תחתונים, אין צורך באמצעי מניעה, אין שום חשש להדבקות במחלה) הכל נפלא,
מה שעדיין לא מובן לי - למה צריך חו"ל? אפשר בכף להשאר באותו הרעיון, יותר זול, אין צורך לבדוק את הטמפ' החזויות לטימבקטו, את המטריה והמעיל אפשר להשאיר בארון, הכל כ"כ פשוט ונפלא, אולי.
אין כלום כי לא היה כלום, לצערי המוטו של המדינה.

מיקהפ

New member
לא היתה שאלה,

יותר תהיה על עובדות החיים והדיבור על סקס, אין סקס ולא היה, אולי וירטואלי, לא ברור, הכל באויר וכך הדיון על טיבו.
לא הבנתי את שאלתו ותשובתה על איכות הסקס, איזה סקס?
מי ששואל שאלות טפשיות, שיסע לחו"ל אתה.
משהו שם מוזר ויותר מכך.

טרול בן 14 שראה אשה רק בסרטוני פורנו חינמיים ברשת

כי ההורים לא התקינו לו אפליקציית סינון תכנים.

אני חושב שחברתך היא הכי חכמה בעולם

היה היה פעם מורה קונג פו זקן. ולו היה תלמיד מחונן. התלמיד למד להילחם והתאמן ואחרי כמה שנים כבר הביס את כל התלמידים במנזר שלו. המורה הביט ואמר לו אתה די טוב. הילד התבאס, המשיך להתאמן ואחרי כמה שנים ניגש לתחרות במחוז שלו וניצח את כל המתמודדים. המורה שצפה אמר לו היית די טוב. שוב מאוכזב, הנער התאמן עוד ועוד וניגש לאליפות סין. הוא ניצח בתחרות, כולם מחאו לו כפיים ורק המורה שלו אמר לו היית די טוב. הנער שכבר הפך לעלם צעיר לא ידע נפשו מרוב צער וחזר להתאמן מבוקר עד לילה ואחרי מספר שנים ניגש לאליפות העולם וכמובן שניצח. כולם הריעו לו, רק המורה הנערץ אמר לו היית די טוב. הבן אדם כמעט משתגע ושואל: מורה נערץ, אני אלוף העולם, הבסתי כל יריב שהיה לי אי פעם, מתי אהיה מצויין בעיניך? הזקן עונה, אם הייתי אומר לך שאתה מצויין במנזר אז היית מפסיק להתאמץ. אם הייתי אומר לך שאתה מצויין כשניצחת בתחרות האזורית, היית מפסיק להתאמץ. אם הייתי אומר לך שאתה מצויין כשניצחת באליפות סין, היית מפסיק להתאמץ. אתה תהיה הכי טוב שאתה יכול להיות רק כשאתה תאמין שאתה מצויין.

שאלת את עצמך מה יקרה אם בחו"ל תגלו שהסקס על הפנים?

ואתם תקועים יחד עד החזרה?

אז אני מבין שכבר כמה חודשים היא יוצאת איתך ושוכבת עם השני

לא יודע איך מחזירים אמון במקרה כזה. באמת קשה.

Sharoman

New member
אני חושב שנוסעת נתנה לך את התשובה הכי טובה

רק אוסיף עליה מעט בכך שאגיד שלרוב הגברים (וכנראה שהנשים) תמיד תהיה בעיה של תהייה לגבי הביצועים שלנו בסקס ובכל הקשור לסקס, במיוחד כשזה נוגע לבני/ות זוג חשובים לנו שאנחנו אוהבים, אבל כפי שאמרו כאן כולם, אם לא שכבתם יחד אז זה לא שאתה פחות טוב מחברה לשעבר שלה בסקס אלא שאתה פחות טוב בסקס וירטואלי מאדם שזה להכיר אותה מבפנים החוצה (תרתי משמע) במשך תקופה הרבה יותר ממושכת ממך שבמהלכה הוא הספיק לצבור כמויות אדירות של ניסיון בתחום המאוד ספציפי הזה - סקס וירטואלי (ספציפית) איתה.
אני יכול להבטיח לך שני דברים, הראשון הוא שגם אם הוא היה טוב יותר סקס וירטואלי ראשוני היא תעדיף הרבה יותר את הדבר האמיתי על פני צפיה בטלויזיה. הדבר השני הוא, לא משנה כמה אתה חושב שאתה גרוע, אתה תמיד, אבל תמיד, יכול להשתפר! אז במקרה הכי גרוע שהסקס איתך יהיה פחות טוב מהסקס הטוב ביותר שהיא חוותה בחייה יהיו לך מספיק הזדמנויות לשפר את הביצועים שלך איתה ובמיוחד אם התקשורת שלכם טובה ופתוחה מספיק שאתם לא חוששים או מתפדחים אחד מול השניה ובכך תוכל לברר איתה מה היא אוהבת ואיך הייתה רוצה שתפעל.
כלומר, פחות טוב לא אומר גרוע (רק אצלך בראש), הפעם הראשונה אף פעם לא חלום ואם אתם מרגישים מספיק בנח יחד בשביל לדבר על הנושא נצל את ההזדמנות עד תום ותרד לפרטים הקטנים (תרתי משמע 2) כדי ללמוד הכל איך להביע אותה לסיפוק.
ודבר אחרון והכי חשוב הוא התמדה ;)

jony stekino

New member
לחבר שלה היה i7 דור 8

ולך יש רק i3 דור 3
ב i7 כל מערכת המולטימדיה מבוססת על INTEL 630 האגדית אשר נמצאת ב CPU ואין צורך בכרטיס מסך חיצוני אז הסקס הוורטואלי הרבה יותר מוחשי

בחיי הדור של היום דופק מחשבים במקום בחורות

אם כבר התקשורת כל כך פתוחה בינכם אז שאל אותה מה ההוא עשה

שאתה לא עושה. אני בחיים לא אגיד לגבר שהקודם לו היה יותר טוב. אבל מצד שני - אני מקנאה באנשים שיש בינהם כזאת תקשורת פתוחה וכנה.

למעלה