איך אנו רואים את עצמנו ואיך האחרים

איך אנו רואים את עצמנו ואיך האחרים

תופסים אותנו? תקראו משהו שאני הולכת לספר לכם: פעם עמדתי להפגש עם מישהו, לא ידעתי איך הוא נראה -והוא העיד על עצמו שהוא חתיך ויפה, ויש לו הרבה מעריצות. בפנים אל פנים נוכחתי לראות שהוא בסך הכל בחור ממוצע ונחמד שלא הייתי מסתכלת עליו פעם שנייה ברחוב... בואו ונדבר: אך אתם רואים את עצמכם והאם זה נכון בעיני הזולת? קדימה, הבמה לרשותכם ומחר בבוקר, בלי נדר, אצטרף לדיון.

צלף

New member
אני מודה שלא כל כך איכפת לי איך אני

נראה בעיני אחרים. זה לא אומר שאני מזניח את עצמי, אני משתדל להראות נקי ומסודר, אבל לא איכפת לי מה אחרים חושבים עלי, אני מבקש כל הזמן לשבת בשורה הראשונה, אני בהשתלמויות מבקש להשתמש ב- FM, בבתי קפה ובאוטובוס אני גם משתמש במשהו דומה ל- FM, דבר שמבליט כל הזמן את השונות שלי לעומת אחרים. זה בעצם התחיל בילדות, עד לגיל 17 היה לי מכשיר שמיעה קופסתי בחולצה אוזניות עם חוטים שהיו משתלשלים עד לאוזניים, וכל מקום שהייתי הולך היו כולם שמים לב אלי ונועצים בי מבטים, אז מאז למדתי לצפצף על כולם...

ani Hayehida

New member
היופי הוא בעיני המתבונן, חמודה!

אינך מכירה את הפתגם? מה זה חשוב איך או מה אחרים חושבים עלינו, חשוב איך אנחנו רואים את עצמנו.

היופי באמת בעיני המתבונן

יש אנשים, שכאשר הם מסתכלים עלי, הם רואים רק גמד גיבן, מכוער, שתום עיין, חירש וצולע, ומעווים את פניהם בגועל. ויש אנשים, שכאשר הם מסתכלים עלי, רואים אדם רגיש, טוב לב, חם, שיודע להעניק הרבה מעצמו, ומחבקים אותי בידידות ובמאור פנים. אני למשל, רואה את עצמי כנסיך יפה תואר, הנודד בממלכה בחיפושיו אחרי נסיכתו האבודה, שנחטפה בידי בני בלייעל, וממאן להתנחם על אובדנה. אז, אני מסכים עם הטענה, שהיופי הוא בעיני המתבונן

מסכימה אתכם וכבר נאמר:

"אל תסתכל בקנקן אלא במה שבתוכו" אך לא קרה לכם פעם שיצא לכם לפגוש בנאדם שמחזיק מעצמו שהוא הכי הכי ואתם לא מוצאים אותו כזה?... זה כבר קרה לי יותר מפעם ועוד שאלו אותי:" נכון שאני כזה/כזאת יפה?" איך שאני שונאת ששואלים אותי את השאלה הזאת!

ani Hayehida

New member
גם בגינה הכי יפה יש נרקיסים רקובים

ובמקרה של הגמד הגיבן, הוא פשוט יוצא מן הכלל, שאיש/ה לא יגיד עליו שהוא יפה, כי היו לו גם ידיים ארוכות, מעוקלות ושעירות, שנשלחו אל אברים מוצענים בניסיון למשש את מה שאסור ולא מקובל.

כיסוף

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

השנינות שלך מצחיקה אותי לפעמים בתגובות שלך. אין הרבה לקו"ש וחירשנים שיש להם את החוש הומור והתבלון הנכון
לפעמים צריך משהו שיעיר כמה שלדים
ויתן חיים לפורום הזה
יאללה ביי

כיסוף

New member
היי חלי

הנה שמעת
יפה שהפורום פורח קצת הא?
טוב באביב היתה פריחה והנה צמחו כמה פרחים

אביב הגיע ועמו האלרגיות לפריחה...

סתאאםםםם, אני אלרגית לאנשים המקרינים סביבם אוירת עצבות כבדה, שאי אפשר לנשום. ואיזו אלרגיה יש לך, את? שיהיה לנו אביב שמח ונפלא ושחיינו יתמלאו בפריחה אישית!!
אגב -
סיפר לי שאת פורחת מאד יפה...

כיסוף

New member
../images/Emo6.gif

אה...... האלרגיה שלי שובבה , פראית, יפייפיה כמו אויר לנשימה
משוש חיי
אגב ה -
שסיפר לך כנראה הרגיש בפריחה הזאת
בכל אופן האם הוא התכוון לפריחה מהסוג שבקישור או פריחה אחרת? מעניין למה התכוון הציפור שסיפר לך
מה איתכם אתם אוהבים אלרגיות כאלה? טיפלתם באלרגיות מהסוג הזה?

לגמד גיבן יש עוד יתרון חשוב

הוא לא צריך לרדת לאשה. הוא כבר בגובה האידיאלי....

הזכרתם לי קטע מה"סקס והעיר הגדולה"

ומי שצפה, יודע על מה אני כותבת... ואם כבר - למה להיות גבוהים, רזים ויפים? מספיק שיש חוש הומור, שכל טוב בקודקוד, לב ענק וקצת עצבים + קצת שתלטנות שלא ישתעממו מהשלמות המושלמת...

ani Hayehida

New member
יתרון לגמד? לא מותק, לאישה!

זה שהוא לא צריך לרדת כי הוא בגובה המתאים זה בסדר, ככה הוא גורם לה את ההנאה הכי גדולה, אבל הוא לא יכול ליהנות בשום אופן. למה? כי הוא נמצא כל כך נמוך, שאי אפשר לרדת לו או אליו! (לכן יורדים עליו כל הזמן...

Motti19

New member
../images/Emo6.gif איזה מצחיקים אתם...

ולגבי מה שאמרה גב' רחלי נשר, לדעתי, יותר חשוב מה שאני משדר לזולת מאיך שאני נראה בעיניהם חיצונית. אלה שני דברים קצת שונים ואסביר למה: אם יש אחד שהוא ממש יפה בעיני האחרים אבל הוא מתנהג בצורה משפילה ומבזה, אז מה הטעם ביופי? כנ"ל לגבי אחד שנראה כמו גוץ קטן אבל הוא מראה איכפתיות ונדיבות לב יוצאת דופן. אבל, אני יודע שבמציאות זה לפעמים לא כך, והחיצוניות דווקא יכולה להיות הגורם המכריע ביחסים שבין אדם לרעהו...

ani Hayehida

New member
יתרון לגמד? לא מותק, לאישה!

זה שהוא לא צריך לרדת כי הוא בגובה המתאים זה בסדר, ככה הוא גורם לה את ההנאה הכי גדולה, אבל הוא לא יכול ליהנות בשום אופן. למה? כי הוא נמצא כל כך נמוך, שאי אפשר לרדת לו או אליו! (לכן יורדים עליו כל הזמן...

למעלה