"...איך אני אהיה שמחה כשאני אראה אותך..."

"...איך אני אהיה שמחה כשאני אראה אותך..."

np171, mbaumam, האמיתי 2, omer6nahum, אלה א 9, ציפור חופשיה ו- dimka, היה לנו לעונג לארח אתכם אתמול בחדר החזרות

ראיתי שהספקתם להעלות חוויות מהמפגש, כיף לדעת שנהניתם כל כך!!

ולכם חברים יקרים, שלא הספקנו להזמין למפגש (אבל בהחלט יהיו עוד
הזדמנויות...
), אספר קצת איך היה:
אתמול בצהריים התאספנו כולנו בחדר החזרות "פופיק", מנהלת ההפקה המקסימה שלנו דאגה לכיבוד טעים ש... כמעט ולא נאכל (התרגשות... כבר אמרנו?)
לאחר זמן לא רב נכנסנו לחדר ההקלטות שם נערכה החזרה למופע האקוסטי, צפינו במספר ביצועים
של חברי הפרויקט שחלקם גם הוקלטו ומיד התיישבנו לשיחה מעניינת עם עידן, רביד ומאיה.
לאחר תחקיר
של המעריצים, צילמנו והצטלמנו
כולנו ביחד, חולקו חתימות, עידן קיבל זר פרחים ואלבום תמונות מרשים- בקיצור, הייתה אחלה של אווירה!

מוזמנים לצפות בתמונות שהועלו לעמוד הפייסבוק של הפורום ובסרטון שצילמתי עבורכם
כדי שתוכלו להרגיש חלק...
סרטונים ותמונות נוספות יועלו בהמשך השבוע...

מעריצים- מוזמנים לשלוח אלי תמונות וסרטונים מהמפגש או להעלות ישירות לפורום.

לילה טוב!

אלה א9

New member
תודה. תודה. תודה.

ביום שני הגשמתי חלום. חיכיתי כל כך הרבה זמן למפגש הזה עם עידן וסוף סוף זה קרה.
היה מדהים. פשוט כך. אין מילים לתאר את התחושות באותם רגעים. אני מופתעת מעצמי שהצלחתי בכלל לדבר ולשאול שאלות (הייתי בטוחה שאני אתעלף
)....
הגענו בשתיים לחדר החזרות בתל אביב, היה כיבוד (מההתרגשות בקושי אכלנו...
)והייתה אווירה מדהימה.
אני ממש שמחה שהכרנו אחד את השני, שהצלחנו ליצור קשר בינינו- כולם היו נורא נורא נחמדים...
דיברנו איתך, האור והתום, ועם מנהלת ההפקה קצת על מה שהולך להיות
ונכנסנו......
בפנים הפרויקט כבר היה בחזרה- השיר הראשון ששמענו היה "Ley Ley Ley" ואחריו היו גם "אבנים בדרך" ו"שובי אל ביתי".

החזרה הייתה חזרה לקראת מופע אקוסטי שיתקיים בפבואר בארה"ב. בחזרה היו יענקל'ה סגל- על הבס, איתמר דוארי- על כלי ההקשה, אייל סלע- כלי נשיפה, מאיה,כברה, רביד וכמובן: עידן...
עידן דיבר איתנו גם במהלך החזרה (שאל לשלומנו..
)וסיפר שבקרוב מאוד הפרויקט נוסע להופיע בהודו ושאין להם זמן אחר לעשות חזרה על המופע האקוסטי שיתקיים רק בפבואר בארה"ב, ולכן החזרה מוקלטת וכל אחד יחזור וישמע אותה שוב, לבד.
אני לומדת מוסיקה, והחוויה הזו, של צפייה בחזרה של הפרויקט, שאני כל כך מעריכה ומעריצה, לימדה אותי המון גם מבחינה מוסיקלית ומקצועית- היה פשוט מרתק לראות איך מתנהלת חזרה, מהן ההערות לשיפור שעידן נתן ואיך נבנה כל הקסם הזה- איך נבנה שיר. איך נבנית הופעה.
לקראת סוף החזרה, כברה הייתה חייבת לצאת לשדה התעופה
ונשארנו עם מאיה, רביד ועידן לשאלות...
שמחתי מאוד שהיה הרבה זמן לשאלות ושלכל אחד היה מקום לשאול כל דבר שרצה- רביד, מאיה ועידן השיבו באריכות ובפירוט על כל שאלה ומאוד מאוד נהינתי לשמוע מהם- כל פרט.
אחרי השאלות היה זמן לצילומים וחתימות
.
אחרי שהצטלמתי עם עידן נתתי לו את זר הפרחים ואת אלבום התמונות שהכנתי לו. עידן עיין באלבום בקפידה ומאוד התלהב , הודה לי והכניס את האלבום לסלסילה של האופניים
. התחבקנו. ואני התרגשתי בצורה בלתי רגילה. אני עדיין מתרגשת- מאושרת עד הגג..
אני מודה על כל רגע ורגע במפגש הזה. זאת הייתה חוויה אדירה. הגשמת חלום. עידן והחברים בפרויקט היו נחמדים בצורה בלתי רגילה- היה מדהים... אין לי מילים.
ותודה גם לך- על היחס החם שנתת לנו, האור והתום, תודה שנתת לנו להרגיש בנוח. תודה גם על היחס החם של מנהלת ההפקה- זה באמת לא מובן מאליו.
אין לי מילים להודות על המפגש הזה. על ההזדמנות שניתנה לי. נהינתי מכל רגע ורגע.
מחכה בקוצר רוח להופעות הבאות.... כבר לא יכולה לחכות.
נתראה בהופעות

ושוב תודה ענקית
אלה

אלה א9

New member
....

צילמתי את הכל! (גם תמונות וגם ווידיאו)
הייתי ממש עסוקה אבל אני עלה את הכל ממש בקרוב

mbauman

New member

אלה הסבירה מעולה ופירוט בדיוק מה שהיה שם, אני מסכימה עם כל מילה.
היה מדהים ומרגש ! נהניתי מאוד לראות את החזרה הנפלאה, לפגוש את חברי הפרויקט ולהכיר את חברי הפורום המקסימים !
תודה רבה על הכל נהניתי מכל שנייה !!! חוויה שאני מאושרת שזכיתי בה :)
תודה, תודה, תודה !

למעלה