איך אני אוהבת את הפרקים שיש עכשיו בהולמרק

איך אני אוהבת את הפרקים שיש עכשיו בהולמרק

הם הגיעו לפרקים שג'ודי מגלה שהיא מקלאודית והיא לא מדברת עם מג אני ממש אוהבת את העונה החמישית אני חייבת לציין . ורוב

MissPop

New member
גם אני

אבל זה גם אומר שאין ניק יותר
ומצד שני - ד י י ב

ronnili

New member
זו הפעם הראשונה

שאני רואה את הסדרה, (ראיתי את העונה האחרונה ועכשיו בגלל שמדרים בהולמרק אני רואה מההתחלה( סדרה מדהימה עושה חשק לברוח לערבות אוסטרליה:) ) ניק באמת מת? משום מה נראה שלא וקייט ודייב יהיו ביחד בסוף?? היה פעם משהו בין דייב לטס, כי נראה שהוא מת עליה

אם את רוצה ספויילרים אני אתן לך

אבל נתחיל מהחלק הכי קל, כן, היה משהו בין דייב לטס, הם "רק" היו מאורסים ועמדו להתחתן עד שהיא הבינה שהוא לא התגבר על המוות של אישתו.ושחלה אותו להתבגר ושהוא חזר היא כבר הייתה עמוק בניק
ושאר התשובות שהן ספויילר מבחינתך: קייט ודייב יהיו ביחד
וניק לא מת, הוא נשדד והוא מעולף בבי"ח אבל הוא עוד ישוב לדרובס (בעיקר בשביל לקחת את טס חזרה לארגנטינה...)

ronnili

New member
ואוו תודה

טוב שעדיין מצליחים לייצר סדרות טובות:) ועכשיו נשאר רק לחכות שישדרו שידורים חוזרים מהעונות הראשונות..

לעונה הראשונה אין לך מה לחכות לצערנו הרב

אין להולמרק זכויות שידור עליה :(

yafash7

New member
../images/Emo45.gif

וואו, גנבת לי את המילים. בתוך הטירוף והחרדה שקורים עכשיו מזל שיש את הפרקים האלה שהם מקסימים ויש לאן לברוח.

MissPop

New member
בעעע עכשיו כל הפרקים המגעילים

עם פיונה בלע לא אוהבת אותה
, למרות שבהתחלה היא היתה חמודה אבל בפרקים האלה עוד אהבתי את סטיבי....

../images/Emo45.gif

אני בכלל לא מתה על העונה השישית.. הדבר היחיד שטוב בה זה מאט
,למרות שהוא עדיין רוב

MissPop

New member
אוי אני שונאת את הפרקים עם ליאו

שונאת אותו. ועוד מעט מתחיל סטיבי/אלכס הפרקים הטובים
ועד כמה שזכור לי עוד מעט מאט יעזוב? אחרי הפיקניק זה עניין של 2-3 פרקים? או שקודם ניק חוזר? לא זוכרת בדיוק.

קודם ניק חוזר

כי יש את הסצנה המפורסמת שניק חוטף פלאשבאק ואז אלכס בא מאחוריו והוא רוצה להרביץ לו ומאט מפריד בינהם.. וכן הפרקים עם ליאו הם בעעעעכככס אחד גדול

פנקיק

New member
מה? איזה ליאו?

ראיתי את הסדרה המון פעמים אבל אני לא נזכרת מי זה ליאו. חוצמזה, איך כן אפשר לראות את עונות 1ו 2? בקיצור למי לפנות במסר? תודה. יש לציין כי אני והכבלים התנתקנו זה מיזו ולכן אני כבר לא יכולה לצפות..

ליאו

ליאו הוא הבחור הכי דוחה בסדרה אם יורשה לי לתת לו כותרת. הוא הבחור שסטיבי התחילה איתו ובילתה איתו לילה כשהיא ראתה את אלכס ופיונה .רק שהוא התגלה כמאנייק לא קטן, הוא ריסס את דרובס בחומר הדברה והרס להם את המעמד האורגני הוא הציק להם כל הזמן והכי חשוב הוא כנעט אנס את רוז רק כדי לנקום בסטיבי על אותו סטוץ מעפן . בקיצור בעעעע ולגבי צפיה בעונות מקודמות ובכלל, הדרך היחידה שאני יכולה לדבר עליה פה היא יו טיוב. אמנם זה לראות בחלקים ולא תמיד באיכות מעולה. אבל זה חוקי יחסית. או שתשקיעי מממממש ותקני את הDVD
או שתעשי מה שכולנו (רובנו) עושים ותלכי על הדרכים הלא חוקיות
אבל אותן אני לא יכולה לכתוב לך פה .

NoAm1238

New member
בלתי נסבל אבל...

אין ספק שהוא חתיך לא קטן ;) ד"א... אני חדשה בפורום.. נעים מאוד.

למעלה