איך אני אמור לדעת את זה????

asdasdsadhg

New member
איך אני אמור לדעת את זה????

אני מתקין כרגע דריברים למודם תוכנה שלי ללינוקס (מודם מסוג ROCLWELL) ועל מנת לעשות כן אני עוקב אחרי ההוראות שניתנו לי יחד עם הדריבר כי מה אני אגיד לכם אני דיי פעור בעינייני לינוקס למיניהם ניתקלתי בבעיה כלשהי שאולי אתם תוכלו לעזור לי בה. בחלק מסויים של ההוראות ניכתב לשנות קובץ קינפוג מסויים של הדריבר לפני שמפעילים אותו עם הפקודות MAKE FILE ו MAKE עכשיו, מה שניכתב שם הוא לשנות את השורה: SBINDIR=/usr/sbin עם הסיפריה בה נימצא ה SYSTEM BIN שלך. ולשנות את השורה: /usr/src/linux עם השם ספריה שבה נימצאים הקבצי מקור של הקרנל שלי יענטו ה KERNEL SOURCE FILES באנגלית ציחה.... עכשיו לגבי ה השינוי הראשון אני דיי סגור על זה שה SYSTEM BIN שלי נימצא בסיפריה /usr/sbin ותקנו אותי אם אני טועה כאן......... אבל לגבי הקבצי מקור של הקרנל שלי, זה ממני והלאה, אין לי שמץ של מושג איפה להתחיל לחפש אפילו. אז ככה שאם אתם יודעים איפה נימצאים הקבצים האלה כלומר לאיזה שם אני צריך לשנות את השורות בקובץ אז אנא השמיעו קולכם. וד"א למקרה שעדיין לא קראתם את מאות הנידנודים הקודמים שלי (מה לעשות שאני כזה פעור בכל מה שנוגע ללינוקס) אז אני מישתמש ברד האט 7.2 אני מניח שזה משמעותי.....

asdasdsadhg

New member
אף אחד לא עונה לי?

נו, נילך ליראות מישחק של מכבי, בתיקוה שכשהוא יגמר אני כבר אוכל להתחיל להתקים את מודמי האהוב....... ואם לא, אני מקוה שהלב שלי לא ישבר או יותר נכון שלא ישבר לי כבר מהמודם......

Rul3R

New member
לדעתי

הקוד מקור של הלינוקס אמור להיות ב /usr/src/linux כמו שאמרת. בדקתי את זה עכשיו על מכונה עם מנדרייק 8.1 וזה היה שם, אין לי כרגע קופסא שמריצה רדהאט אז אני לא יכול להיות בטוח, אבל לדעתי אתה יכול לנסות והמקסימום שיקרה הוא שתקבל הודעת שגיאה ואז תצטרך לנסות שוב. עוד דבר שתוכל לעשות הוא להשתמש בפקודות כדיי לחפש את המיקום של הקבצים, תנסה להשתמש ב locate, find.. לדעתי לא יהיה לך בעיה למצוא את זה.

ezaton

New member
שם זה אכן נמצא

אם התקנת את ה RPM של Kernel-Source. אם לא, אז פשוט תתקין, והנה זה שם. Ez

למעלה