איך אני אמור לסמוך!!!!!

hecht

New member
איך אני אמור לסמוך!!!!!

איך אני אמור לסמוך על צה"ל אם הוא נותן למובחרים שבחייליו לצלול בתוך חומרים מסרטנים!!!!!!! אם ככה הוא דואג למובחרים אז מעניין איך הוא מתנהג כלפי אלו שמשרתים סתם ככה סתם בקרבי "הפשוט" תחשבו על זה!!!!!!!

5252zzz

New member
בדיוק בגלל זה תסמוך!!!

המטרה של צה"ל היא להגן על המדינה! בשביל זה צריך הרבה דברים,בין השאר את השייטת. איפה רצית שיצללו ? בבריכה של הילטון??? ואיפה יותר מסוכן? 1.הר דב 2.שטחים 3."חומרים מסרטנים" אני מוכן להקריב את חיי למדינה. כמוני גם המובחרים שבשייטת, ובדיוק בגלל זה תסמוך על צה"ל. תחשוב גם אתה...

hades_

New member
פאנט יקר- 5252zzz, ערך החיים-

המטרה של צה"ל היא להגן על המדינה ועל החיילים שלו, אם אתה לא מודע לזה ערך החיים הוא לא פחות מאותה הגנה על המדינה. יש למות בהגנה ויש למות מסיבה מטומטמת, לשלוח אותך/ או כל אדם אחר לנחל מסרטן בשביל להתאמן זה טיפשי, הצבא זורק כספים על שטויות ואם יש יחידה מובחרת כמו שייטת 13 שבוא נגיד שמה שהם עושים מסייע יותר, מעוד כמה דפי A4 אז רצויי לשלוח אותם אפילו למדינות אחרות להתאמן. אני חושבת שאתה מזלזל בעצמך ובערך החיים כדאי שתחשוב כמה אתה חשוב לעצמך, תלמד לא להשליך את עצמך על כל גדר ולהסתער בלי לשקול מצבים! לפני חודשיים או משהו בסביבה צה"ל עצר פעילות והעביר יום עיון בנושא תאונות עבודה, כנראה שהרמטכ"ל הבין את החשיבות של פגיעותם של חייליו. לגביי הצבא ומה דעתו על ערך חיי החייל, לפי מיטב ידיעתי הסיבה היחידה שהצבא יעדיף שלא תחיה (תבין כמה זה נשמע רע) זה אם אתה נחטף. שבוע טוב. הדס

hades_

New member
פאנט יקר- 5252zzz, ערך החיים-

המטרה של צה"ל היא להגן על המדינה ועל החיילים שלו, אם אתה לא מודע לזה ערך החיים הוא לא פחות מאותה הגנה על המדינה. יש למות בהגנה ויש למות מסיבה מטומטמת, לשלוח אותך/ או כל אדם אחר לנחל מסרטן בשביל להתאמן זה טיפשי, הצבא זורק כספים על שטויות ואם יש יחידה מובחרת כמו שייטת 13 שבוא נגיד שמה שהם עושים מסייע יותר, מעוד כמה דפי A4 אז רצויי לשלוח אותם אפילו למדינות אחרות להתאמן. אני חושבת שאתה מזלזל בעצמך ובערך החיים כדאי שתחשוב כמה אתה חשוב לעצמך, תלמד לא להשליך את עצמך על כל גדר ולהסתער בלי לשקול מצבים! לפני חודשיים או משהו בסביבה צה"ל עצר פעילות והעביר יום עיון בנושא תאונות עבודה, כנראה שהרמטכ"ל הבין את החשיבות של פגיעותם של חייליו. לגביי הצבא ומה דעתו על ערך חיי החייל, לפי מיטב ידיעתי הסיבה היחידה שהצבא יעדיף שלא תחיה (תבין כמה זה נשמע רע) זה אם אתה נחטף. שבוע טוב. הדס

crazy tal

New member
על פרשת השייטת

לדעתי צריך להכניס לכלא לכמה שנים טובות את האחראים למחדל הזה. כולם ידעו ואף אחד לא עשה כלום!! על מחדלים כאלה צריך לשלם, כי זאת לא תאונה זה קיפוח חיים במודע. זה הזלזול הכי מבזה בחיי אדם, ועוד אדם שנותן את כל חייו למען הגנת המדינה. זה בושה למדינת ישראל שדברים כאלה קורים.

למעלה