איך אני אמור לעשות את זה

יוסטוס

New member
איך אני אמור לעשות את זה

לאחר שמצלמים את התמונה,בתצוגה לאחר מכן אפשר להתקרב בזום וכך להתקרב יותר לאובייקט.האים זה נקרא חיתוך?ואיך עושים את זה ובאיזה תוכנה{בפיקסה זה אפשרי?}? ועוד שאלה לסיום האים זה גורע באיכות התמונה? מקווה שהבנתם תודה מראש

ran refael

New member
תשובה

חיתוך/קרופ, הכוונה להסרת חלק מן התמונה על מנת לבודד חלק אחר. כאשר אתה מגדיל את תצוגת התמונה בעזרת זכוכית מגדלת, אתה לא חותך ולא משנה את הגודל הפיזי של התמונה, ומכיוון שאתה לא משנה שום נתון בתמונה, האיכות אינה משתנה.

יוסטוס

New member
שאני אבין

אים אני רוצה להדפיס את התמונה זה אמור לגרוע באיכות כי חתכתי פיקסלים לא? האים בתוכנת פיקסה אני יכול לעשות את החיתוך הזה אני מודה לך

ran refael

New member
הסבר

כאשר אתה משנה את גודל התמונה, בעזרת הגדלה/הקטנה או חיתוך, איכות התמונה יורדת ככל שהשינוי קטן יותר, כך הוא פחות מורגש ומשמעותי כאשר תפתח את התמונה שאותה אתה מעוניין לחתוך (בתוכנת פיקסה), תראה בתפריט השמאלי בשורה הראשונה את המילה CROP לחץ עליו וסמן את החלק שאותו אתה רוצה לחתוך, לאחר מכן לחץ על APPLY ושמור

יוסטוס

New member
תודה אחי

אוקייי נכון איכות התמונה יורדת כמו שחשבתי.רציתי לדעת במקרה שאני רוצה להדפיס את התמונה לגודל רגיל 10*13 הגודל הסטנדרטי איך אני אדע שאני לא פוגע בצורה קיצונית באיכות התמונה והתמונה שאני אדפיס תצא באיכות טובה? אני מודה לך מאוד

ran refael

New member
תשובה

וודא שרזולוצית הרוחב (בתמונה אנכית) לא תרד מ 2000 פיקסלים רצוי שה DPI יהיה מעל 150

למעלה