איך אני בודק

chaofix

New member
איך אני בודק

את גרסת הרום המותקנת ב- 3950 שלי? chaofix

ron20

New member
כך ...

start->settings-> Asset Viewer בתוך vresion תמצא את rom version אני תמיד נוהג להזהיר על השדרוגים, יש בהם סיכון מסוים (של טיסה להולנד) תבדוק טוב מה תוקן בשדרוג (לדעתי לא תמצא הרבה...) בעצם לא יצא עוד עדכון rom ל 3950 אז מה אני מבלבל לך ת´מח... אני נגד צעדים שאין מהם דרך חזרה , למעט כאלה שחייבים לקחת (משפט יפה) בי

castroman

New member
יצא עדכון../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

קודם כל צום קל וחתימה טובה
בקשר לעדכון יצא עדכון ROM לפתרון בעיות שהיו עם האינפרא אדום...

chaofix

New member
את עדכון האינפרא כבר עשיתי..

אבל רק רציתי לדעת האם יש עדכוני גרסה חדשים... תודה רבה צום קל וגמר חתימה טובה chaofix

ron20

New member
איציק היקר ...

אני יודע שאני נשמע כמו משרד החינוך (ואני לא עוקץ את castroman ידידי
) כנס לכאן וקרא תגובה שכתבתי לפני כחצי שנה, מה לעשות אני מזהיר כי השרות של קומפאק בישראל רחוק מלהיות מספק, אל תעדכן סתם !!! תבדוק אם יש בעדכון משהו רלוונטי אליך ...

chaofix

New member
רון

קודם כל, תודה רבה על ההתעניינות והעזרה שאותה אתה מעניק. זהו שרות טוב ואפילו טוב מאוד. תודה. לגבי העדכון, התבלבלתי כאשר רשמתי שעשיתי, אלא שרק ראיתי שישנו עדכון של האנפרא. מכיוון שהינני עוסק במחשבים זמן רב, ידועות לי הסכנות בעדכון, ולכן טרם עשיתי אותו. אמנם זה יישמע כמו "פחדן" אך אחכה לראות האם מישהו עשה את העדכון, והכל עבר בשלום. על המכשיר ישנם נתונים יקרים, שחבל לאבד אותם (גם אם יש גיבוי - כל ההתקנה מחדש...). שוב אודה לך מאוד, ואאחל לך ולבני משפחתך ולכל בית ישראל כמובן, צום קל, גמר חתימה טובה ושנה טובה. chaofix

ron20

New member
תשמע...

גם אני מבין במחשבים, אבל כל ההבנה לא תעזור במקרה של כשל (שלא חייב להיות באשמתך) אם היה שרות יותר טוב בארץ - זה סיפור אחר , בקיצור שקול צעדיך... ו...צום קל

למעלה