איך אני חולה על הרגעים האלה...

איך אני חולה על הרגעים האלה...

אפילו לא יודעת איך לתאר...שכל הלב מתפוצץ מהאושר ואת מחייכת לעצמך בלי סיבה... נכון שזה לא קורה הרבה...אבל כשזה קורה, הכל כל כך טוב....בא לי לצחוק
הסיבה לאושר הפתאומי הזה הוא הגשם שבחוץ.. אני כל כך טיפוס של חורף (למרות שנולדתי בתחילת הקיץ
) אין...אני רואה גשם וזה כזה משמייח אותי, אין לכן מושג כמה... זה פשוט כיף לשבת עם בגדים חמים מול המחשב (בזה הרגע שברתי את המיתוס של שוקו מתחת לפוך
), אמא מבשלת לשבת (יאמייי
) והכי מוסיף... לשמוע את השיר המדהים walk on של U2 ולהיזכר בחורף בלונדון...
אין, אני מאושרת עכשיוווווו..... יום מדהים לכולכן אוהבת אותכן...

lala182

New member
ואני דווקא עצובה....

אמנם אני טיפוס של חורף וגם נולדתי בחורף אבל בזמן האחרון לא יודעת אם זה קשור כל כך למזג האויר... אני נורא עצובה/עצבנית נמאס לי כבר מהשבוע הזה, מהחודש הזה, מהשנה הזאת! אוףףףףףףףףףף כל הלחץ של הלימודים... שנה אחרונה וכבר נמאס לי! ולמה לעזאזל כל שנה לפני היומולדת (עוד חודש וקצת) גם ההרגשה הפנימית וגם ההורוסקופ אומר (וצודק!) שזה זמן קשה, מרגישים דיכי, וזה יעבור עם היומולדת למה זה לעזאזל!?! זה לא שיש לי חרדת התבגרות של גיל המעבר או משו כזה.... ובנוסף לכל אני גם לא מסתדרת לאחרונה עם חבר שלי ואני מתחילה להתייאש... נמאס לי כבר לריב איתו... פשוט נמאס! זה לא יאומן פשוט בשבוע אחד קטנטן רבנו משהו כמו 5 פעמים... אתמול המטומטם הזה התעצבן (הוא טוען שזה בצחוק...) על זה שידיד שלי (שלא דיברתי איתו מליאן זמן..) שולח לי הודעות! (בפלאפון...) כאילו מה הוא רוצה לעזאזללללללל?!?!!??!!? שלו יש ידידות שהם עוד ממש טובות.. (שהם גם חברות שלי... אם מישהי זוכרת הודעה ששלחתי לפני חודש בערך היא תבין על מה אני מדברת...) אני לא מתעצבנת ולא אומרת לו כלום אבל שידיד שאני באמת כבר לא בקשר איתו שולח לי הודעה הוא מתעצבן למרות שהוא אומר שזה בצחוק והוא לא התכוון?! (לדעתי בכל צחוק יש אמת..) נמאס לי כבר ועוד המטומטם הזה מאתמול בצהריים שרבנו עד עכשיו לא התקשר, לא שלח הודעה, לא כלום... שזה גם לא הכי טיפוסי לו למה הוא תמיד ישר מתקשר... ובגלל זה מוזר לי... בפעם הראשונה אני מתחילה לחשוב על פרידה אני לא רוצה אבל אולי זה הכרחי למה באמת נמאס לי מלריב איתו כל היום... וזה לא שאנחנו לא מסתדרים... כאילו היינו הידידים הכי טובים שיש וכולם אומרים שאנחנו פשוט מושלמים אחד בשביל השני אבל נמאס לי כבר מכל המצב הזה.... סליחה שבלבלתי לכן ת´מוח אני פשוט צריכה להוציא את כל איפושהו ואין לי מקום אחר... ביי ביי לה-לה

charmingirl

New member
אולי תנסי לדבר איתו על זה?

על זה שאתם רבים כל הזמן? ואז תראי אם אתם ממשיכים ככה, אז להפרד. אבל תדברי איתו קודם. ו..את תמיד יכולה להוציא כל מה שיש לך בלב ואין לך למי לספר. עדי

lala182

New member
תודה עדידוש´ ... אבל

קצת קשה לדבר איתו על זה לאור העובדה שאנחנו לא מדברים!!!! אני לא מאמינה שהוא לא התקשר אליי כבר יומייםםםםם ומן הסתם אני יודעת שתגידו אז תתקשרי את אבל אני יודעת שאם אני יתקשר זה לא יגמר או יתחיל כל כך נחמד... אם עד מחר הוא לא יתקשר אז אני יתקשר כי אחרת יום ראשון בבי"ס יהיה מוזר..... בכל מקרה אנחנו תמיד מדברים ל זה שאנחנו רבים בסוף אומרים שננסה לשפר ואז יהיה בסדר ואז עוד פעם רבים כבר אין לזה פתרון אוףףףףףף מוצאים פתרון לריב אחד בא אחר וזה קצת מעלה את העצבים... ועדידוש´ באמת תודה על התשומת לב... משהו שקצת קשה לי לקבל לאחרונה (אני פשוט לא יכולה לשתף את חברות שלי במה שעובר עליי... וזה גם בעיה..) ביי ביי לה-לה

charmingirl

New member
מממ...

קצת קשה להגיד ואת אמרת בעצמך אבל... אולי זה פשוט לא זה ותפרדו או משהו? אם רבים כל הזמן..לא נראה לי כיף כל כך... קצת קשה לי להגיב על זה כי אני לא ממש יודעת.. אבל.. לא יודעת, זה סתם מדכא לריב כל הזמן. ותמיד מוכנה *לנסות* לעזור, עדי.

lala182

New member
מממ מממ מממ....

טוב אז השלמנו אלא מה... הוא שלח לי הודעה אתמול בלילה ואחר כך דיברנו בטלפון ואחר כך הוא אמר לי לרדת למטה וישר שראינו אחד את השני התחבקנו (כולם ביחד- אווווווו :)) ודיברנו והחלטנו כל מיני דברים ודיברנו פתוח על הכל (שזה ב-ט-ח שלא מענין אתכן אז אני אקצר..) ובקיצר הכל טוף עכשיו אני מקווה הוא כל הזמן אומר לי שהוא פוחד שאני אפסיק לאהוב אותו ואני גם פוחדת כאילו אני מרגישה שאני אוהבת אותו... אבל לא כמו בהתחלה וזה קצת מבלבל אותי כי רגע אחד אני מרגישה שאני פשוט לא יכולה בלעדיו ושאני מאוד אוהבת אותו ורגע אחר לא... :( אוףף מבלבל.. ביי ביי לכן לה-לה :)

charmingirl

New member
אז.. אולי תנסו לעשות נסיון

נגיד של שבוע לא להפגש לא לדבר בטלפון. ותראו מה המצב ביניכם. אם זה יהיה ממש קשה, יש עוד אהבה באוויר, אם אין... כנראה שזה נגמר. עדי

למעלה