איך אני יודעת אם השעון של האנליט

babytogo

New member
איך אני יודעת אם השעון של האנליט

האנליטיקס מכוון לזמן ישראל או ארה"ב חרשתי על ה- settings ולא מצאתי...

linoysh

New member
אני חושבת ש..

יש בחלק העליון Edit account settings תלחצי על זה, ואז מופיע לך Default Country, תבחרי את המדינה הרצויה. ואז- Default Time Zone מתעדכן בהתאם.

לימיצ

New member
אני לא מצאתי את זה ככה

רק כשנכנסתי לEDIT בפרופיל של האתר יכולתי לראות על מה זה מכוון. יכול להיות שלפני מיליון שנה עשיתי את זה ומאז זה ככה, אבל דרך הACCOUT SETTINGS אני לא יכולה לעשות את זה.

Artut

New member
בצד שמאל למעלה

יש לינק ל-Analytics Setteing תיכנסי לשם ותוודאי שאת בוחרת את הפרופיל המתאים של החנות באטסי ואז פשוט תלחצי על העמודה של השעון ותגדירי לו באיזה מדינה את. בהצלחה

anatbarshalom

New member
אצלי זה מוגדר לפי זמן ירושלים ובכל זאת הזמנים

שאני רואה הם לא של ישראל. יש דרך לבדוק למה?

anatbarshalom

New member
עקבתי אחרי זה הרבה זמן וראיתי

שכל פעם שאני מחדשת יש קפיצה במספר הכניסות, בכל מיני שעות רנדומליות וראיתי שכתוב באנליטיקס שעות אחרות לגמרי מהשעות של ישראל. בנוסף, השוויתי עם ענהלי וראינו שאצלה זה לפי שעון ישראל ואצלי 11 שעות אחורה באותו זמן נתון, למרות שבהגדרות אנחנו מוגדרות אותו דבר.

babytogo

New member
זה מעניין מה שאת אומרת מעניין איך אפשר לבדוק

את זה יותר לעומק...

linoysh

New member
תלכי לפי ההוראות שלי ותבדקי אם כתוב לך ירושלי

ירושלים. אני גם הגדרתי ירושלים. ובדרך הזו ראיתי שכתוב לי משהו אחר. אולי כדאי שתיבדקי גם את. ללחוץ על Analytics Settings בצד שמאל למעלה (צבע כתום) לחוץ על Edit בשורה של ה- Website Profiles ב-Time Zone כתוב לך ירושלים? אם לא- תשני.

אני לא מצליחה למצוא את זה..

ניסיתי את כול מה שאמרתן פה ואין, אני פשוט לא מוצאת . אין לי סימן של שעון בשום מקום..

anatbarshalom

New member
את לא אמורה לראות שעון, תכנסי

ל-google settings בצד שמאל למעלה ואח"כ תראי בשורה הראשונה כתוב Overview> שם החנות > Edit account settings תכנסי לעריכה ושם תגדירי את המקום

babytogo

New member
אני אנסה לעזור

תפתחי את האנליטיקס. יש שם שורה בצבע כתום. בצד שמאל את תראי Analytics Settings תלחצי ממש שורה מתחת לשורה הכתומה באמצע תראי שכתוב overview אחריו את כתובת החנות שלך ומיד בסוגריים בצבע כחול Edit account settings תלחצי את תראי שם Default Country ו- Default Time Zone תבחרי לך את הבחירה שלך (אני בחרתי ישראל) ותשמרי את השינויים. אם לא תצלחי תתקשרי אלי. תודה לכולכן על העזרה:)

linoysh

New member
דרך אגב, איך מגיעים לאינפורמציה של מספר כניסו

כניסות לשעה מסוימת? כדי לגלות את השעות הפוטנציאליות?

shefaor

New member
שעות כניסה

אחרי שאת נכנסת ל view report של החנות, בצד שמאל יש לך visitors (תקליקי), visitor trending (תקליקי), הןדןאד (תקליקי). עכשיו יהיה לך למעלה בצד ימין של העמוד שעון קטן, תקליקי עליו ותוכלי לראות את השעות. בהצלחה!

למעלה