איך אני יודעת שאני ממש לא שפויה?

EdisonGirl

New member
איך אני יודעת שאני ממש לא שפויה?

כשאני עם 4 שעות שינה בקושי, אוכלת על הבוקר ביצה קשה, שקניתי אתמול בצהריים מארומה (לכו תדעו מה עברה לפני שהגיעה אליי) וישבה יום שלם מחוץ למקרר, ורק בלילה הכנסתי אותה לשם ל.. כמה שעות שינה אמרתי שהיו לי? בדיוק. וזה עוד אחרי שאכלתי 2 עוגיות מזרחיות שישבו מאתמול ליד אגס, שהקרין עליהם את ריחו.

עוד לא אכלתי היום שום דבר מעבר לזה.

ואיזה דברים מטומטמים אתם עושים לעצמכם, שגורמים לכם להבין ששפיות היא מכם והלאה?

EdisonGirl

New member
כל דבר שאת אוכלת חייב להיות בצבע לבן או אדום!

זה למה.

סתם סתם, נתת לי אוראו סופר טעימים שהצילו אותי באותו ערב... לא אשכח לך את ה- צבע חום הזה לעולם

EdisonGirl

New member
רגע רגע יש לי אוכל

פשוט כשעל כף אחת מונחת דקה של שינה, ועל כף אחרת מונחת הכנת האוכל למהלך שעות העבודה, יש לי העדפה מאוד מסוימת להרוויח עוד כמה דקות משובחות של חוסר הכרה.

מי כמוני מכירה את זה...

הכי כיף למשוך עוד כמה דקות שינה (העיקר לא לקום ולגלות שה-5 דקות הפכו לשעתיים.)

Puskas

New member
על פי איננשטיין

אי שפיות היא לעשות את אותו הדבר פעם אחר פעם ולצפות לתוצאות שונות.
אז זה יושב עליי בול בכמה נושאים, למשל כשאני אוכל משהו טיפה כבד קצת לפני שינה אז אני לא נרדם כמה שעות וסובל מבחילות והרגשה רעה,
אני יודע שזה יקרה ואחרי כל פעם שזה קורה אני נשבע ש"never again" ואז אחרי כמה ימים/שבועות אני חוזר על זה ואומר לעצמי בזמן שאני עושה את זה ש"הפעם יהיה בסדר כי אני אוכל ביס פחות או כי לא לקחתי צ'יפס הפעם" וכמובן ששוב אני משלם על זה.

אני גם יודע שאם אני שותה מעל 2 ליטר בירה לפני שינה אז אני משלם ביוקר בחצי לילה לבן של בטן מתהפכת,
אני יודע את זה אבל כל יציאה לפאב האהוב עליי נגמרת בדיוק כך.. אני שותה 2.5-3 ליטר ושוב מעביר כמה שעות בלילה במחשבה של "איזה טמבל אני, למה עשיתי את זה?" וכמובן אומר לעצמי ש"never again" ואז עושה את זה שוב אחרי חודש :)

וכך הלאה.

raptor89

New member
פשוט מאוד...

לדעת שלא ישנתי כבר יומיים,
לדעת שיש לי עוד (הכנס כאן מספר קטן מאוד) שעות לישון,
לדעת שלמחרת יש משהו שדורש ריכוז ועירנות.

ובכל זאת, ללכת להעביר את הלילה בלדבר עם אנשים.

אבל פאק איט, זה לרוב הזמן הכי כיף באותו יום.

Purple Mushroom

New member
אני מאוד שפוי

רק שהשנה, הלילה שלי הפך ליום, והיום הפך ללילה.
אני מקפיד של סדר יום שפוי, של הרבה שעות שינה, ואוכל בזמן.
עכשיו מחכה לשותף שלי, שיתן לי אות להכין פיצה
. קמתי היום ב 18:30 אחרי כניסת השבת, שזה די מאוחר. לא ראיתי אור יום !
.
מקווה שמחר אקום יותר מוקדם, כי השבת יוצאת קצת אחרי 18:00...
שבת שלום
, ותשמרו על השפיות שלכם !

=]

Optimistic Girl

New member
אמממ...

המילה אי שפיות היא מילה קשה...
הייתי אומרת שכדאי להגיד דברים יותר ''רכים'' כמו
אדם שלפעמים לא יודע גבולות

המוטיבציה שלנו והרגשות שלנו,
לפעמים משתלטות על ההיגיון והשכל.

לכן אנחנו פועלים מרגש.

למשל, במקום לחשוב עם היגיון <ותאמינו לי שכן חשבתי, אך הרגש ניצח>
ראיתי מרתון של סדרה שלי עד 4 בבוקר

אבל כן, זה היה יום שישי, אז הרשאתי לעצמי...

lemonade111

New member
ללכת לישון מאוחר כל פעם מחדש

ואז לקום בבוקר (לגרד את עצמי מהמיטה), לאחר לעבודה לתת תירוצים, או לרוץ, להתנשף, להיות מאוד עייף בעבודה או לרצות לישון, לחזור הביתה עייף, להגיד לעצמי שהיום אני לא עושה את זה ולעשות את זה כל פעם מחדש.

נ.ב. למי יש זמן לישון? אני בעד שיקדמו חוק להגדיל את השעות ביממה ולא לשנות מוקדם מידי את השעון חורף.

אגב, לא משיאירים מוצרים מחי יותר מזמן קצר סביר מחוץ לקירור! גם אם זה לאחר בישול.

הבעיה שלי הפוכה! ואני מיואשת!!!!!

התחלתי לעבוד משרה מלאה כיף לי בעבודה, אין על האווירה הקיבוצית,באמת שאני נהנת! אני מתעוררת מעולה בבוקר בעשרים ל5 בבוקר אומנם עם שעון מעורר אבל כאילו אני מתעוררת ביקיצה טבעית...ערנית והכל טוב ויפה!

לקראת שעות הצהריים אני מתחילה להיות בעייפות,היום שלי נגמר בחמש... ואני במיטה כבר בשמונה בערב,ככה כל יום...זה מחרפן אותי,זה מדכא אותי,ונמאס לי!!!!!!!!!!!

הלוואי הייתי מצליחה ללכת לישון מאוחר כל פעם מחדש,אין לי מושג איך אני אקום לעבודה,בטוח לא ערנית כמו שאני מתעוררת כל בוקר...אבל לפחות יהיו לי חיים, כי נכון לעכשיו אני מרגישה כמו מתה שמהלכת, אין לי חיים...זה לא חיים ככה :/

אז נכון שאני לא שפויה?!?!?!?!?

גילושיט

New member
עשרים ל5?

כאילו 4:40??? זו השעה שאת קמה בה?!

איך את עושה את זה?? שאפו רציני.. זו בדר"כ השעה שאני מסיימת לעבוד (ולראייה, עכשיו!) ואני לא יודעת איך את עושה את זה!
ואז זה הגיוני לגמרי שאת נופלת למיטה ב8. מה את צריכה ללכת לישון מאוחר, גם ככה אין כלום בטלוויזיה
לילה טוב!

חחחחח מתה עלייך....

זה עדיין לא הגיוני שאני נופלת למיטה בשמונה וזה לפעמים גם שבע, זה 9 שעות שינה ואני רוצה ללמד את הגוף שלי להסתפק בשבע!!!! השאלה איך עושים את זה....

אין לי כוחות לזה יותר אני במלחמות עם הגוף שלי לאאאאאאאא אל תרדם!!!!
והעיניים נסגרות...

ומילא ימים של עבודה זה ככה...

התרגלתי להירדם מוקדם גם בימים שאני יודעת שאני לא עובדת למחרת (שבתות וחגים) ומההרגל אני גם מתעוררת מוקדם בבוקר, אומנם לא ב4:40 אבל בהחלט בשש-שבע בבוקר...

אין לי חיים,איזה רחמים עצמיים

Purple Mushroom

New member
יכול להיות שזה מה שהגוף שלך דורש בתקופה הזאת

יש לי שותף שקם בשעות כאלו לעבודה. וגילי ואת, זה כמו איש היום ואיש הלילה.
בהצלחה שוב. :)

Purple Mushroom

New member
ההפך, את השפויה כאן.

היתה לי תקופה כזאת, של נסיעה ארוכה יחסית לעבודה, עבדתי במשרה כמעט מלאה אבל. כמעט, חזרתי הביתה לתל אביב, בערך ב4 או 5, אולי קצת יותר, אחרי הצהריים. אבל קמתי למחשב ואז לעבודה, בערך ב 8 או 7 בבוקר
, והתחלתי לעבוד בערך אחרי הרכבת, ב 10 ומשהו בבוקר. וזה נמשך רק כ-3 חודשים, בתחילת 2009.

מאחל לך שתמצאי כוחות בבית, גם אחרי העבודה. איזה חוג או משהו, או בילוי עם חברות בתל אביב.
בהצלחה "לוחשת",
שיהיה המון בהצלחה, ואל תשברי ! תמצאי כוחות, בהצלחה.
אלון :)
=]

למעלה