איך אני יודע עם הגירסה של האייריבר שלי היא אמריקאית או אירופאית? יש לי H10 5 GB שקניתי בקיי אס פי.
R riluman New member 12/11/05 #1 איך אני יודע עם הגירסה של האייריבר שלי היא אמריקאית או אירופאית? יש לי H10 5 GB שקניתי בקיי אס פי.
R riluman New member 12/11/05 #3 זה ממש דחוף לי- יש מצב שמישהו נותן לי קישור לעשכון קושחה האחרון בגירסה הזאת? אני חוזר על הבוקר לצבא וזה דיי דחוף לי. תודה מראש.
זה ממש דחוף לי- יש מצב שמישהו נותן לי קישור לעשכון קושחה האחרון בגירסה הזאת? אני חוזר על הבוקר לצבא וזה דיי דחוף לי. תודה מראש.
ב בוזו New member 12/11/05 #4 תחבר את המכשיר האירופאי משתמש ב-iriverplus, שמודיע לך אוטומטית אם יש עידכונים חדשים. אני משער שיש משהו דומה לאמריקאי.
תחבר את המכשיר האירופאי משתמש ב-iriverplus, שמודיע לך אוטומטית אם יש עידכונים חדשים. אני משער שיש משהו דומה לאמריקאי.
R riluman New member 12/11/05 #5 עדכנתי אותו ועדיין יש לי את הבעיה-- גם אחרי העדכון , אחרי שאני מנתק אותו ובא לשמוע מוזיקה מופיע לי על המסך שלו את ההודעה שאומרת שיש תקלה בדאטה בייס ושאני צריך לחבר אותו למחשב ולהפעיל את האייריבר פלוס ושם לבצע עדכון דאטה בייס.....איך אני עושה את זה?
עדכנתי אותו ועדיין יש לי את הבעיה-- גם אחרי העדכון , אחרי שאני מנתק אותו ובא לשמוע מוזיקה מופיע לי על המסך שלו את ההודעה שאומרת שיש תקלה בדאטה בייס ושאני צריך לחבר אותו למחשב ולהפעיל את האייריבר פלוס ושם לבצע עדכון דאטה בייס.....איך אני עושה את זה?