איך אני יודע עם טנטרה מתאימה לי

lsabhaze

New member
איך אני יודע עם טנטרה מתאימה לי

שלום, אנחנו זוג נשוי ורוחני. סקרנים כבר הרבה זמן בנוגע לטנטרה. איך אנחנו יכולים לדעת עם הטנטרה מתאימה לנו ?

../images/Emo24.gifאהובים, טנטרה מתאימה לכל אדם....

השאלה היא האם האדם ""מתאים"" לטנטרה. שמנו מרכאות כפולות ומכופלות, כיוון שבעצם, גם כל אדם מתאים לטנטרה. למה אנו מתכוונים בעצם? טנטרה מלמדת אותנו המון, מאמנת אותנו לדרך חיים מסויימת, להשקפת עולם מסויימת. האם אני כאדם מוכן להיפתח לאותה השקפת עולם? האם יש בי אומץ ועוז לוותר על הרגלים ישנים, על דיעות שלא אני יצרתי, על האגו שאני כה מורגל בו, ולאמץ לי הרגלים חדשים, ליצור דיעות חדשות משלי? האם אני מוכן להתנסות עם זוגתי באינטימיות עמוקה מאד (לא בהכרח מדובר באינטימיות מינית)? האם מה שאלמד, אחווה, אתנסה, יכול להשתלב באמונות חיי הנוכחיות? רק אני בעצם, אדע את התשובות לשאלות האלה. והשתמשנו לא בכדי במילה "אדע" בעתיד, ולא "יודע" בהווה, כי אם עדיין לא חוויתי, לא תירגלתי, לא התעמקתי, אין לי את כל הכלים והידע על מנת לקבל החלטה. לכן, ההמלצה שלנו - להתנסות ולחוות, ולתת לעצמכם את התשובות, כי בעצם, רק אתם יודעים.

T i g e r R o n

New member
ועל זה אוסיף

את מה שאמר ידידי החתול Cat Stevens מתוך On The Road To Find Out תקראו טוב טוב את המילים תמצאו בהם הרבה דברים מוכרים אני מחובר לידידי עוד בהיותי בצבא, אי שם בשנות השמונים אני זוכר שכל חזרה מפעילות היתה מלווה בנגינת קלטת של קט סטיבנס (זה תמיד הרגיע את החיילים שלי) הרגלתי אותם להקשיב לו, ויש עדיין שמקשיבים לו עוד היום. רק מה... אז לא קראו לזה או שלא ידענו שקוראים לזה טנטרה Well I left my happy home to see what I could find out I left my folk and friends with the aim to clear my mind out Well I hit the rowdy road and many kinds I met there Many stories told me of the way to get there So on and on I go, the seconds tick the time out There's so much left to know, and I'm on the road to find out Well in the end I'll know, but on the way I wonder Through descending snow, and through the frost and thunder Well, I listen to the wind come howl, telling me I have to hurry I listen to the robin's song saying not to worry So on and on I go, the seconds tick the time out There's so much left to know, and I'm on the road to findout Then I found myself alone, hopin' someone would miss me Thinking about my home, and the last woman to kiss me, kiss me But sometimes you have to moan when nothing seems to suit yer But nevertheless you know you're locked towards the future So on and on you go, the seconds tick the time out There's so much left to know, and I'm on the road to findout Then I found my head one day when I wasn't even trying And here I have to say, 'cause there is no use in lying, lying Yes the answer lies within, so why not take a look now? Kick out the devil's sin, pick up, pick up a good book now

lsabhaze

New member
התשובה ברורה ביותר

במיוחד לאחר קריאה באתר שלכם על "מה היא טנטרה". אנחנו צרכים להחליט אם הטנטרה היא הדרך הרוחנית שבה אנחנו בוחרים לצעוד. ללא ספק יש על מה להתלבט
תודה.

אוקיי... עכשיו סיקרנתם אותנו... ../images/Emo9.gif

שתפו קצת... מה הם הלבטים
גם מתוך העניין והסקרנות הטבעית הטבועה בנו, וגם... אולי אנחנו או מי מחברי הפורום האחרים יכולים לשתף, לעזור, או למצוא עצמם מזדהים עם הלבטים. הרי זו אחת ממעלות הפורום.

mich37

New member
טנטרה

מחיך לי מאוד, יודעים למה? אז כך. נכנסתם לפורום. קראתם בעיון רב את מה זה טנטרה מפיהם של אפרת ובן המדהימים. שאלתם שאלות וקיבלתם תשובות. אני מדמיין אתכם יושבים מול המחשב מביטים בעיניים, רוצים להעמיק, ואם זו לא טנטרה? אז מה כן. אנשים טובים: אין זה אומר שחובה אליכם לצאת את ביתכם ולפגוש אנשים אחרים בכדי שתחשבו לטנטרים או לא לטנטרים. בתחושה שלי משהו הפחיד. תנו לפחד כבוד, טנטרו בבית, יש כמה וכמה כתבות מרתקות שמהם אפשר להבין המון. שאלתם אם טנטרה מתאימה לכם, ותשובתי הי כן. לדעתי אדם טנטרי מבטן ולידה, יש דברים ששכך בדרך, ותפקיד המודעות בחיינו הי רק להזכיר לנו את הידוע והמושרש בנו מאז ומתמיד ובמידה וטנטרה עדיין מעניינת אתכם במובן של ללמוד מאחרים, ישנה אפשרות שתפנו אל הטנטרה הנלמדת במפגשים פרטנים. מעולם לא הייתי אצל בן ואפרת במפגש טנטרי. אך מהכרות עמוקה איתם, יודע אני שהם בעלי יכולת לפתוח בפניכם ברגישות רבה עולם קסום . מיכה רז

אל דאגה מיכה, עוד תהייה.... ../images/Emo6.gif

...עוד תהייה אצלנו במפגש, ומה יותר מוקדם, ככה טוב
נמסטה אהוב, ותודה על הפירגון. אנחנו בהחלט איתך בדעתך, שאפשר לתרגל טנטרה בבית, בפרטיות, ללמוד ולהבין המון. יש לכך חסרונות (אין יד מכוונת של מישהו, נשארים קרוב לגבולות המוכר והידוע, ועוד...), אך כמובן שיש יתרון גדול, והוא, האפשרות להתחיל לתרגל וללמוד במצב בו יש עכבות חזקות, או פחדים חברתיים/רגשיים חזקים. אישית, אנחנו יותר בעד לתרגל, אם לא עם קבוצה, אז לפחות באופן פרטני עם מנחים. ...ואנחנו כן היינו אצל מיכה וטל במפגש טנטרי, ויכולים לספר איזה זוג מדהים הם, רגישים ומבינים ובעלי נסיון. בכלל, כל מורי הטנטרה שאנחנו מכירים הם אנשים מופלאים, ולמרות שלכל אחד הייחודיות שלו, המאפיינים השונים שלו, מכל אחד יש מה ללמוד ולהתעצם, וגם אם התנסיתם עם אדם זה או אחר, ולא התחברתם, או אולי אפילו במקרה הקיצוני, לא נעמה לכם החוייה, עדיין יש לכם הרבה מה ללמוד ממנה ולהתעצם, ולעלות מדרגה. באהבה.

למעלה