אממ
הסרט פורנו הראשון שצפיתי בו היה בגיל 8 זאת הייתה אורגיה בצרפתית.
אני זוכר שזה לא היה הגיוני לי שגבר נמצא עם שתי נשים (הרי כילד מה שאתה יודע מכיר ורואה מההורים שלך ומהטלוויזיה זה מונוגמיה- ופתאום שתי נשים עם גבר נראה לי מוזר וביזארי לחלוטין) ובהתחלה לא הבנתי מה אלו כל הגניחות האלה ואולי בגלל זה טעיתי לחשוב שזה בצרפתית...

בגיל 11 חזרתי לזה ואז כבר הייתה לי יותר מודעות לגבי מיניות... מצאתי בחדר של ההורים שלי כל מיני אביזרי מין שלא הבנתי מהם (טראומתי להזכר שנגעת בויברבטור של אמא שלך) ומצאתי עוד קלטות פורנו... אני זוכר שממש התאהבתי בה בישבן המלא צלוליטיס שלה... ובאחת הסצינות שהגבר גומר על האישה- אני פשוט נחרדתי... לא הבנתי מה זה שפיך.. לא הבנתי מה זה הנוזל ההזוי הזה שיוצא לו מהגוף.. ועוד יותר נחרדתי שהכל יוצא לה על הפרצוף...

לפני בית ספר שההורים היו למטה... אני יהיתי לוקח כמה זמן שאני יכול מול הקלטת ומשחק אותה מאונן (לא אוננתי באמת)

פיתחתי OCD חריף בכל מה שקשור למיניות, זרע ופורנו...

הייתי יושב בסלון של סבתא שלי בזמן שהיא ואחיות שלה במטבח ומאונן...

בגיל 19 הפסיכולוג שלי אמר לי ללכת לזונה- כדי לראות שזה לא כזה ביג דיל... ומאז עד היום כמעט התמכרתי לזה והוצאתי מאות אלפים... הפנטזיות שלי התחילו לערב השפלה וניצול.. והתחלתי לנסות להגשים הכל....

ברגע שאני פותח סרט פורנו ה-OCD שלי נכנס לפעולה... הפסדתי עבודות.... הייתי יכול ימים שלמים להיות במקלחת עם הסמארטפון ועם הפורנו ופשוט לשכוח את עצמי שם