איך אני יכולה לדעת איזה רון מתאים

איך אני יכולה לדעת איזה רון מתאים

לקיירה?או להתקדמות בעבודה?האים קנז מתאים להתקדמות בעבודה.?

קריירה של מי ובמה....

אפשר סתם לשלוף רון ולקרוא ולראות עם הוא נכון..בעת הפתיחה עלייך להתרכז בשאלה משום שיש מי שצריך לחזק את כוח הנאום מלא ההשראה, והתקשורת החברתית ויצא לן אנסוז ויש מי שצריך להבין מערכות וללמוד לפעול בתוכן ולהפיק מהן את המירב וז יצא לומאנז או איהווז.. יש מישצריך להעיז יותר ולפרוץ ויצא לו רדיו אופהו.. בקיצור זה לא מדע מדויק אם כי זהו כוח מאוד חזק ומדוייק תנסי

שאלתי

איזה רון יתאים לי לקידום הקריירה שלי .העלאה במשכורת .יצא לי בקרנה.כיצד הרון הזה מתיחס לקריירה שלי?

מעניין שכבר יצא לך בעבר...יש לך קשר חזק עמו

באקרנה מדבר על הפריה אני לא בטוחה תפתחי 3 כרונים בכדי שיווצר משפט רוני ולא רק הברה אחת.. באקרנה מדבר על הפריה כפי שהבנת יתכן ועלייך לפתח משהו בתחום הלמידה ההוראה.. או הקבלה של המידע..לא ברור לי משום שחסרות לי נקודות התייחסות פה מהרונים התומכים (הראשון-עבר השני הווה השלישי עתיד..או בסיס מהות והשפעה עתידית..) בקיצור רישמי שלושה

הי , לשם התקדמות בקריירה

בקרנה - הפריה, אינגוואז - איזון, הרמוניה אהואז. - להבין את הרשת..את מבנה הקבוצ... לשם שיפור בנושא העבודה יש לחזק משהו בשדה המשא ומתן..ועבודת הצוות. אולי לבנות קבוצת עבודה או לארגן קורסים..משהו שקשור למקו /שדה בו תוכלי להפגין את כוחך האמיתי... וזיכרי שאת לא לבד..ושאף אחד לא...תפעלי מתוך הצוות.. (אני לא יודעת במה עיסוקך, אך זה לא מהותי לתשובה משום שבין אם את מורה יועצת אירגונית או אשת הייטק העצות הללו ישימות לכל סוג של מקום עבודה אם את עצמאית זה סיפור אחר..ואז הייתי אומרת ללמוד ולפתח קשרים מקצועיים בין תחומיים..'מולטי'....וכאלה...

אז בהקשר זה

באקרנה! אומר אם כן א. לימודים וקידום מקצועי (קורס מעבד תמלילים..תוכנות שדרושות ..אולי אפילו משהו כמו קוצ'ינג עשוי לעזור בקידום ב. להיות ברשת פרושו לשפר את עבודת הצוות..ליטול על עצמך סמכויות בהתנדבות ויוזמתיות ואז לחלוש לתוך הנישה ... ג. אהואז ממדבר על כך שבכל רשת יש ממונים ויש דרגות מעל ומתחת ושכולם דרושים ..גבוהה ונמוך כאחד.. המנוע לא פועל בלי גלגלים בהקשר של שינוי וקידום בקירירה תפעלי בו זמנית על הצד התפישתי ועל פיתוח מימנויות..תביני שאת לא "פקידה זוטרה", אלא התחילי לחשוב על עצמך כעל חלק מצוות המשרד ותטלי יוזמות ותפקידים משתראי את נחיצותך..האחרים יעשו כמותך ובמקביל תלמדי משהו..אפילו לכיף..ויש גם קורסים של משרד העבודה ..תבקשי פגישת יעוץ בסניף בעיך בהצלחה

למעלה