איך אני יכולה לדעת שמשקרים לי?

איך אני יכולה לדעת שמשקרים לי?

הי חברה מה שלומכם?הרבה זמן לא הייתי כאן, אנ ייודעת פשוט לא בא לי כל כך לשתף על עצמי גרגע בגלל זה התנתקתי אני מקווה שאתם לא כועסים בכל זאת אני אשמח להתייעץ איתכם בנושא שמאוד מפריע לי, אני מאוד מושפעת מאנשים ויש לי קטע כזה בגלל שאני לא סומכת על עצמי אז או שאני לא סומכת על אנשים בכלל או שאני סומכת לגמרי ולאחרונה אני מגלה שמשקרים לי וזה מטריף אותי כי אני מגלה את זה לא לבד רק מאנשים סביבי שאני שומעת מהם ושאני מגלה שמשקרים לי אני ממש כועסת ומופתעת כי אני מאוד תמימה הייתי רוצה לזהות את זה אבל אני לא מצליחה יש לכם עצה? תודה זינה

eliya-l

New member
ולמה בעצם זינה זה מטריף אותך?

אנחנו יודעים שאת מושפעת מאחרים חמודה ואנחנו גם מאוד אוהבים אותך כאן בלי שום קשר עם התנתקת מאיתנו לפרק זמן או שאת כאן. אולי הגיע הזמן שתתחילי יותר מכל לסמוך על עצמך? אל תפתחי צפיות מאנשים אחרים - או בעצם אל תפילי את הציפיות שלך מאנשים עליהם אלא נסי לבדוק אם בכלל ישנה סיבה כלשהי שבגללה אנשים אכן "יעמדו" בציפיות שלך.

אולי זו הבעייה שלך

שאין לך דרישות גבוהות מעצמך. את עושה לעצמך הנחות כמו למעוטת יכולת. את מזלזלת בעצמך עד כדי כך, שאת אף לא דורשת מעצמך יותר. אז אולי תתחילי בכך שתרימי את הרף בפני עצמך. תכווני לא למקומות שאת חושבת שאת יכולה להגיע אליהם, אלא למקומות שאת חושבת שאת לא יכולה. וזה גם לא נורא אם לא תגיעי כי עצם הניסיון יעלה אותך בכמה דרגות. ושאנשים משקרים, זו בעצם הבעייה שלהם. יעקב

למעלה