איך אני יכול לדעת שאיכפת לה ממני?

איך אני יכול לדעת שאיכפת לה ממני?

תשמעו, יש לי בעיה. אני בחור ויש לי חברה. הקטע הוא כזה: אני נפגע מדקויות ואני לא רואה סיבה שלא. אני מודד את הבן אדם גם לפי הדברים הקטנים. לדוגמה: אני והחברה שלי היינו צריכים ליסוע לאיזה שהוא מקום והאנשים שמסיעים אותנו אמרו שהם התקשרו 5 דקות לפני שהם מגיעים. בנתיים, החברה שלי ניגנה על איזה כלי שאני גם רציתי לנגן בו באותו ערב ואמרתי לה, תני לי גם לנגן. היא טענה שאין זמן והיא צריכה להתאמן לקראת מופע מחר. הם צלצלו והיא באה להכניס את הכלי למזוודה. אני אמרתי לה, תני לי 60 שניות לנגן, והיא סירבה לתת לי בטוענה שאנחנו כבר מאחרים וצריך ללכת. (אבל בכל זאת, לא היה בטוח שהם כבר הגיעו והיה אפשר לתת לי בדוחק לנגן 60 שניות) עכשיו, על בסיס זה, אני שקלתי לנתק איתה את הקשר וזאת למרות שהיא מאוהבת בי קשות וגם אני מאוהב בה. למה? כי מכל הסיפור הזה אני מבין שלא איכפת לה מהצורך שלי. אני לא מסוגל להסתכל על זה אחרת כי פשוט, אם חושבים על זה לעומק - זו בדיוק הנקודה. לא היה לה איכפת ממה שאני רוצה באותו הרגע. קרי: חוסר איכפתיות. אני נפגעתי ממש עד עמקי נשמתי. עכשיו, אני מאוד אוהב את החברה שלי והעסק הזה מטריד אותי מאד. איך אני פותר את זה? האם יש לזה פתרון? אני מרגיש כאילו יש ביני לבינה חומה, אני מרגיש שלא איכפת לה ממני למרות שהיא טוענת בבכי שכן. מיותר לציין שאהבה היא לא איכפתיות. אהבה זו תלות.

duduamar

New member
לדעתי אתה מגזים בקטנוניות...

אם יש עוד הרבה מקרים כאלו, ובאמת לא אכפת לה ממך - אז אתה צודק. אבל על סמך מקרה כזה בלבד - הגזמת... היא כולה פחדה שתאחרו...

אי אפשר להסיק ממקרה אחד

אם אתה מרגיש שלא איכפת לה ממך, תדבר איתה על המקרים הספציפיים בהם הרגשת כך ותנסו ללבן את הנושא. ואהבה היא בהחלט איכפתיות (או לפחות צריכה להיות)

Vdrums

New member
איזה קטנוניות... וואו.

לנתק קשר כי היא לא נתנה לך לנגן? מה אתה בגנון? אז באותו רגע לא יכלת לקבל את מה שאתה רוצה, זה קורה אתה יודע, לא תמיד מקבלים במקום מה שרוצים, במקרה שציינת אתה מגזים לחלוטין ולוקח את זה מאוד רחוק. בגלל המקרה הזה אתה טוען שהיא לא מתייחסת אליך? לא איכפת לה ממך? הגישה הזאת שלך קיימת גם כלפי אחרים? ואם האהבה שלך היא תלות אז זה עצוב.

ggrrrWINTER

New member
../images/Emo88.gif

אין פה שום קשר לקטנוניות והכותרת לא מתאימה לקטע. היה לי חבר שהקטע מאוד הזכיר אותו. תבין, מצבים כאלה, גורמים להמון מריבות! המון! המריבות האלה גורמות להרבה תיסכול שיוביל להרס מוחלט של הקשר! מה גם הקטע מאוד מטריד: "לא היה אכפת לה ממה שאני רוצה באותו הרגע" אז מה אם אתה רוצה? רשמת לבד שהיא ניצלה את הזמן המועט להתאמן למופע שהיה למחרת (היא לא עשתה לך דווקא!), וחמש דקות לפני שבאו לאסוף אותכם היא הכניסה את הכלי למזוודה בכדי לא לאחר, וכדי לא לאלץ את האנשים לחכות (לנגן דקה זה אף פעם לא מספק ואף אפחד לא יעמוד עם סטופר, תחשוב על זה לבד! היא התחשבה בכולם! גם בך וגם באנשים שבאו לאסוף אתכם!) אז איפה ההתחשבות שלך? ואיפה האכפתיות שלך?

odeliaremos

New member
תשאל אותה../images/Emo39.gif../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

לדעתי, הכי חשוב בקשר זו היכולת, לדבר בפתיחות,בכנות וללא חשש של פגיעה באחד הצדדים. התקשורת בחיים בכלל, ובין בני זוג בפרט, חשובה מאוד אם אין אותה לדעתי אין בעצם כלום. תייזום שיחה איתה,אולי תגלה,דברים שמפריעים לה ולא ידעת על קיומם, אולי היא תבין יותר טוב מה מפריע לך? לך תדע לפעמים, אחרי שיחה טובה ובריאה, אתה תגלה דברים חדשים. תגיד לה שאתה אוהב אותה, תפרט מה מפריע לך,תן לה כמובןההזדמנות גם לדבר על עצמה להסביר ותראה שיהיה בסדר, מאחלת לך בהצלחה ותדע דבר אחד: החיים קצרים, צריך להינות מהם,כמה שרק אפשר ולא להתיפס לכל מיני דברים קטנים חבל על הזמן.

born2C

New member
ממש נהיית כוסית ../images/Emo98.gif

לך תעשה קצת שופינג זה אולי יאושש אותך

Vdrums

New member
מה רע בשופינג? הרגע חזרתי

מסיבוב בקניון, זה עושה טוב

למעלה