איך אני יכול להסביר את עצמי לנשים?

רואה 6 6

New member
קודם כל? לפי מה שהן לא מבינות.

או שצריך לשאול בעצם, מה אתה רוצה שיבינו?

Berethor

New member
אם הן לא מבינות, או שאתה לא יודע להסביר

או שמדובר בפוסטמות, אם מדובר בפוסטמה תסביר לה עם בדידים, או שתחליט שחבל על המאמץ..

TakeCtrl

New member
קרוב לוודאי לא יודע להסביר....אם כי אני לא

סגור על זה ב100%

TakeCtrl

New member
ניסיתי,בהודעה הראשונה שלי,היא נמחקה...

לא חוזר על הטעות הזו שוב..

ommerl

New member
פשוט מאוד

נשים מתקשרות שונה מאוד מגברים. מחקרים קושרים את זה למבנה המוח אבל זה לא באמת משנה.. מה שמשנה זה שכשאתה מתקשר עם גברים- זה לא מלמד אותך על תקשורת נשית.

המלצתי היא- לתקשר המון עם נשים. כמה שיותר. בלי שום קשר לכוונה מינית או זוגית. תדחוף את עצמך ליצור ידידויות עם נשים ותדבר עם נשים הרבהה.

מעצם הניסיון בתקשורת נשית היכולת שלך לתקשר עם נשים תגדל. תעשה את זה מתוך גישה סקרנית. תעשה את זה כדי ללמוד איך להתבטא. קח אחריות על זה שהבחורה שאתה מדבר אתה תבין את המסר שלך. אם היא לא מבינה- תגיד את אותו הדבר בצורה אחרת. המטרה שלך היא להיות ברור ומובן. ככה לומדים.

בהצלחה..!

TakeCtrl

New member
אין לי בעיה לדבר הרבה.. לרוע המזל..

גיליתי שזה יכול לגרום לשחיקה מנטלית בצד השני.. אבל אני לא רוצה לדבר עם נשים על כלום, אני צריך סיבה אמיתית...

ולמה אתה יוצא מהנחה שאני אבין שהיא לא מבינה..

ommerl

New member
אין צורך לדבר הרבה

הכוונה היא לקיים הרבה שיחות, לא בהכרח לדבר הרבה.. האם אתה עושה את זה?

אם יש שחיקה מנטאלית כנראה שהשיחה לא מתאימה לצד השני. אחד הדברים שלומדים פשוט מהניסיון זה איך לא לשחוק את הצד השני. שוב- גברים ונשים מתקשרים אחרת. כדי שהיא לא תשחק אתה צריך לשנות משהו בסגנון התקשורת שלך.

אני לא יוצא מנקודת הנחה שאתה תמיד תבין שהיא לא הבינה. אבל לפעמים אתה מבין שהיא לא מבינה כי עובדה שכתבת בהודעה הראשונה "איך אני יכול להסביר את עצמי לנשים?" סימן שאתה מודע לזה שהן לא מבינות אותך אחרת- למה שאלת? אז אם קרה והבנת שהיא לא הבינה, מה שאני אומר זה- קח אחריות על זה שהיא תבין ותסביר בצורה אחרת (במקום משהו שאנשים לפעמים עושים: מאשימים את הצד השני שהוא לא מבין. מה שמוביל בדרך כלל לכעס..).

אייבורי

New member
תעשה מה שכל הגברים עושים

מתרכזים בתנועות העגולות של הציצים

זה מרגיע

TakeCtrl

New member
ואז אני לא אמור לקבל את התגובה הנ"ל?

https://i.chzbgr.com/maxW500/1784796416/hBABC912F/

אייבורי

New member
מה אכפת לך

אתה תהייה כלכך רגוע שהתגובות הללו יתקבלו בנחת.

דברי חכמים בבהייה בציצים נשמעים

TakeCtrl

New member
האמת שזה לא עושה לי את זה בכלל..

יותר בקטע של רגליים ארוכות...

Berethor

New member
בכלל?

טוב אז אתה תסתדר בקלות עם מישהי עם קטן או בכלל בלי..

למעלה