איך אני יכול למצוא פוסטים מומלצים?

ninga2

New member
איך אני יכול למצוא פוסטים מומלצים?

שלום מאז המעבר לעיצוב החדש אני די מתקשה במציאת פוסטים טובים.. פעם הייתי לוחץ על מומלצים והיו מופיעים לי בערך 5 רשומות די טובות . היום יש מומלצים\נצפים\מדוברים וכשאני לוחץ על אחד מהם אני רואה עשרות כאלו שרוב הפוסטים שטויות.. אז איך אני אמור למצוא פוסטים אכותיים?

את צודקת יקירתי !

שיטת ההיטוט לא מעניקה ערובה לאיכות הרשומה. מזמן זה לא כך. קודם כל יש לך אפשרות להסתכל כאן בפורום הזה ולהתרשם או מהכותרת, או בכלל, או להכנס לפורום מומלצים , פורום מס' 22 בתפוז, אבל גם שם זאת לא ממש ערובה, לדעתי הכי טוב זה "לטייל" בין הבלוגים, ככה תיחשפי לעוד ועוד בלוגרים שונים ומשונים ובפונקציה של זמן תימצאי לך את הטובים ביותר שעונים על טעמך האישי. יש בין הבלוגרים כאלו ש"תחתמי קבע" אצלם, ויש כאלו שממש לא- הכל זה עניין של טעם אישי ונגיעה לתכנים מועדפים. לי אישית יש רשימה של כמה שאני ממש אוהבת ואני צמודה אליהם לאורך כל הדרך, אבל אני יודעת נכוחה שיש עוד מלא נפלאים שטרם נחשפתי אליהם . הכל זה פונקציה של זמן. אל תיקחי בשום מקרה את ההיט כתעודת אחריות לאיכות. ממש לא ! זה היה ככה בהתחלה , אבל מזה זמן מה שזה רחוק ממה שזה אמור להיות במקור . אם תרצי קצת המלצות- אני פה , או בפורום השכן, את יודעת היכן למצוא אותי... רק רישמי לי מהם הנושאים המועדפים עליך ואשמח להמליץ לך.
שבת שלום יקירה. ארי.

שיהיה גם נינג'ה דנה אינטרנשיונל.....

איזה קטע, יש לי בפורום שלי את נינג'ה 3 ולא שמתי לב למספר.... לא חשוב... ההודעה תובן, אם בגברית, אם בנשית, או אם באינטרנשיונלית מדוברת, לא ?.... מי שרופה עליך, רק תגידי לי מי......

noaost

New member
בחירת העורך תחזור בקרוב

וכך תוכל להיחשף לפוסטים איכותיים

אם מצא חן בעיניך פוסט

תציץ בקובית הבלוגים של בעל הבלוג, לפעמים יש שם מציאות אל תסמוך על דברים שבולטים מידי לפעמים הנחבאים שלא מגלים אותם ושמים בדף הבית הם הם הפנינים

למעלה