איך אני כותבת על הקיר של עצמי בפייסבוק?

חבל שאני לא המנהלת ../images/Emo6.gif

כמה שאלות יש לך , זה סימן שאת בערך חדשה עם הפייסבוק

daughter L93

New member
יש לי עוד שאלה

לכל מי שאני רואה בצד כתוב את החברים שמחוברים עכשיו לפייסבוק.. ואצלי אין את זה.. איך אני מוסיפה?

meital always

New member
../images/Emo40.gif צ'אט בפייסבוק

כדי לראות מי מחובר עליך להתחבר לצ'אט של פייסבוק. כדי להתחבר לצ'אט גשי לפינה הימנית התחתונה של הדף, והקליקי על הצלמית בצורת ראש אדם בצבע אדום, ואז הקליקי על: Go Online . מרגע זה הצלמית תהפוך ירוקה ואת תהיי מחוברת לצ'אט. את תראי מי מחבריך מחובר והם גם ידעו שאת מחוברת. שימי לב! יתכן שחלק מחבריך בפייסבוק מחוברים לאתר אבל הם במצב Offline בצ'אט, כך שברור שלא יופיעו ברשימה ולא תוכלי לדעת שהם מחוברים. כדי להתנתק הקליקי שוב על Go Offline .

meital always

New member
בכיף, אבל שימי לב-

שאת מתקרבת למיכסה של 10 הודעות לשבוע שמותר לך לשאול פה בפורום בתפוז, ראי הוזהרת...

daughter L93

New member
חחחח בואי נגיד שבתפוז קצת יותר לארג'ים

בעניין ההודעותP;

daughter L93

New member
אעעע

קיבלתי סוף סוף 4 חיבוקיםXD (במשחק הזה) אבל הם לא מופיעים לי בboxes:( וגם בHOME לא מופיע שום דבר:( מה עושים?

daughter L93

New member
נממ

ב- Applications יש איזה מן משהו חמוד כזה שחברים שולחים אחד לשני חיבוקים כאלה(אלה בובות חמודות כאלה..) . אז שלחו לי.. והוספתי את זה לboxes אבל הקופסא עדיין ריקה>: ואמור כאילו להופיע שם מה ששלחו לי..

meital always

New member
אמממ...

כנסי בצד שמאל למטה אל Applications והקליקי למעלה על Edit . ברשימה שתיפתח תגיעי אל האפליקציה עליה את מדברת, והקליקי על Edit Settings . בלשונית Wall בדקי איזה שורה מסומנת אצלך, אולי מסומנת לך האפשרות לחסום פרסום של פעולות (Stories) שהתבצעו שם. אם לא עוזר- תגידי לי במדויק את שם האפליקציה, כי לפעמים ניתן לסדר את זה בהגדרות מתוך האפליקציה עצמה. אם לא נוח לרשום כאן- שלחי לי את השם לתיבת המסרים.

meital always

New member
אם ככה זה בסדר

אין שם חסימה של סיפורים. מה שנותר לבדוק זה בהגדרות (Settings) של האפליקציה עצמה אם משהו מוגדר שם לחסימת סיפורים, או שתגידי את השם המדויק של האפליקציה, יתכן שזו מסוג האפליקציות שלא מפרסמות בדף הפרופיל אף הודעה כשמתרחשת פעולה כמו שליחת מתנה...

daughter L93

New member
אצל אחרים מופיעים חיבוקים..

השם של האפליקציה זה: Hugs הפירוט: Hug your friends and spread the love!

meital always

New member
אם ככה-

זה כנראה לא משהו שתלוי בך, כי מבחינתך הכל מוגדר כמו שצריך. אני אישית לא מכירה את האפליקציה אבל יתכן שזה לא אוטומטי שזה יופיע אצלך. את יכולה ליצור איתם קשר ישירות ולשאול, כשנכנסים לאפליקציה יש למטה לינק שנקרא contact .

meital always

New member
בשמחה...

כנסי בצד שמאל למטה אל Applications ןתקליקי על Hugs . כשתיפתח האפליקציה תמצאי בתחתית הדף לינק שנקרא Contact ושם תוכלי ליצור איתם קשר ולברר את הענין.

למעלה