איך אני מביא קהל למגרשים?

muzza

New member
הצלחות, בעיקר

יש קבוצות, כמו באמת, שבאופן מסורתי אין להן קהל. אם רק היה במשחק את הפועל חיפה... ווימלבדון היא דוגמה טובה. קבוצה לא רעה (חברת פרמיירשיפ קבועה במשך עשור וקצת) שממוצע הצופים שלה תמיד היה חצי משל הקבוצה שלפניה ברשימת אי-הפופלריות. בכל קבוצה אחרת- הצלחות יביאו אוהדים למגרש, משחקי דרבי מקומיים וגביע, מיותר לציין. לא מצאתי שום קשר בין סגנון משחק אטרקטיבי לבין נהירת קהל למגרשים, אם אתה קבוצה של 1-0 משמים או 4-3ים פרועים, כל עוד כבשת שער אחד יותר מהיריבה, האוהדים יהיו מאחוריך.

OZ MASTER

New member
אני עם מנצ´סטר יוניטד ואני מצליח

וננצ´סטר היא קבוצה עם הרבה אוהדים. רק האוהדים תמיחד אורים לי שהם חושבים שבארטז לא צריך להיות בקבוצה ואני לא מבין למה. הוא משחק אצלי מצויין.

ofer16

New member
יכול להיות שהוא

אמר משהו שהאוהדים לא אוהבים (אני רוצה לעבור מועדון, השחקנים לא משחקים מספיק טוב, הקבוצה צריכה רכש וכו´). או שאולי הם זוכרים לו תקופה גרועה...

ליטן א

New member
תסתכל על תגובת ההנהלה:

תמיד בתגובת ההנהלה, רשום את מי הם אוהבים בקבוצה ואת מי הם שונאים.. תנסה לשמור על הסכמה כלשהי בנוגע לשחקנים שהם אוהבים (שיהיו כמה שיותר בהרכב הפותח), ולשחרר את השחקנים הבעיתיים.. תגובת ההנהלה בקטע הזה, מייצגת לרוב את דעת הקהל בקבוצה

OZ MASTER

New member
נווו כן משם הגעתי למסקנה שהם לא

רוצים שבארטז יהיה בקבוצה למרות שהוא נבחר לשחקן השנה. אני לא מבין מה יש להם.

ליטן א

New member
יכול להיות

בגלל שהוא לא משקיע באימונים יכול להיות בגלל שהוא עולה להם הרבה כסף יכול להיות בגלל.... לא יודע.. למנג´ר סיבות משלו.. אם הם לא רוצים, יכול להיות שבגלל זה בארטז לא רוצה לחתום בקבוצה לעוד עונה, ויכול להיות שבגלל זה, לא מגיעים הרבה אוהדים לאצטדיון..

למעלה