איך אני מגיע למרתון של בתיה באליאנס

איך אני מגיע למרתון של בתיה באליאנס

שלום לחברי הפורום. הערב אני מוזמן, למרתון של בתיה, באולם הספורט של בית ספר:"אליאנס", ברחוב ברודיצקי,(ליד מוזיאון ישראל). כל מה שכתבתי לעיל, לא אומר לי כלום, כי אני לא מכיר, את המקום ולא את הרחוב. אשמח אם מישהוא יוכל לכוון אותי למקום. אני מגיע מהדרום. (אולי כרמל עזרא שכבר היה באולם?) תודה מראש. יום טוב.

MosheFromNY

New member
אליאנס - מפה

תיכנס לאיילון ותצא לשדרות רוקח לכיוון מערב תעקוב אחרי הקווים השחורים

avigal23

New member
יום טוב האם אתה מבין את מה

שמשה כתב לך? כי אם לא אבא שלי כתב במילים את הדרך...(אותו דבר רק במילים...) והוספתי תמונה עם תוספת של מלון רמת אביב ומוזיאון ארץ ישראל... בשביל שכשתגיע,תדע שהגעת למקום הנכון...

dw2322

New member
עדיף רידינג

אל תסבכו את יוםטוב. יש במפה 2 אפשרויות אחרי הפנייה מכביש החוף ימינה ללבנון ושמאלה לרידינג: להמשיך ברידינג או לשבור לברודצקי. אם הוא לא מכיר את האזור, אז להמשיך ברידינג עד שנראה, מצד ימין, חניה ושער מואר של בי"ס אליאנס נראה לי הכי פשוט. מתקיימים שם גם קורסים של האוניברסיטה הפתוחה למי שזה עוזר לו. עכשיו נחנה האוטו ונמשיך רגלית פנימה. קצת יותר רחוק אמנם, אבל בלי הסתבכות ברחובות קטנים. ההצעה השנייה, בה מרידינג שוברים ימינה לברודצקי תביא אותנו יותר קרוב מבחינת הליכה. לא צריכות להיות בעיות חניה מיוחדות במוצ"ש (באמצע השבוע יש סטודנטים). אביגל-אם אתה מכירה את בתיה, אז הייתי מציע לה לשים כמה שלטים במתחם כדי לכוון את ההולכים בקלות. להתראות הערב.

avigal23

New member
לDW וליום טוב,אם אתה קורא את זה

אני נוסעת דרך רידינג ואז פונה לברודצקי,בהחלט ישר,דרך קצרה. איני יודעת את הדרך השנייה,אולם חברה שלי (שלומדת באליאנס) אמרה לי שצריך לעבור את כל הבית ספר כלומר לעבור בתוכו,ולפעמים הוא סגור. אל תתפסו אותי במילה כי ככה היא אמרה ולא אני! אבל בכל אופן,מה שמשה מניו יורק עשה במפה זה הוא סימן את שתי הדרכים... אני רואה שיום טוב עוד לא ענה בכלל ולכן אני לא יודעת אם הוא קרא את מה שכתבנו, אני, משה ועכשיו אתה. בקשר לרעיון שלך, DW, הרעיון שהצעת לי הוא רעיון בהחלט טוב...אבל אין לי מושג איפה אני יכולה לתלות?! יש כאלה שבאמת פונים לברודצקי ויש כאלה שמעדיפים את הדרך הקצרה כפי שאתה אומר. האם אתה מגיע היום למרתון, DW? ובלי שיהרגו אותי,מזל טוב לעוד שלושה ימים...

avigal23

New member
תיקון קטן...

כתבתי שיש מעדיפים בסוף לפנות לברודצקי-הדרך הקצרה ויש כאלה שמעדיפים להמשיך ישר ברידינג... אז איפה אני יכולה לתלות?

dw2322

New member
תודה, וכן, אני מגיע

לגבי התלייה, נראה לי שבתיה היא יותר האדם המתאים לכך (אלא אם כן את עוזרת לה בהכנות). כוונתי היתה לתליית בריסטולים בתוך המתחם, לא ברחובות בחוץ (עבורם יש מפה). אני מסכים בשסופו של דבר, הנסיעה דרך ברודצקי תביא אותנו קרוב יותר ועם פחות הליכה רגלית, רק שלמי שלא מכיר את האזור יש סיכוי מצויין לנסוע בברודצקי ולעבור את המקום המדוייק (שכן יש עוד רחוב צדדי). אח"כ הוא יגיע לאזור הקניון עם סידורי התנועה המיוחדים, ובמוצ"ש זה לא ממש מומלץ. כמו כן, שאף אחד לא יחלום אפילו לא לחנות כחוק. במוצ"ש יש פיקוח מוגבר (בעיקר באזור הקניון). לכן, למי שלא היה באזור אף פעם - נראה לי שהכי פשוט זה להשתמש בדרך רידינג. צריך כישרון מדהים כדי לפספס שם (רק להסתכל ימינה ולראות חניה + כניסה מוארת לבי"ס) וגם לא מתקרבים, בטעות אפילו, לאזור הקניון. אממה, באופציה הזו הבריסטולים בתוך המתחם חיוניים. כמובן שרצוי שגם התאורה תפעל כיאות (לא הייתי שם המון זמן). כמובן שכדאי שבתיה תדאג לפתוח את השער (ואם לא, אז הייתי שם בריסטול שמסביר, בדיוק, עם ציור, איך מגיעים מהכניסה הזו לכניסה השנייה (שמאלה, שמאלה, כמה צמתים ושוב פעם שמאלה). למי שמגיע עם תחבורה ציבורית אז ל-דן יש 25 וגם אגד עירוני עובר שם. למי שמגיע עם אגד בין עירוני- תבקשו לרדת בסמינר הקיבוצים. משם הליכה רגלית 5 דקות לשער הנ"ל.

avigal23

New member
ל-DW בבקשה...

הנה ההסבר של אבא שלי...וזה בעיקר מיועד ליום טוב כיוון שההתחלה היא מנתיבי איילון,אז הנה ההסבר: נוסעים בנתיבי איילון עד הירידה לגני התערוכה,בירידה לגני התערוכה פונים שמאלה עד הפניה לכביש חיפה(שזה הרמזור השני). ברמזור הזה פונים ימינה ואז רואים משמאל את מלון רמת אביב,אבל פונים ימינה.(ישר אחרי הרמזור שפונים לכביש חיפה נוסעים מעט ואז בפניה הראשונה ימינה אבל רואים משמאל את המלון) נוסעים ובפנייה הראשונה פונים שמאלה ואז שוב פעם בפנייה הראשונה פונים ימינה.נוסעים ישר ובפנייה השניה פונים שמאלה. ואז אתה מגיע לאולם ולבית הספר....(זו הדרך הקצרה,למה ש DW התכוון) מקווה שהבנת יום טוב,וכל מי שלא יודע איך מגיעים....

ברמאלה ובעזה, הייתי מתמצא טוב יותר.

לחברי הפורום הנכבדים. תודה רבה לכם על עזרתכם הגדולה. רשמתי לפניי את כל האופציות שנתתם לי, כולל זו של משה מניו-יורק, והסבר טלפוני של חברינו לפורום, כרמל עזרא. מקווה מאוד, שעם כל ההסברים, אכן אמצא את המקום, ואם לא הגעתי, צלצלו בבקשה: 100 שיחפשו אותי, יתכן ויחטפו אותי ליד גן העצמאות.(זה בסביבה בכלל?) זה היה בצחוק כמובן. להתראות בערב אצל בתיה. חברי הפורום שמגיעים, אנא בואו להגיד שלום, כך נוכל להכיר האחד את השני. שבוע מצויין לכולנו. יום טוב.

CHENPROG

New member
בטיחות הרוקדים (מקרה מעניין)

באותו הקשר (זכויות הרוקדים) אספר כאן מקרה מעניין שיציג בעיה אקוטית. לפני בערך שנה/שנתיים היה מקרה של רוקד שהתעלף תוך כדי הרקדה בבית דני. דבר שבהחלט יכול לקרוא בהתחשב בכמות הרוקדים בהרקדות כאלו ובאורח החיים של הישראלים ובגיל המגוון של הרוקדים. האיש נפל תוך כדי ריקוד זוגות. מיד חשו אליו רבים לעזרה. אתם יודעים כמה זמן לקח עד שאמבולנס הגיע ? (זמן נסיעה 5 דק´ מוולפסון) התשובה - בערך 45 דק´ . אגב האם משהוא היה בהרקדה ויודע מה שלום אותו רוקד (מבוגר). השאלה: בהרקדות עם מס´ מאות אנשים. יש איזה נוהל לגבי מקרים כאלו? האם לא כדאי להעמיד אמבולנס בכוננות? מה יקרא חלילה במקרה של פיגוע?

לצערי, אותו רוקד נפטר.

הסיפור היה לפני כ-4 או 5 שנים. אותו רוקד היה רוקד בכל מוצאי שבת בחוף המערבי של תל אביב בתקופה שהרקיד שם ירון מישר. האיש היה רוקד חדש, והשתדלתי לסייע לו ולרקוד לפניו כדי שיוכל להעתיק. תמיד התפלאתי איך האיש רוקד במצבו הבריאותי הרופף (חיוור חלש ומזיע) ואף הצעתי לו פעם להבדק. כשהגיע האמבולנס לבית דני האיש כבר היה מחוסר הכרה לחלוטין ונפטר בדרך לבית החולים.

CHENPROG

New member
שנת בריאות

תודה דב , ושנהיה בריאים. (כל הכבוד על האינטואיציה). אגב, מי שיקרא מאחורי הכרטיס של הרקדת רמת אביב - סעיף 3, ישאל עצמו: אז על מה הם לוקחים - 25 ש"ח ? יכלו להוזיל את המחיר עם כמות הרוקדים ששם ...

לאביגל החמודה.המפה שעל הפלייאר לא

כל כך נכונה וצריך לעשות בה תיקון אחד חשוב או שתי תיקונים.זה בהתאם להחלטתה של בתיה כאשר אפגוש אותה ואסביר לה.ביום חמישי זה הגעתי לפי המפה של הפלייר בצורה ארוכה ומסורבלת.לרבים מהרוקדים יש דרך קצרה וטובה יותר דרך רחוב איינשטין ואחר כך לברודצקי. בי

avigal23

New member
לעזרא!

קודם כל אין לי מושג איפה זה רח´ איינשטין...וכשאני הסתכלתי באטלס של רחובות שיש לי בית ראיתי את אותו תמונה או משהו דומה לזה...אז אין לי מושג על הטעות שכתבת כאן,בהחלט אם יש טעות מומלץ לעדכן את בתיה...

לאביגל.תסתכלי טוב באטלס.זה מאונך

לרחוב לבנון (האוניברסיטה) ומול הכניסה הראשית של האוניברסיטה ממש ליד הכניסה להרקדה באוניברסיטה. משם מתחיל רחוב איינשטין.תשאלי את אבא שלך הוא ודאי יודע כמו רבים אחרים.

avigal23

New member
כן,אני מסתכלת עכשיו במפה,הנה אני

מוסיפה תמונה של מה שמצאתי ואחרי זה על מה שאתה מדבר...

למעלה