איך אני מעדכן את כתובת הדוא"ל בבלוג

y u l y o s

New member

כשהקמתי את הבלוג ב: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=yulyos באחד המסכים יש אופציה אם אני מעוניין שהצופים בבלוג: רוצה לקבל אימייל בכל פעם שאני מעדכנ/ת את הבלוג שלי ? במסך זה הקלדתי בטעות את כתובת הדוא"ל: [email protected] זו כתובת דוא"ל שגוייה !!! איך אני מעדכן את כתובת הדוא"ל השגוייה בכתובת הדוא"ל: [email protected] שהיא כתובת הדוא"ל שלי בתודה מראש מאת: [email protected]

0r0r

New member
../images/Emo104.gif

אם הבנתי נכון אתה רוצה פשוט לקבל הודעות ל[email protected] כשנוספת עוד רשומה אם זה כך, פשוט כתוב את כתובת הדוא"ל [email protected] בבלוג בצד ימין בחלון תחת הכותרת "נשארים מעודכנים", בחר ב"הצטרפות" ולחץ על "שלח/י" אם הבנתי לא נכון חכה שמישהו אחר יענה או הסבר את עצמך יותר טוב

y u l y o s

New member

שלום, להלן תוכן ההודעה שקיבלתי מ [email protected]
To: [email protected] Date: Fri, 12 Dec 2003 20:44:38 +0200 Subject: Mail status report When trying to deliver your message, the mail server at out.tapuz.co.il encountered permanent problems with the following address: For [email protected] , could not connect to destination domain (adderss.com), destination server not responding​

y u l y o s

New member

שלום, מצורף קובץ תמונה של המסך בו הבעיה איך אני מגיע למסך זה כדי לעדכן את הדוא"ל השגוי ראה קובץ תמונה מצורף תודה מראש

0r0r

New member
../images/Emo104.gif

האמת שאין לי ממש מושג מה עושים בחלון הזה לפי התיאור שלך הבנתי שבחלון זה אפשר להקליד כתובות דוא"ל ולקבל אל אותו הדוא"ל הודעות על עדכונים בבלוג (אם לא, תקן אותי) אם זה אכן כך, אין אפשרות לחזור למסך זה (אלא בהרשמה מחדש) אך במקום זה קיים בבלוג עצמו מסך הנקרא "נשארים מעודכנים" (בצד ימין באמצע של כל בלוג). אם תקליד את כתובת הדוא"ל שלך שם, גם אז, תקבל הודעות על עדכון הבלוג.

y u l y o s

New member

שלום, קודם כל תודה על ניסיוניתך לעזרה. כן, זה נכון רק בזמן הקמת בלוג חדש אפשר להגיע לחלון זה. חלון זה הוא כדי להודיע לנמענים שונים על פי בחירתך על פתיחת הבלוג. פניתי גם להנהלת ההאתר ולפי תשובתם הבנתי שגם הם לא יודעים איך להגיע לחלון זה, מפני שהם הפנו אותי לפורום זה. ואולי זה בכלל בלתי אפשרי לאחר הקמת הבלוג. אז לצאת ידי חובה ענו לי פנה לפורום שיעזרו לך. תודה לכולם ושיהיה לכולם יום נעים

SofyTofy

New member
אולי התמונה תעזור../images/Emo26.gif../images/Emo103.gif

בצד ימין של הבלוג, יש חלון כזה
רשום בקופסה את כתובת מהייל אליה תרצה לקבל את העידכון, לחץ על "שלח/י" ומרגע זה והלאה תקבל עידכון בכל פעם שיעודכן הבלוג. מקווה שלזה התכוונת.

y u l y o s

New member

שלום, צפה בתגובתי בנושא זה, היכן שכתוב מצורף קובץ jpg הקש על התמונה אז תבין למה אני מתכוון. תודה מראש

SofyTofy

New member
*צפי../images/Emo103.gif

צפיתי, וכמו שאמרנו לך שוב ושוב, לא ניתן לחזור למסך זה אלא בהרשמה של שם משתמש חדש. ולכן - יש את החלון שאני צילמתי לך, הוא מופיע בצד ימין של הבלוג שלך ומשמש בדיוק לאותה הפעולה. נסה אותו.

y u l y o s

New member

שלום, הבנתי, לא ניתן לחזור למסך זה אלא בהרשמה של שם משתמש חדש. תודה לכולם שבת שלום לכולם

למעלה