איך אני מעדכן תמיכה לעברית לנגן ?

tapuzil

New member
איך אני מעדכן תמיכה לעברית לנגן ?

נגן 1GB USB ERGOTECH

יאיר B

New member
נכון לעכשיו - אין אפשרות

הקושחות שניתן להוריד מאתר ERGOTEC וגם מאתר טופ הן זהות ולא מכילות עברית (ניסיתי את שניהן). אולי בעתיד תהיה אפשרות לשדרג.

tapuzil

New member
אין מצב שאין אפשרות

כנראה שטופ שילמו עבור הסתרה או משהו מכוון שאיני מבין איך בין לילה לכל הנגנים שנמכרים בארץ יש תמיכה בעברית, לדעתי הם עידכנו אותם בארץ. צריך רק שאחד מעובדי טופ ידליף את זה.

יאיר B

New member
טופ היא היבואן של ERGOTEC

שינוי הקושחה עלה להם בטח הרבה כסף. לכן הם לא רוצים להפיץ את זה לכולם. לא מחייב עידכון בארץ, ייתכן וכבר על קוי היצור טענו את הקושחות עם העברית. מכיון שטופ היא יבואן רשמי, היא בקשר עם היצרן בטיואן והיא יכולה להעביר לו את הקושחה (כמו למשל גלאקסי שמשווקת מחשבים של דל עם מערכת הפעלה חלונות בעברית שמותקנת באירלנד: על הCD שקיבלתי עם המחשב כתוב MADE IN IRLAND). אל תשכח שאותה קושחה מתאימה **לכל** הנגנים הג'נריים וטופ לא פראיירים להפיץ עידכון שעלה כסף רב לאנשים שלא קנו מהם. כמו שכתבתי, אולי בעתיד ניתן יהיה להשיג את העידכון. למה לעובד של טופ להדליף את זה? איזה אינטרס יש לו? הרי יפטרו אותו ויתבעו לו את הצורה על זה. רק טיפש יעשה את זה.

tapuzil

New member
מה ז"א איזה אינטרס...

עזוב אותך זה חייב לצאת החוצה אם באמת יש עדכון . דבר שני כל מחשב שאתה קונה מדל מגיעה עם המע"פ מותקנת לא משנה מאיזה ספק קנית .

יאיר B

New member
בכללית אני מסכים איתך.

כמו שכתבתי בהודעה הראשונה, הכון לעכשיו אין אפשרות - אולי בעתיד נוכל לשדרג. זה עדיין חדש כדי שיצא החוצה. תן לזה עוד כמה חודשים, אז סביר להניח שניתן יהיה להשיג את זה איכשהו
.

tapuzil

New member
כמה חודשים !? איפה את חיי

אם עוד שבוע זה לא יוצא, לא קוראים לי תפוזיל .

יאיר B

New member
אם זה יוצא עוד שבוע - פרסם הודעה

אני מאוד סקפטי לגבי זה.

tapuzil

New member
ד"א טופ הם לא היבואן, מאג היבואן

לפחות כך מאג טוענים http://www.mag.co.il

יאיר B

New member
הם לא משווקים נגנים עם עברית

רק טופ. לכן הנגנים שהם משווקים לא רלוונטים לדיון.

למעלה