איך אני מקבלת עזרה?

הפסיכיאטרית לא עונה לי במייל, הפסיכולוגית ענתה מאוד יבש ואפילו לא שאלה לשלומי אחרי זה(כבר כמה ימים), המדריך מסנן. מתי אכנס גם לאנשי טיפול ללב? למה לאף אחד לא אכפת ממני?
לדרוש ממני זה בסדר, אך להיות שם בשבילי זה לאף אחד אין כוח.
אתמול מייאוש עשיתי מעשה מאוד לא יעיל.
מתי אהיה נחשבת? מתי למישהו יהיה אכפת ממני? מתי מישהו ידאג גם לי?
אני מקנאה באנשים שיש להם טיפול, שאנשים מתייחסים אליהםמואל המצוקה שלהם. עליי שמים פס. זו תחושה מאוד קשה להסתובב איתה וזה גורם למחשבות לא יעילות לעלות. מה אני יכולה לעשות כדי לקבל עזרה?
אני כבר לא יודעת מה לא בסדר בי, מה מרחיק ממני אנשים, מה גורם לאנשי טיפול לא להתייחס אליי בצורה מטפלת ומחבקת. וזה כל כך חסר.

שירה כמים 1959

Well-known member
הפסיכיאטרית לא עונה לי במייל, הפסיכולוגית ענתה מאוד יבש ואפילו לא שאלה לשלומי אחרי זה(כבר כמה ימים), המדריך מסנן. מתי אכנס גם לאנשי טיפול ללב? למה לאף אחד לא אכפת ממני?
לדרוש ממני זה בסדר, אך להיות שם בשבילי זה לאף אחד אין כוח.
אתמול מייאוש עשיתי מעשה מאוד לא יעיל.
מתי אהיה נחשבת? מתי למישהו יהיה אכפת ממני? מתי מישהו ידאג גם לי?
אני מקנאה באנשים שיש להם טיפול, שאנשים מתייחסים אליהםמואל המצוקה שלהם. עליי שמים פס. זו תחושה מאוד קשה להסתובב איתה וזה גורם למחשבות לא יעילות לעלות. מה אני יכולה לעשות כדי לקבל עזרה?
אני כבר לא יודעת מה לא בסדר בי, מה מרחיק ממני אנשים, מה גורם לאנשי טיפול לא להתייחס אליי בצורה מטפלת ומחבקת. וזה כל כך חסר.
אני חושבת שזה לא את.
זה המטפלים.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
יקרה,
יכולה רק לתאר לעצמי כמה את מרגישה נטושה.. שאין שם מישהו שיושיט יד לעזרה..
כמה את מתוסכלת שלמרות שאת מוקפת באנשי טיפול, אין מישהו שנמצא שם כשאת צריכה..
שומעת את הכמיהה להרגיש עטופה, שרואים אותך..
וכשזה לא קורה את מלקה את עצמך שאולי משהו בך מרחיק אותם..
יכולה אולי לנסות לשתף את הפסיכולוגית שלך בהרגשה ולחשוב יחד איתה מה את יכולה לעשות כשאת במצוקה בין הפגישות..
שולחת לך חיבוק סה"רי (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((מישהי שחולמת))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ומזמינה אותך, במידה ותרגישי שזה נכון לך, להגיע אלינו לצ'ט אישי ואנונימי (בקישור: https://sahar.org.il/) עם אחד המתנדבים..
שלך,
מתנדבת סה"ר

רכות מפנקת

Well-known member
את מתנסחת יפה מאוד וההודעה של סהר יפה מאוד. נראה לי שיש בך הרבה דברים טובים

למעלה