איך אני מרגיש כאילו הבית ריק מאז שמיקי עזבה : וזה לא שהייתי כזה מת עלייה.. עוד מישהו מרגיש ככה?
ד דניאל מה New member 18/9/08 #1 איך אני מרגיש כאילו הבית ריק מאז שמיקי עזבה : וזה לא שהייתי כזה מת עלייה.. עוד מישהו מרגיש ככה?
מ מאמי ללא צנזורה New member 18/9/08 #2 כמה שזה הזוי...../images/Emo45.gif שבוריס הלך ממש לא הרגשתי...כאילו הוא לא היה. אבל עם מיקי כן.......! ויש שם עוד שאני רוצה שילכו....אבל אני יודעת שכל אחד שילך מעכשיו...יהיה חסר איכשהו.
כמה שזה הזוי...../images/Emo45.gif שבוריס הלך ממש לא הרגשתי...כאילו הוא לא היה. אבל עם מיקי כן.......! ויש שם עוד שאני רוצה שילכו....אבל אני יודעת שכל אחד שילך מעכשיו...יהיה חסר איכשהו.
י יניבל1 New member 18/9/08 #3 מרגיש משהו דומה כן,יש שינוי מאז שהיא עזבה את הבית . אני לא יודע אם זה בזכות האידיות הכובשת שלה כמו מזה שהיום הדחה הזה זיעזע את כולם בוילה משום מה . יש הרגשה כזו כאילו הם אחרי רעידת אדמה ומנסים להתחיל את החיים מחדש או משהו.
מרגיש משהו דומה כן,יש שינוי מאז שהיא עזבה את הבית . אני לא יודע אם זה בזכות האידיות הכובשת שלה כמו מזה שהיום הדחה הזה זיעזע את כולם בוילה משום מה . יש הרגשה כזו כאילו הם אחרי רעידת אדמה ומנסים להתחיל את החיים מחדש או משהו.
מ מייליי New member 18/9/08 #15 מיקי בכלל לא חסרה לי ../images/Emo13.gif ........ נכון שהיא נראית כמו האחות הרעה של ברבי ??? חחחחחחחחח .
מיקי בכלל לא חסרה לי ../images/Emo13.gif ........ נכון שהיא נראית כמו האחות הרעה של ברבי ??? חחחחחחחחח .
C cat h New member 18/9/08 #6 נכון אין תככים, אין רכילות, אין כלום בקיצור מצ'עמם שם פחד השיחות שם הפכו להיות מסוג סמול טוקס משעממים
נכון אין תככים, אין רכילות, אין כלום בקיצור מצ'עמם שם פחד השיחות שם הפכו להיות מסוג סמול טוקס משעממים
מ מאמי ללא צנזורה New member 18/9/08 #8 אל תשכחו שעכשיו כולם מפחדים לעשות קומונות כי אף אחד מהם לא רוצה להגיע להדחה....שוב!
A AlexH26 New member 18/9/08 #11 מה חסר לך? בלונד? תעשי צבע בשיער ../images/Emo8.gif לי היא לא חסרה בכלל. סתם בלונדה רזה כמו דיקט שהסתובבה בין כולם כמו חתולה ארסית
מה חסר לך? בלונד? תעשי צבע בשיער ../images/Emo8.gif לי היא לא חסרה בכלל. סתם בלונדה רזה כמו דיקט שהסתובבה בין כולם כמו חתולה ארסית
ת תוכן פוגעני New member 18/9/08 #14 אוי זו כזו הקלה! לא צריך לראות יותר את הפרצוף החמוץ והזקן שלה, ולא צריך לשמוע את שיגולי השכל על הילדה שלה... זה מצוין.
אוי זו כזו הקלה! לא צריך לראות יותר את הפרצוף החמוץ והזקן שלה, ולא צריך לשמוע את שיגולי השכל על הילדה שלה... זה מצוין.