איך אני משיג בחורה

איך אני משיג בחורה

לא זנותית מידי , לא שמרנית מידי לא תפרנית מידי , לא עשירה לא מבינה יותר מידי , לא טיפשה אחת ממוצעת , שלתת ולקחת יודעת .. אדם טוב ... ?

Vdrums

New member
לוקח שני כפות קמח

4 כפיות סוכר
אין אבקת קסמים. צריך לדבר.

סליחה !

אני דורש פיצויי על עוגמת הנפש הזאת , אני רוצה ומיד שיהיה לי פה בחורה בבקיני , עם חזה גדול , ישבן מוצק,ושתדע לעשות את העבודה בלי שיגידו לה ! אני מדבר בבקשה! הנה נה , לה בלה , אלו לא מילים ? תדגיש בבקשה את הרצון שלי , אולי באמת נמצא איזה שושנה בין הקוצים.

הבעיה של הפורום הזה

זה שכל הנשים פה חושבות שהן יחסית לזאת וזאת מושלמות . אכזבה. כאילו זאת עם החזה שכל ההיקף שלו מטר ותשעים לא טובה . אז יש לה חזה גדול , זה אמור להפריע ??

אני מוכן מאוד להתפשר

קדימה תנ/י לי את המספר שלה , כתובת , ומתיח אני יכול להגיע ואם אפשר תקבע את זה לכמה שיותר מהר מה? אני בנאדם עם צרכים , גאד דמייט! מה כולכם בוהים לי במסך כאילו .. לא שמעתם את המילה סקס בחיים שלכם
נ.ב. לא הצלחתי למצוא תמונה של בחור מחכה ... (אבל אני מאמין שלבנים בפורום ממש לא יפריע)

seeyou

New member
אתה בנאדם עם צרכים ?../images/Emo6.gif

כמה שאתה צעיר ונלהב.... בעוד כמה זמן תבין שהצרכים של נשים הם יותר גדולים משלנו...!

כן אם אשה היתה שולטת בעולם..

"צעיר ונלהב" , ברור ! את מעדיפה אותי זקן ועייף? מה זאת ההערה הזאת , ממש לא במקום. והצרכים של הנשים יכולים להיות גבוהות יותר , הפעם האחרונה שראיתי תמונה כזאת ששמת לנו פה , היה באחת המערות שחירוטים דומים נחרטו לפני כמה מאות שנים , מה שמביא אותי לשאלה , איפה את חייה ? יהיה בסדר , את תדאגי , גם את תמצאי למי למשוך , ואם מצאת .. אחח קשה קשה.

אה טוב ..

תראה אני הולך גם "על" גברים , לפעמים גם יושב , מה דעתך? אל תכעס , עבר יום קשה ... ואם לא יפריע לך שאני אשחק איתך קצת בBDSM .. אז בכיף .. מה דעתך?

בזוז

New member
אם אתה

חתיך במידה גברי במידה טוב לב לא עשיר מידי אבל לא עני ...בעצם עשיר (למה לא?) לא שמרן מידי לא שרלטן חכם ובוגר (היש אחד כזה?) מכבד ומחזר יודע לתת ולתת טוב גם לקחת... חבר אמיתי כן ורציני אבל לא יותר מידי... בעל חוש הומור יודע לשתף ולהשתתף מקשיב וחולק בעל חזות נעימה וחזון ארוך טווח לא מפחד מהתחייבות מילדים ממשכנתא מהבנק מהבוס שלך מאמא שלך יודע "לעשות את העבודה" מבלי שיגידו לך יודע מתי צריך להתפשר ומתי לעמוד על שלך יש לך כתף רחבה ומכונית טובה לא היית מגיע לכאן ושואל את זו השאלה...

F 5

New member
אל תדאג חבר

נשים לא חסר... ואני מאמין שעכשיו תיבת המסרים שלך תוצף
אז תכין פנקס כחול ורושמת כל מספר טלפון מה אתה מקבל- אחר כך הולך לדייט , רואה מה טוב מה לא טוב .... אל תשכח להגיד אתה בא מאהבה ואתה איש טוב לב. אתה איש טוף טוף אני קורא זה בלוג שלך יש שם דברים יפים מאוד מאוד ואני מאד אוהב זה קורא שם לך.... אז שיהיה לך חמון בחצלחה חבר ותזכור שנשים לא חסר רק מה חסר זה גברים שיושיטו יד - יד של יושר של כנות ושל אחדות
נ.ב המבטא הוא סתם מחלה שלי ככה לכתוב במבטא רוסי ...

odeliaremos

New member
אני חושבת ש ../images/Emo9.gif

יש המון המון בחורות שעונות על הקרטריונםי שלך אתה פשוט צריך להתסכל טוב לצדדים בטוח יש קרוב ואתה לא שם לב וחוץ מזה אתה צריך לבחון את האדם בפני עצמו לא לפי תוויות או רצונות שלך אין אישה מושלמת כמו שאין גבר מושלם יש התפשרות באמצע מאחלת לך בהצלחה והרשימה שהכנת מתאימה למכולת ולא חושבת וגם לא מכירה שיש מכולת של בחורות שאתה בא ובוחר לפי הרשימה מציעה לחפש מישהי שתמצא חן בעינייך חצונית ואתה בעיניה ומשם תראה לאן מתגלגלים הדברים, ואל תבוא בגישה של לשנות גם אתה לא תאהב שמישהי תרצה לשנות אותך תבוא בקטע שאתה רוצה מישהי לאהוב וזה הכל יזרום לבד.. ולכל הפורום המתוק הזה יום נעים וטוב

אני לא בא לשנות , וגם לא להשתנות

אין דבר כזה מכולת , הבחורה הבאמת יחידה שהצלחתי למצוא במכולת היתה הבת של ששון , בעל המכולת פה מתחת לבית שלנו , אבל זה לא קשור... אגב הבת שלו , לעומתו היתה ממש ממוצלחת , היה לה תואר שני בפסיכולוגיה והבת השניה שלו , לה היה דוקטורת בכל מה שקשור למכולת . ברור שאין אישה מושלמת , ואין בחור מושלם , כי אם היה אני הייתי הראשון ( טוב אולי לא הראשון , אבל בטוח השני ). אין למה לחכות שהדברים יתגלגלו , אולי מהמיטה ומטה , הדברים אצלי כשהם מתגלגלים , הם כמו כדור שלג, וה' יודע על מה אני מדבר'ת (מצטערת). כשבאתי בגישה של לשנות , היו סיבוכים לאורך כל הדרך , כי זה חרא לשנות אנשים , גם אם הם מוכנים (בד"כ אלו שמוכנים , לא סגורים על עצמם) . אודליה - ניחוש מוצלח , אני אכן מזל קשת , אבל זה בסדר אני אתגבר על זה מתישהו . ופעם הבאה שאת אומרת שקיבלתי מסר , לפחות תגידי איפה אני לא בחור של פורום/אישה אחד (ה"אישה" היה חייב לבוא).

odeliaremos

New member
אוקיי ואתה חמוד ../images/Emo140.gif

אין בעיה הבנתי ואתה חמוד שיהיה לך אחלה יום ומקווה שתמצא בסוף את כל מה שאתה מחפש זה יגיע אתה תראה בסוף זה מגיע

למעלה