איך אני מתכוונת לעזור עם המיזם ?

איך אני מתכוונת לעזור עם המיזם ?

כל הזמן שואלים אותי איך אני מתכוונת לעזור בעזרת המיזם,רובכם חושבים שמדובר בתרומות של כסף. אך מאחורי התרומות האלה יש משהו יוצא דופן שבשבילו הקמתי את המיזם אולי פעם אחת אני אצליח להעביר את המסר האמיתי של כתבותיי. המיזם שבאוויר, עדיין לא המיזם המלא, לצערי נחשף בלי תכניו עדיין ונגרם לו נזק עצום, אך אין טענות, כי אני מבינה גם למה. פועלי מעבר לאינטרנט קשור לנזקקים, שהרי מובן שלהם אין כלל אמצעים שיהיה להם מחשב או אינטרנט מפאת המצוקה הכלכלית שהם נמצאים, כאן חשבתי לנצל בעתיד את היכולת שתתפתח מהמיזם ליצור מבצעי תרומות בחינם בפנייתי לספקים שיהיו לקוחות של המיזם עבור סיפורים אישיים שמגיעים אליי מידי יום לאחר שפירסמתי הודעה בפורומים של עזרה לזולת, שאני מרכזת סיפורים אישיים שצריכים עזרה, הגיעו אליי המון סיפורי כואבי לב, נשים מוכות, ילדים מוכים, משפחות במצוקה וכו´...., לצערי אין לי מבט של אשת עסקים ממולחת כפי שאתם חושבים כאן, אבל יש בי את נושא היזמות ובו אני מנסה לשרוד, כי זה לא פשוט להיות בין טייקונים עסקיים שמריחים פוטנציאל לכסף ואני כל הזמן מדברת איתם על תרומות מכספם! אני חושבת שהמיזם שלי זה דבר שיכול לעשות רבות לכל הקהילה!!!!, מסטודנטים, ועד ילדי בית ספר, הורים, זוגות צעירים וכו´... לאלה שצריכים עזרה לילדים שאין להם ילקוטי בית ספר, אפנה לספק שמפרסם ילקוטים , המיזם יממן חצי ממחיר הילקוט והספק יתרום את חלקו, משפחות חד הוריות שלא מסתדרות עם תקציב דל וצריכות ריהוט ודברי חשמל, אוכל לפנות נקודתית לספק שיתרום את מה שצריך ובכך לעשות לו פרסום באנר בחינם או הנחה משמעותית לתקופה ארוכה תמורת תרומתו. אילו הן המחשבות שמניעים אותי ואת המיזם, ועמדתי על כך עם כל מי שנפגשתי ורצה להצטרף, וכך הוא מוצג בפני כל משקיע, שלהפתעתכם, ישנם אנשים שרוצים להצטרף ליוזמה הזו. תאמינו או לא, מעולם לא חיפשתי עושר, חיפשתי עוצמה של השפעה חיובית על אחרים למען אחרים. ואני יודעת שאני אגיע לזה , כי זה החזון שמניע אותי ואני רואה בכל בן אדם פוטנציאל לפתוח ולרכך את ליבו כשצריך גם למען זולתו (לא מאמינה אחרת)! אין טעם להוסיף הזמן יעשה את שלו.

למעלה