" איך אני נראית בשמלה הזו ? "

M Shape

New member
" איך אני נראית בשמלה הזו ? "

למה תמיד בנות שאלות שאלות כמו: "השמנתי?" "איך הג'ינס החדש?" "לדעתךכ עליי להסתפר?" למה לא משנה מה יענו לכם, תמיד אתן לא מרוצות ?

MAX D

New member
תראה, זו צורת התשובה שלך-

בתשובה על כזו שאלה, לא חושבים לשניה התשובה צריכה לבוא ישר בסוף השאלה שלה, "השמנתי?"(מרווח שניה)"לא!". אם אתה לוקח את הזמן להסתכל הדבר הראשון שעולה לסוג הנשים הזה בראש הוא: "הוא בטח ממציא שקר כדי שאני ארגיש טוב" או משהו כזה. לכל הנשים שהולכות להתעצבן עלי: אני לא מכליל ואני לא קובע- אני פשוט אומר את דעתי

Cobe1982

New member
כן, אבל ירית את התשובה הלא נכונה...

"השמנתי?" -"כן." נראה אותה שואלת עוד פעם. זהו.

MAX D

New member
../images/Emo6.gif

כן- אותך היא לא תשאל יותר, יהיה מישהו אחר במקומך

Cobe1982

New member
את יודעת שאני אוהב אותך

כמו שאת... עם כ---ל הפאקים חוצמזה את מכירה את חוק #4: לא שואלים אותי שאלות של בנות, כי אני עונה תשובות של בנים... אגב, מקס- מה שאמרת- זאת הכוונה שלי. אין לי שום עניין לבלות את זמני הפנוי בלירות: "-כן, את יפה. -לא, את לא שמנה. -כן, השמלה הזאת יושבת עלייך יפה. -לא, את לא נראית זולה עם המחשוף הזה..." מטרת התשובות הגרועות היא בהחלט להעביר את המסר הזה. חוצמזה, בנות חסרות הערכה עצמית שזקוקות לפידבק על כל נשימה שהן לוקחות, פשוט לא עושות לי את זה, או יותר נכון- מעיקות לי על הנשמה. אם תשובות כאלה יכולות להרוס את הקשר (ואני מדבר על כל קשר, לא בהכרח זוגיות), אז כנראה שהקשר הזה הוא לא ממש בשבילי. הנה, דקלה חיה טוב מאד בלי להציק, ויותר מזה- היא יודעת מצויין מה אני חושב עליה (רק דברים טובים!), בלי שהיא שאלה אותי אפילו פעם אחת איך היא נראית. אפשר גם ככה, וטוב שכך! זהו.

Cobe1982

New member
תיקון טעות..

כשכתבתי `בנות חסרות הערכה עצמית`- לא התכוונתי לכאלה שבאמת מרגישות כמו צל של בנאדם, אלא לאלה שמאוהבות בבבואה שלהן במראה, אבל חייבות לשמוע כל בנאדם שני מחמיא להן. סוג של שטחיות כזה שמעצבן אותי, ותמיד כיף להוריד אותן מהעץ שהן טיפסו עליו. מאותן בנות שיכולות להיות עשר ליגות מעלי, ואני עדיין אדאג להבהיר להן שאין להן שמץ של סיכוי איתי.. מן הסתם, בנות שבאמת סובלות מחוסר ביטחון, יקבלו אצלי רק חיזוקים, ובלי לבקש. בעצם, בנות כאלה גם לא ישאלו שאלות מעצבנות, כי הן באמת מאמינות שהתשובה היא שלילית, והן לא צריכות עוד מישהו שישקר להן. ידידות כאלה לא חסרות לי, וממש חשוב לי להפציץ אותן בהרגשה שהן `מישהו`. להן אני בחיים לא אצטט את יאיר לפיד: "אם את חושבת שאת שמנה- את שמנה. אך תשאלי אותי"... מי שאני באמת מעיף מעלי זה הסוג הראשון. רק שיהיה ברור, שלא תחשבו בטעות שאני סוג של בנאדם נוראי.. זהו.

MAX D

New member
שמע איש-

אני מניאק עם תעודות (ואני לא צוחק, יש לי תעודה בארנק שהכינו לי), כל בנאדם נורמאלי אוהב מחמאות פעם בכמה זמן, אצל נשים זה יותר חזק מאשר אצל גברים- ככה זה היה וככה זה יהיה. גם אתה (כמה שאתה מנסה להדחיק את זה) תרגיש טוב כשתקבל מחמאה על צורת לבוש או כל דבר אחר, אצל נשים הטכניקה לקבלת מחמאות כוללת גם את השאלות האלו. אין מה לעשות- ככה נולדנו. או במילים אחרות- תתמודד עם זה. נ.ב. ביום שתהיה לך חברה שאתה תאהב, לא משנה מה היא תשאל אותך- אתה תהיה נחמד. מניסיון

הממ... העלת נקודה ששווה בדיקה...

קובי.. אני שמנה?... השימלה השחורה יושבת עלי טוב?.. המחשוף של החולצה הלבנה גורם לי להראות זולה?... המכנס הזה עושה לי תחת גדול?... המוכרת בקסטרו יותר יפה ממני?... כשאני שואלת את כל השאלות האלה, אתה חושב שאני מטומטמת?

Cobe1982

New member
כן. לא. כן. כן.

אבל את יודעת שאני אוהב אותך כמו שאת! (עם כ---ל הפאקים...)

bali

New member
מנהל
קובי זה עובד רק עם אנשים

שיש להם פרצוף של "נו טוב, אי אפשר לכעוס עליך". התגובה הנורמלית לתשובות כמו שלך הן או סצנות בכי קורעות אזניים או סטירה מצלצלת לפרצוף.

Cobe1982

New member
אה...

זו אכן בעיה בשבילי לתת עצות לאחרים, אם באמת אי אפשר לכעוס עלי.. אני אף פעם לא יכול לטעות, ובעצם רק מטעויות לומדים... אמממ.. טוב, אז אל תקחו ממני עצות. רע. רעיון גרוע. תגיד לה שהיא יפה. כן. זהו. תודה באלי!

bali

New member
מנהל
אחרי שקראתי את המשך הדיון

(שאתמול עוד לא היה) הטענות שלך נשמעות יותר טוב. אבל עדיין, כל אשה, גם כאלו עם בטחון עצמי נורמלי, רוצה לפעמים לקבל מחמאות וזה הרי ידוע שאנחנו לפעמים קצת מניפולטיביות... אז לפעמים "שאלות של בנות" זה פשוט טכניקה לחליבת מחמאות, ולענות "תשובות של בנים" יכולות לפגוע בבנות. אני בטוחה שאתה ממש לא רוצה לפגוע באף אחת. עוד פתרון הוא פשוט להגיד מראש (כמוך) "אל תשאלי אותי שאלות של בנות כי תקבלי תשובות של בנים" ואז אם היא תלמד מזה לא לשאול שאלות כאלה אז סבבה. הקטע שאחרי שהיא תנסה פעם אחת היא עלולה להחטיף סטירה
אבל אז אתה יכול להגיד I TOLD YOU SO...
וכמובן שהדבר האחרון שרציתי זה לפגוע בך בתגובה שלי אליך קודם

Cobe1982

New member

אוווף, את תמיד חייבת להיות כזאת צודקת?! זה התפקיד שלי!

Lanni

New member
ללא נושא

איך עשית תגובה בלי כותרת? (זה סתם נסיון שלי לבדוק אם רווח עושה את זה)

Cobe1982

New member
האמת? ניסיתי לעשות סמיילי...

נקודתיים, מקף, סגור סוגריים

למעלה