איך אני עובדת על עצמי בעיניים

gal33

New member
איך אני עובדת על עצמי בעיניים ../images/Emo3.gif

הייתי עכשיו במטבחון בעבודה להכין שתייה, ומה אני רואה, חבילת עוגיות הבית. עוגיות שוקולד ענקיות כאלה בצורת פרסה מלאות קרם שוקולד, עם זיגוג וניל למעלה. קיבינימאט! מזל
שענף ההייטק במשבר, כי פעם היו פה פתוחים בו זמנית 3 סוגי עוגיות + 2 עוגות + קרקרים, וכמובן לחמניות וגבינות וכו´. הקיצקץ, אינסטינקטיבית העפתי את המבט הצידה, ואז, חזרתי ובכוונה הסתכלתי עליהם. להראות להם שאני יכולה. בחנתי אותם היטב, הסתכלתי להם בלבן של העיניים ונזכרתי ששמעתי מאיזה רזה אחת אצלנו שהן לא טעימות. הסתכלתי עליהם ארוכות בבוז והחזרתי אותן למקומן. חצופות, ככה להתחנחן אלי?! מותר האדם מן העוגיה. גל

מירי,

New member
לי הן קוראות בקול!

כל הכבוד לך ! נכון שהורדתי את העוגיות מהתפריט שלי , אבל כאשר יש דברים שאני אוהבת (דבלים , ענבים גבינות ועוד..) אני ממש לא עומדת בפיתוי!

gal33

New member
כל אחד והמוקשים שלו... ../images/Emo4.gif הגם

שגבינות זה לא בדיוק מוקש, גם ענבים. בעצם, כמו בכל דבר, המוקש זה הכמות ולא הדבר עצמו. מירי, עם איך שאת נראית, נראה דווקא שאת עומדת מצויין בפיתוי!

שלגיה**

New member
תגידי ולך אסור להגיד שהן לא טעימות?

הסתכלת עליהן בבוז? (אני מדמיינת
עצבנית כזאת) איך באמת העוגיות מעזות להיות שם בטווח הראייה שלך? חוץ מזה כשאני עוברת ליד השיש בעבודה איפה שכל העוגיות..הבורקסים וזה נראה לי בכלל כמו "רגל קרושה"..איכס....) חוץ מזה מה שלא שלי אני לא נוגעת. מותר האדם מן העוגיות,הבורקסים,העוגות שוקולד עם האגוזים מבפנוכו..ושאר הדברים שהפכתי אותם למגעילים...אבל רק בראש...רק בראש שלי הם מגעילים...

מירי,

New member
רגל קרושה??? ימי ימי!!

זה מה זה טעים... וד"א עובר מה זה יופי (אני לא יודעת אם זה משמין או לא)... ואיך הופכים את כל הדברים האלה (שאני אפילו לא מעיזה להעלות את שמם על הכתב) למגיעילים? אוווווי נוזל לי ריר!

שלגיה**

New member
מירי,תאמיני שאני לא יודעת...

כמו שפעם הם נראו לי מדהימים ,משום מה הם נראים לי כעת זרים,לא יודעת להסביר את זה,זה כנראה בראש.....ואגב גם אני פעם אהבתי רגל קרושה ומשום מה היום זה נראה לי מגעיל...מחכה שגם מעדני חלב (טוויגי ושות´) יהפכו פתאום לללא רצויים כי אני לא מגבילה את עצמי איתם...

gal33

New member
נו, על מי אני עובדת, ברור שהן

טעימות. אבל הן לא שוות את זה. הן לא שוות את זה! הן לא שוות את זה! הן לא שוות את זה! הן לא שוות את זה! הן לא שוות את זה! הן לא שוות את זה! הן לא שוות את זה! הן לא שוות את זה! עד שבסוף נפנים...

את גדולה מהחיים......../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גל אם את מצליחה וזה עוזר - אני מצדיעה לך.

למעלה