איך אני עוזרת לעצמי לקבל את העבודה

michal24

New member
איך אני עוזרת לעצמי לקבל את העבודה

שלום לכולם בעבר הייתי חובבת גדולה של דמיון מודרך, לואיז היי, סנאיה רומן ושות´. נתקלתי בהצעת עבודה שאני מאוד מאוד רוצה, והייתי שמחה לקבל עיצות איך אני מקדמת את עצמי לקבל אותה |(חוץ מלשלוח קו"ח, מן הסתם), בעזרת דמיון מודרך. תודה.

טיפים בחיפוש עבודה

שלום לך, טוב שהצטרפת אלינו. היום למצוא עבודה זה לא פשוט. אבל... מי שמשתמש בדמיון יש לו יתרון. זה כמו לגשת לפסיכומטרי. מי שעושה קורס קדם יש לו יותר סיכוי להצליח. התקשורת הבינאישית מאוד חשובה בראיון עבודה. אבל זה תחום של NLP ואת שאלת על דמיון מודרך. אם הבנתי את השאלה שלך - מה את תוכלי לעשות לבדך כדי לעזור לך למצוא עבודה? קודם כל להאמין שיש עבודה שמחכה לך. זה עניין של זמן עד שאת תמצאי אותה או שהיא תמצא אותך. תמיד יש הפתעות בחיים ואת לא יודעת מניין צצוץ העבודה !!! תבחרי תאריך שממנו את רוצה להתחיל לעבוד. לא קרוב מדי כי הסיכוי קטן שתמצאי עבודה תוך שעה נכון? נניח תוך חודש. עכשיו תסיימי את הדברים שתתכננת לעשות עד למציאת העבודה. ובאמת תתפני ותאמיני בכל כולך שזה עומד לקרות. ואז תתחילי לדמיין את עצמך הולכת בבוקר לעבודה תדמייני לפרטי פרטים את הדרך לעבודה והחזרה ממנה. במיוחד תדמייני את ההרגשה של ללכת לעבודה. תתחילי כבר כעת להרגיש כאילו את מתחילה לעבוד. גם אם יש חמישה אנשים שרוצים את העבודה שלך אין סיבה שהיא לא תהיה שלך. תגרמי לעצמך להאמין שזה עומד לקרות ובכך תסללי את הדרך להתגשמות. בהצלחה וספרי לנו איך העניין מתקדם.

michal24

New member
עידכונים

אז ככה : בינתיים זה עבד די מוזר. יש מקום אחד ששלחתי קו"ח, ובינתיים לא שמעתי מהם כלום. זה היה די צפוי, בהתחשב בזה שהם רוצים נסיון שלא ממש יש לי, בתחום הזה. בכל אופן, בינתיים צצה הצעה נוספת, בתחום, שלגביה אני צריכה לחכות עד ל 27 לחודש לפחות כדי לדעת מה קורה, והיא פוטנציאלית בהחלט. אז עד אז אני מחכה, מצהירה הרבה הצהרות חיוביות ומנסה להכין את הקרקע. מה שכן, בינתיים קבילתי הצעות אחרות. אחת שמבחינת תנאים מאוד מצאה חן בעיני ומבחינת תפקיד לא (לא בתחום שרציתי, וכבוגרת תואר ראשון טריה אני עדיין מקווה להשתלב בתחום שתמיד רציתי). הם התרשמו מאחוד לטובה בראיון, ועכשיו צריך לחכות לפחותש בועיים. אז יש זמן. עוד הצעה הגיעה, בתנאים לא משהו ותפקיד לא משהו. ועכשיו ניא שואלת את עצמי, ואתכם : כל ההצעות האלו הגיעו אחרי שחזרתי לעבוד על צמי, על הצהרות, דמיון מודרך, מדיטציות וכדו´. הלב שלי אומר שמה שאני באמת באמת רוצה זה לעבוד בפרסום (מה שצריך לחכות ואחד לא חזרו אליי), מצד שני - ההצעות האחרות האי בטח הגיעו עם סיבה, לא ? אז ממילא כרגע צריך לחכות, שזה טוב, אבל אני בדילמה, מן הסתם, ולא יודעת מה לעשות. מה אתם מציעים <? וגם האם כדאי להרחיב את ההצהרה למשהו כמו אני מוצאת עבודה ש טוב לי בה וכדו´, במקום אני מוצאת עבודה בפרסום, אפילו שמה שאני באמת רוצה זה פרסום ? תודה מיכל

היי מיכל

תודה לך על העידכונים
בכל מה שנוגע לחיפוש עבודה, אני חושבת שקיים פער גדול בין הרצוי למצוי. לא תמיד מקום העבודה שלנו הוא המקום שבאמת באמת היינו רוצים לעבוד בו. הלוואי וכך באמת היה אבל לפעמים חשוב לדעת לוותר במקום שצריך. בסופו של דבר מי שעושה את מקום העבודה שלך לנעים עבורך זו את עצמך, משום שאת מביאה לשם את אישיותך, את החיוך וכו´. העצה שלי אלייך היא ללכת עם הלב, כי זה תמיד חשוב, אבל לדעת למצוא את האיזון הנכון בין נטיות הלב למציאות (הקצת נושכת) שבחוץ. העובדה שאת מקבלת הצעות היא כבר נקודה גדולה לזכותך ואולי גם הוכחה שהמדיטציות מניבות תוצאות מבחינת איך שאת מקרינה את עצמך לאנשים. אז אל תתייאשי. תמשיכי לעבוד על עצמך ולראות את עצמך במקום העבודה שאליו תרצי להגיע ואם זה דורש להגיע לראיון נוסף במקומות שבהם האפשרות עדיין פתוחה עבורך כדי להוסיף להתרשם מהמקום, עשי זאת, זה רק יכול לעזור בקבלת ההחלטה. והכי הכי חשוב, המון המון בהצלחה!
הגר

איך לקבל החלטות?

שאלתך מצויינת ומאפשרת לי לשתף אותך בחיי. מדי פעם אנו צריכים לקבל החלטות, לבחור מבין כמה אפשרויות. וכאן אכניס את ארבעת השלבים של בודהא לדרך חיים: א. לקבל את המצב או האתגר. להסכים להיות במקום של "יש בעיה" ב. לחכות. להמתין. תמיד יש פער בין קבלת המצב לבין התשובה. פשוט להמתין. שלב קשה לרוב האנשים. להמתין עד שיהיה ברור מה לעשות. להמתין עד שהערפל יתפוגג. לקבל שאינני יודעת מה לעשות. ג. פתאום יש קול פנימי, ידיעה פנימית, אינטואציה, תחושה שאומרת לנו מה לעשות. פתאום זה ברור לנו. לפעמים הידיעה הזאת סותרת את השכל. ד. להיות אמיצים ולבצע מה שהקול הפנימי אומר. ללכת עם הבטחון שתחושת הבטן מכוונת אותנו. לסמוך על התחושה ולבצע מה שאנו מרגישים שנכון לעשות. האם זה עוזר? התלבטות נעימה

michal24

New member
אז ככה :

כרגע אני בהמתנה לתשובה מהמקום שאני פחות רוצה (וצפויה תשובה חיובית, אמרו לי שזה יקח הרבה זמן), ומצהירה הרבה ומשתמשת בדמיון מודרך ומדטציות בשאיפה לעבודה שאני כן רוצה. התפקיד שאני כן רוצה עדיין לא אויש, בכל אופן, וגם לגבי זה תהיה תשובה רק עוד שבוע בערך. הסתדר יפה ששני הדברים מתעכבים, בינתיים יש לי זמן לעבוד על עצמי, וגם אין לי קונפליקט מה להחליט לגבי המקום הראשון, בינתיים.

אם אין מה לעשות אפשר לנוח

תודה על השיתוף. אנו עוקבים בשקיקה אחרי הסיפור בהמשכים, מחזיקים לך ידיים ומקווים ביחד איתך שהדמיון יעבוד בהצלחה

למעלה