עידכונים
אז ככה : בינתיים זה עבד די מוזר. יש מקום אחד ששלחתי קו"ח, ובינתיים לא שמעתי מהם כלום. זה היה די צפוי, בהתחשב בזה שהם רוצים נסיון שלא ממש יש לי, בתחום הזה. בכל אופן, בינתיים צצה הצעה נוספת, בתחום, שלגביה אני צריכה לחכות עד ל 27 לחודש לפחות כדי לדעת מה קורה, והיא פוטנציאלית בהחלט. אז עד אז אני מחכה, מצהירה הרבה הצהרות חיוביות ומנסה להכין את הקרקע. מה שכן, בינתיים קבילתי הצעות אחרות. אחת שמבחינת תנאים מאוד מצאה חן בעיני ומבחינת תפקיד לא (לא בתחום שרציתי, וכבוגרת תואר ראשון טריה אני עדיין מקווה להשתלב בתחום שתמיד רציתי). הם התרשמו מאחוד לטובה בראיון, ועכשיו צריך לחכות לפחותש בועיים. אז יש זמן. עוד הצעה הגיעה, בתנאים לא משהו ותפקיד לא משהו. ועכשיו ניא שואלת את עצמי, ואתכם : כל ההצעות האלו הגיעו אחרי שחזרתי לעבוד על צמי, על הצהרות, דמיון מודרך, מדיטציות וכדו´. הלב שלי אומר שמה שאני באמת באמת רוצה זה לעבוד בפרסום (מה שצריך לחכות ואחד לא חזרו אליי), מצד שני - ההצעות האחרות האי בטח הגיעו עם סיבה, לא ? אז ממילא כרגע צריך לחכות, שזה טוב, אבל אני בדילמה, מן הסתם, ולא יודעת מה לעשות. מה אתם מציעים <? וגם האם כדאי להרחיב את ההצהרה למשהו כמו אני מוצאת עבודה ש טוב לי בה וכדו´, במקום אני מוצאת עבודה בפרסום, אפילו שמה שאני באמת רוצה זה פרסום ? תודה מיכל