איך אני עצבנית

koryz

New member
איך אני עצבנית

לפעמים זה קורה לעיתים כל כך נדירות לפחות 5 פעמים ביום כמו להתעצבן שהשמיים כחולים או שאנחנו זמניים יש דברים שעלינו להשלים איתם כמו בספר "ההסכם" לי אין עם מי לדבר ואני גם לא רוצה ולא, אין בי עובר סוף סוף את מדברת אבל למה על חשבוני אין לי מילים להתחיל לתאר את הכעס שבתוכי ורק אסיים בכך שאם יש לכם קשיים לכו לאיש מקצוע ואל תתיעצו עם חברים אלא אם כן אתם מסוגלים לתת לדבריהם את המשקל הנכון וד"א, לחולות אנורקסיה ממש לא מומלץ להתחבר עם חולות אנורקסיה אחרות (עיצה של הפסיכולוג האחרון שלי) (וכמובן שאינני חולת אנורקסיה)

סהרית

New member
אני תוהה

האם כמו שאנורקסיות מחזקות אחת את השניה, האם עדיף שגם חולים אחרים (כגון דיכאון) לא יחזקו אחד את השני?

koryz

New member
היי סהרית

אם וכאשר, תגיעי לכלל החלטה בנושא התלבטות זאת אשמח לשמוע את מסקנותייך:)

אביבית68

New member
בתקופה שאני הייתי בדיכאון

אהבתי לקרוא דברים דיכאוניים או לדבר עם אנשים דיכאוניים. הם נתנו לי תחושה שמישהו מבין אותי. יש לי חברה דיכאונית וכשהיו לי מחשבות אובדניות היה לי "כיף" לדבר איתה על כך, לדון איתה מבחינה פילוסופית למה צריך למות ולנחש למי יהיה העוז לעשות צעד ראשון (רמז, לא היא). אנשים שלא בדיכאון לא הבינו את עצמת הכאב שהיה בי ואת הרצון למות. לכן, מצד אחד זה מצויין שחולי דיכאון יחזקו אחד את השני (במה הם שונים מחולי סרטן, למשל?) מצד שני, צריך להשגיח שלא להגיע למצבים מסוכנים.

למעלה