איך אני פורצת קדימה?
שלום רחליקה
,
אודה לעזרתך.
קצת רקע: אני עובדת היום כפרילנסרית בפרויקט מסוים שאמור להסתיים מתישהו. אינני יודעת מתי וכמישהי שזקוקה ליציבות בחיים קצת קשה לי עם חוסר וודאות הזאת, לכן אני תמיד בודקת עוד אופציות העסקה למרות שתכלס לא עושה עם זה כלום בסוף כי אין זמן. האמת היא שהעבודה הנוכחית מאוד נוחה לי אבל בזמן האחרון משהו בוער בי ובא לי לעשות וליצור משהו משלי, משהו מקורי. יש לי כבר רעיון שאני מבשלת בראש כבר תקופה ארוכה ואפילו כבר התחלתי לרשום לי כל מיני נקודות כדי לפתח את זה כי זה דורש השקעה וזמן ושיתופי פעולה עם אנשים וכו'. רציתי לבדוק בקלפים מה עלי לעשות כדי לקדם את הנושא הזה ולהצליח בו בגדול.
ביצעתי פריסה והנה תוצאותיה:
השאלה שנשאלה:
מה עלי לעשות כדי לפרוץ עם הרעיון שפיתחתי ולהצליח בו בגדול?
תוצאות הפריסה הקלטית המורחבת:
עוזר לעניין - תשע הגביעים
מפריע - האיש התלוי
הרקע לעניין - קיסרית
התפתחויות אחרונות - הכהן
התפתחות הלאה - תשע המטות
המשך ההתפתחויות - חמש החרבות
שיעור רוחני - ארבע המטבעות
פוטנציאל - שני הגביעים
אני בעניין - חמש הגביעים
הזולת/הסביבה - אביר המטבעות
בסיס לתוצאה - שמונה המטות
תוצאה מסכמת - שמש
אשמח לפירושך,
המון תודה
שלום רחליקה
אודה לעזרתך.
קצת רקע: אני עובדת היום כפרילנסרית בפרויקט מסוים שאמור להסתיים מתישהו. אינני יודעת מתי וכמישהי שזקוקה ליציבות בחיים קצת קשה לי עם חוסר וודאות הזאת, לכן אני תמיד בודקת עוד אופציות העסקה למרות שתכלס לא עושה עם זה כלום בסוף כי אין זמן. האמת היא שהעבודה הנוכחית מאוד נוחה לי אבל בזמן האחרון משהו בוער בי ובא לי לעשות וליצור משהו משלי, משהו מקורי. יש לי כבר רעיון שאני מבשלת בראש כבר תקופה ארוכה ואפילו כבר התחלתי לרשום לי כל מיני נקודות כדי לפתח את זה כי זה דורש השקעה וזמן ושיתופי פעולה עם אנשים וכו'. רציתי לבדוק בקלפים מה עלי לעשות כדי לקדם את הנושא הזה ולהצליח בו בגדול.
ביצעתי פריסה והנה תוצאותיה:
השאלה שנשאלה:
מה עלי לעשות כדי לפרוץ עם הרעיון שפיתחתי ולהצליח בו בגדול?
תוצאות הפריסה הקלטית המורחבת:
עוזר לעניין - תשע הגביעים
מפריע - האיש התלוי
הרקע לעניין - קיסרית
התפתחויות אחרונות - הכהן
התפתחות הלאה - תשע המטות
המשך ההתפתחויות - חמש החרבות
שיעור רוחני - ארבע המטבעות
פוטנציאל - שני הגביעים
אני בעניין - חמש הגביעים
הזולת/הסביבה - אביר המטבעות
בסיס לתוצאה - שמונה המטות