איך אני פורצת קדימה?

tanyusha8

New member
איך אני פורצת קדימה?

שלום רחליקה
,
אודה לעזרתך.
קצת רקע: אני עובדת היום כפרילנסרית בפרויקט מסוים שאמור להסתיים מתישהו. אינני יודעת מתי וכמישהי שזקוקה ליציבות בחיים קצת קשה לי עם חוסר וודאות הזאת, לכן אני תמיד בודקת עוד אופציות העסקה למרות שתכלס לא עושה עם זה כלום בסוף כי אין זמן. האמת היא שהעבודה הנוכחית מאוד נוחה לי אבל בזמן האחרון משהו בוער בי ובא לי לעשות וליצור משהו משלי, משהו מקורי. יש לי כבר רעיון שאני מבשלת בראש כבר תקופה ארוכה ואפילו כבר התחלתי לרשום לי כל מיני נקודות כדי לפתח את זה כי זה דורש השקעה וזמן ושיתופי פעולה עם אנשים וכו'. רציתי לבדוק בקלפים מה עלי לעשות כדי לקדם את הנושא הזה ולהצליח בו בגדול.
ביצעתי פריסה והנה תוצאותיה:
השאלה שנשאלה:
מה עלי לעשות כדי לפרוץ עם הרעיון שפיתחתי ולהצליח בו בגדול?

תוצאות הפריסה הקלטית המורחבת:
עוזר לעניין - תשע הגביעים
מפריע - האיש התלוי
הרקע לעניין - קיסרית
התפתחויות אחרונות - הכהן
התפתחות הלאה - תשע המטות
המשך ההתפתחויות - חמש החרבות
שיעור רוחני - ארבע המטבעות
פוטנציאל - שני הגביעים
אני בעניין - חמש הגביעים
הזולת/הסביבה - אביר המטבעות
בסיס לתוצאה - שמונה המטות
תוצאה מסכמת - שמש

אשמח לפירושך,
המון תודה

tanyusha8, יקרה
בהצלחה בחיים בכלל ובמיזם בפרט.

ניסוח השאלה מהווה בסיס לניבוי/לניחוש עתידות. בנוסף היא נעדרת הגדרת זמן. הפרישה הקלטית כוללת גם עמדות שכאלה.אולם אין זו דרכי.

חלוקות הדעות באשר לתוקף הפרישה הקלטית. החלטתי להתייחס להגדרת תוקף הפרישה המובנה בה לשנה.

החלטתי להעביר הנה מעט מנקודת מבטי מבלי להתייחס לניבוי/ניחוש עתידות .

הפרישה שנבחרה היא פחות מומלצת לשאלות בענייני ייעוץ.

מאחר שמומלץ להמנע פרישות חוזרות סביב אותה שאלה בפרק זמן קצר אני בוחרת להביא הנה מנקודת מבטי מידע בהקשר לאופן בו עלייך לפעול עפ"י הקלפים ולמיטב הבנתי וידיעתי אותם ואת הפרישה שהוצגו:

1. היי ערנית בכל מקום ובכל עת - בעיקר בדרכים - במיוחד בשנה הקרובה!

2. השתדלי לקחת כל הבטחה בערבון מוגבל...

3. את מחפשת את חירות העצמי וחירות מעצמך, שכן זו המטרה הסופית. חירות העצמי היא במובן המילולי – חופש מסביבה ומיחסים מדכאים, החירות שבקריירה מלאת סיפוק ובחיים מלאי משמעות. חירות מעצמך היא היכולת להתעלות מעל השפעות של רגשות מבוססי פחד. פחדייך העיקריים הם שיעורי הקארמה העיקריים שלך. יש לך הזדמנות להתמודד עם פחדים אלה בדרך לחירות מושלמת.

4. הקלף המסכם - קלף השמש, מאיר את הפרישה באור אופטימי מעט. הוא מייעץ לך ללמוד וליישם את נושא השיווק - גם באמצעים החדשניים הקיימים (תינוק) וליישם ליישם ליישם...

tanyusha8, יקרה, בחיים אין ביטחון; יש תקווה או משאלת לב - אך לא ערובות.
כל חייך את נעה מן הנודע אל הבלתי נודע. את יכולה להתנגד לחוסר הביטחון, אך לשווא. חוסר הביטחון מעוגן באמונה שלעולם לא יהיה לך די : די אהבה, די זמן, די שליטה, די הצלחה, די תשומת לב או די ודאות בנצחיות יחסייך. את חשה שמשהו חסר או ארעי , ולא תמיד את אפילו יודעת למה את מרגישה כך.
אך מה היה קורה אילו יכולת להשיג ביטחון מוחלט?
מן הסתם, כל מי שיש לו ולו שמץ של הרפתקנות, תנופה או דמיון , ישתעמם עד מהרה. חייך יהפכו דלים וריקניים. לא יהיה כל אתגר – שום חיוּת. אילו השגת ביטחון מוחלט, ודאי היה העדר - האתגר והחיות גורם לך להתעייף מן היחסים. לפיכך, רגשות הפחד שלך אינם הגיוניים, משום שלא היית אוהבת את מה שאת רוצה, אילו השגת אותו .

שאלות שצפו בי:
מי עוסק בענייני חומר (כספים/נדל"ן וכד')?
מה קורה עם עניין המדור/מגורים שלך?
האם את נזכרת בערגה בבית מהעבר שהיה ואיננו עוד בחייך?
צפה בי תחושת ריחוק מהבית וחוסר יכולת לסגור שם מעגל.
למי יש הפרעת קשב וריכוז?

לסיום:
משהו בתוכי מבקש ממני להגיד לך שהשאלה והפרישה הן עניין משני כרגע בחייך.
מאחלת לך רק טוב ואת הכי טוב תמיד

רחל

עשי במידע כטוב בעינייך ועל אחריותך

tanyusha8

New member
תודה על תשובתך המהירה והמפורטת

לשאלותייך: אני עוסקת בכספים. הבית הנוכחי - הייתי רוצה להחליף או לשדרג (אגב האם יש אפשרות לבצע פריסה בנושא הזה? ואם כן איזו את ממליצה?) בית ילדותי - אינו בארץ לכן אולי מורגש הריחוק. בעיות קשב וריכוז - לא שיש לנו מישהו מאובחן, אבל זה יכול להיות כל אחד מבני הבית בהחלט ??

tanyusha8

New member
ועוד משהו

לגבי קלף השמש שיעצת לי ללמוד וליישם את נושא השיווק. לא כל כך הבנתי איפה אני צריכה ליישם אותו. האם כדי להצליח עלי להשקיע בנושא הזה? תודה רבה יקירה ?

תודה על המשוב, tanyusha8

בנוגע לשיווק: גוגלח על נגזרות האינטרנט מכיל המון מידע בנושא.

מאחלת לך הצלחה

רחל

למעלה