איך אני שונאת אנשים

עליזה 63

New member
איך אני שונאת אנשים

איך אני שונאת אנשים שמישהו עושה להם טוב הם מחזירים ברע חבל"ז. איך אני שונאת אנשים שלא יודעים להעריך אנשים טובים בחייהם. איך אני שונאת אנשים שהכסף מעור אותם. ואני עוד יותר שונאת אנשים שמבטיחים הבטחות ומדברים קלאם פטטה וזירו מעשים. איך אני שונאת אנשים שאין להם אסירות תודה. ואיך אני שונאת אנשים שבגלל שהם עושים לך איזה שהיא טובה אז הם חושבים שברגע שהם מתקשרים אתה צריך לעמוד דום על כל פליצה שלהם. איך אני שונאת אנשים שמשחקים בחיי אנשים או לפחות במקום העבודה שלהם. איך אני שונאת אנשים שחושבים שאין לך חיים חוץ מהם ושהכל סובב סביבם. אני שונאת אנשים רעים וקטנונים . לצערי מי שטוב לא יכול להשתנות ולהיות רע ,אבל למה לצערי ברוך השם שיש אנשים טובים בעולם הזה כי הם מאזנים את החיים. תודה שקראתם תגובות לא עולות כסף.

דגנית

New member
ועכשיו תחליפי.. ל.. איך אני אוהבת אנשים..

יהיה לך יותר נעים בלב

ר ו מ י 5

New member
אני מסכימה לגמרי

מכיוון שאנחנו ממגנטות אלינו את מה שאנחנו רוצות / חושבות / חולמות / מרגישות / מדמיינות ועוד... בהחלט כדאי להתכוונן על במה את אוהבת ורוצה במקום ההיפך... ובנוסף לזה, מה שאנחנו מקרינות ומוציאות , לרב זה מה שאנחנו מקבלות, אז אם אנחנו פוגשות בחוץ אנשים מהסוג הפחות נעים וטוב, מה זה אומר על עצמינו? איזו השתקפות זו? מה אני רואה במראה הקולקטיבית? שיהיה לנו יום מלא באנשים שעושים לנו טוב, בטבע מדהים שמזכיר לנו את פלאי היקום...ויום מלא בכל מה שתרצו... חיבוק ממני

אני גם מרגישה בנושא כמו דגנית ורומי

לפעמים צריך לחשוב על המילים שמביעות את מחשבותינו.... ולשנות את התדר שלהן משלילי לחיובי.... מזכיר לי שיחה שהיתה עם אמי לפני מס' ימים שאלתי מה שלומה? והיא ענתה שלא יהיה יותר גרוע.... אז אמרתי לה, שאם טוב לה אז שתגיד בקול רם ובבירור "טוב לי" ולא להשתמש במילת השלילה לא ובוודאי שלא במילה גרוע אלא תאמר שימשיך להיות טוב תמיד.... היא חייכה הבינה את כוונתי. ואני חושבת לעצמי שלפעמים אנחנו לא נותנים לעצמינו צ'אנס שיהיה לנו טוב בגלל המילים שבהן אנו משתשמשים.....
רומי, נעמה לי מאוד בירכתך תודה

מגי 336

New member
קראתי

ועם כל משפט התכנסתי פנימה... התכווצתי. לשנוא למה לשנוא? יותר גרוע להיות זה ששונא מאשר ההוא הקטנוני והרע. כי זה הקטנוני לא יודע שהוא כזה וזה הרע נעשה כזה בנסיבות חייו. זה ששונא הוא בעל המודעות הוא מודע לשנאה הנובעת מתוכו... אני לא חושבת שצריך לאהוב את כולם, זה בלתי אפשרי כל עוד אנחנו כאן בגוף אבל צריך שתהיה בנו החמלה, ההבנה, הסליחה והיכולת להאיר את המקומות החשוכים ההם אצלם, ואצלנו.

לנושנוש

New member
עליזה, ליקרוא בעיון!

איך אני שונאת את עצמי שמישהו עושה לי טוב ואני מחזיריה ברע חבל"ז. איך אני שונאת את עצמי שלא יודעת להעריך אנשים טובים בחיי. איך אני שונאת את עצמי כשכסף מעור אותי. ואני עוד יותר שונאת את עצמי כשאני מבטיחה הבטחות ומדברת קלאם פטטה ועושה וזירו מעשים. איך אני שונאת את עצמי כשאין לי אסירות תודה. ואיך אני שונאת את עצמי שכאשר אני עושה טובה למישהו אני מצפה שיעמוד לדום על כל פליצה שלי. איך אני שונאת את עצמי כשאני משחקת בחיי אנשים . איך אני שונאת את עצמי שאני חושבת שאין לאחרים חיים חוץ ממני ושהכל סובב סביבי. אני שונאת את עצמי רעיה וקטנונית . לצערי מי שטוב לא יכול להשתנות ולהיות רע ,אבל למה לצערי ברוך השם שיש אנשים טובים בעולם הזה כי הם מאזנים את החיים. תודה שקראתם תגובות לא עולות כסף.

למעלה