איך אני שונאת את המתלהבים האלו.

Mp3 GiRl

New member
לי יש כבר פייבוריטית../images/Emo58.gif

לעונה החמישית
קוראים לה קייל למי שמתעניין וגם ראיתי באתר של הטופ מודל שהן יצטלמו כאילו שהן מזריקות לעצמן משהו

MeetLofe

New member
כפרעליה../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

קייל מדהימה והנושא הזה היה ניתוחים פלסטיים אם כבר ראית אז טיירה ממש ממש אהבה את התמונה הזאת של קייל במיוחד את העוצמה והזוהר בעניים שלה

Mp3 GiRl

New member
אהה../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

וגם הן מצטלמות שכאילו רודפת אחריהן רוח נכון?? באיזה נושאים הצילומים היו אתה יכול לרשום? ומתי מישהו יעשה את הספיישל ששמים את התמונות של הבנות ??

את בטוחה שאת רוצה לדעת?../images/Emo58.gif

הצילומים לפי הסדר:
-הצטלמו בתור גיבורות על שעפות בשמים -התחלקו לזוגות והיו צריכות להוציא תמונה יותר טובה מהבת זוג שלהן- כשהן מצטלמות באותו מקום עם אותם הבגדים -הצטלמו על מסלול בורחות מה"רוח"- מיס ג'יי
-ניתוחים פלסטיים -סתם צילומים יפים לאיזה מודעה או משהו כזה
-"Pin-Up Girls"
תמונות סקסיות עם מכוניות -צילומי טירוף עם ה Wild Boyz מ-MTV -הצטלמו כולן ביחד בתוך תא טלפון צפוף לאחר ש"ברחו מהפפראצי" וכל מה שהיה להן זה עיתונים -הצטלמו בתור דמויות מציורים מפורסמים -היו צריכות להתבלט בתמונה עם הרבה בנות רוקדות או משהו כזה
-ולסיום...COVERGIRL

mikmikonet

New member
היו פוטושוטים מהממים בעונה הזאת!

צילומים ממש מושקעים ומקצועיים... לא ראיתי את העונה אבל חרשתי חרישה כמו שאני יודעת על האתר, ולכן אני מכירה את הבנות ואת כל התמונות... אז ה"רוח" היא מיס ג'יי? ממש ניסיתי להבין מי זה
בקיצור, התמונות בעונה הזו היו מהממות.

MeetLofe

New member
חחח ../images/Emo58.gif

"הבנות הרוקדות" זה היה עם הבוליווד או משהו בקשר התמונה של ג'יילה הייתה כ"כ נוראית ולברי ניק וניקול יצאו תמונות מדהימות

../images/Emo58.gif

של ג'יילה בכלל לא הייתה משהו...של ברי וניק היו מאוד יפות ושל ניקול הייתה מהממת כמו כל התמונות שלה
מוזר לראות אותך לא כחול

MeetLofe

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo3.gif

חחח התמונה הראשונה של ניקול נוראית.[גיבורות על] אבל אתה יודע מה?לא שמתי לב לזה אף פעם אבל אתה צודק באמת כל התמונות שלה טובות אולי בגלל שאף פעם לא חיבבתי אותה בכלל בהתחלה ממש שנאתי אותה אבל עכשיו היא חביבה אני שמח שהיא ניצחה מתוקה שכזאת לא כמו נאימה שעד היום אני לא מבין איך היא ניצחה וקיילין הייתה צריכה לנצח!

../images/Emo58.gif../images/Emo12.gif

איך אפשר לשנוא אותה?
התמונה הראשונה של ניקול באמת הייתה היחידה הלא טובה שלה....השאר כל כך כן
כמו שאמרתי..הזוכה שהיחידה שאהבתי

mikmikonet

New member
../images/Emo58.gifבקשר ל"בוליווד"-

זאת התמונה שה-4 הסופיות מצטלמות בצורה הודית כזו? אם כן, אז בקשר לג'יילה- באמת שבחמש דקות הראשונות לא מצאתי אותה בתמונה!

SummerNightCity

New member
איך אני שונאת את המתלהבים האלו. ../images/Emo3.gif

שירשור ספוילרים [
] יו נואו.

למעלה