איך אני שמח ששינוי נמחקה.רק חבל ש

איך אני שמח ששינוי נמחקה.רק חבל ש

שאותותיה השאירה.כמו זו שלא נתנה לפסול רשימת תעל-רעם מהתמודדות בבחירות.ותראו מה הם עושים...לא מספיק שיש לנו סרטן מבחוץ אז עכשיו יש לנו סרטן גם מבפנים אלא שכאן אנחנו בעצמינו מגדלים אותו...סוף שבוע נפלא ורק בשורות טובות!!!?!!!?...

the new L

New member
מעניין...

סופה של קדימה כשינוי? שינוי התחילו עם 6 מנדטים, ולאחר מכן חיזקו כוחם ב150% ל15 מנדטים. לאחר מכן נחלשו ל 0 מנדטים. קדימה התחילו עם 29 מנדטים. האם לדעתך בכנסת הבאה הם יקבלו 72 מנדטים???

אשkלוני

New member
ח ח.עלאק!

אחרי השיא.יש רק ירידה...כך זה בחיים.השיא של קדימה היה בסקרים.44מנדטים...אז תחשוב לבד כמה תקבלו בבחירות הבאות.בעזרת ה!

??????????????????????

אתה מלין על שינוי? ומה בדיוק קדימה עשתה בנושא פסילת רעם-תעל? ד"א, לקדימה היו יותר נציגים בועדת הבחירות מאשר לשני פלגיה של שינוי. אף גמל לא רואה את דבשתו..... וזה ממש מוזר, מכיוון שהדבשת של קדימה, כמעט בכל נושא, גדולה הרבה יותר מזו של כל מפלגה אחרת. גם בנושא אי-פסילת רעם-תעל.

אשרת

New member
קדימה היא זאת שלמעשה מנעה

את הפסילה של המפלגה הזאת. הגמל אכן לא רואה את הדבשת של עצמו. אבל כאשר הוא יראה אותה, נקווה שלא ימות מרוב בושה!

vantan

New member
קדימה, שינוי, חץ, העבודה ומרצ מנעו

ביחד את פסילת הזרוע המדינית של הטרור הערבי בכנסת. זאת חרפה ואות קין על מצח כל המפלגות האלה. הינה מה שיש לציפי לבני עכשו לומר: "בתגובה לפגישה אמרה שרת החוץ והמשפטים ציפי לבני כי חברי הכנסת של רע"ם-תע"ל, מייצגים למעשה את עניינו של הטרור הפלשתיני בכנסת." http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/707424.html האם לבני מתחילה לקבל שכל ולהתעשת מהשטויות שהיא עשתה בזמן האחרון?

טלמ

New member
זה היה נכון אז לא לפסול אותם

כי אם היינו פוסלים, מפלגות כמו דע"ם הטרוצקיסטית היו נכנסות לכנסת וזה צרה כפולה. אם רע"מ-תע"ל ימשיכו ככה בבחירות לכנסת ה-18 הם ימצאו את עצמם בחוץ

vantan

New member
התירוץ עם דע"מ זה משהו שלא שמעתי

עדיין. זה מראה שאתה יצירתי... את התירוץ הזה תוכל לסחוב גם לכנסת ה-18, ה-19 וכן הלאה. אפשר להאשים אותם במה שרוצים, אבל לא שהם מסתירים את עמדותיהם התומכות בטרור, שלפעמים עטופות בצמר גפן של מלל מסיבות חוקיות. אבל לפעמים זה יוצא להם קצת יותר ברור, כמו במיקרה שלהלן: http://news.walla.co.il/?w=/22/177055 האם זה הפריע לטולב א-סאנע להיבחר לוועדת החוץ והביטחון? הצחקת אותי. מי שבחר בא-סאנע מסוגל לבחור גם את החמאסניק הג'ינג'י למטה למלחמה בטרור.

טלמ

New member
אתה עושה הכללות

לא כל הערבים הישראלים תומכי חמאס, להפך, מעטים מהם. תזכור שהם אזרחי המדינה ומגיע להם ייצוג בכנסת. נכון שאני רואה באנשי רע"מ-תע"ל ובל"ד בוגדים על שהלכו לפגוש במנהיגי החמאס אבל עדיין הם נבחרי הציבור הערבי שאולי תהיי מופתע, הם רוצים לחיות בהרמוניה עם הרוב היהודי במדינת ישראל. כמובן שאני לא מסכים לרצונם במדינה דו-לאומית אבל הרצון הזה לא הופך אותם לחמאסניקים

לא צריך להגזמם

המפלגות הקומניסטיות ביחס לרעמ-תעל יותר מתונות אגב שימו לב לזה... האם נכון שאחרי כל רע"מ מגיע ברק?

בני ברק

New member
סופה של שינוי היה ידוע מראש

מפלגה שחינכה לשינאה, לסיכסוך בין עניים לעשירים, לחרדים ולחילוניים. שינוי היתה וטוב שסיימה את דרכה עם כמה קולות בודדים...

טלמ

New member
שינוי לא עודדה שנאה

היא תיעבה את ההתעללות של החרדים בחברה החילונית. בראיון עם לפיד הוא אמר שהדבר שהביא אותו לעמוד בראש שינוי הוא לא השנאה לחרדים, הוא מכבד אותם ושמח על קיומם. הוא הגיע לשינוי כי ראה את הרמאות בחברה החרדית והסחיטה הסתמית של כלל החברה בשביל קומץ. הוא היה נזעם שראה שנר שעולה בסופר 1 ש"ח עולה ליד קברי צדיקים 50 ש"ח רק כי הדפיסו עליו תוית של קבר צדיק. הוא אמר שהוא בא לשינוי בגלל קצבאות הילדים המוגזמות. יש לו השקפת עולם קפיטליסטית עם תמיכה בהפרדת דת ומדינה - זה דבר מצוין לדעתי. אולי הוא הלך חזק מדי בבחינה הכלכלית אבל בהחלט, הפרדת דת ומדינה, זה דבר חשוב והחלום שלי שקדימה תקדם את ברית הזוגיות, ביטול חוק טל והחלשת מוסדות החרדים

בני ברק

New member
אני חולק על דיעותך

הדוגמה שהעלאת היא דוגמה מצויינת להבין שאנחנו מורעלים מכלי התקשורת. נר עולה 1 ש"ח בקיברי צדיקים הוא יכול להגיע למחיר של 10 ש"ח אבל מי מוכר את הנר? בעלי עסקים שלא כולם חרדים, (אולי יש גם מוכרים חרדים) הטענה שלהם שארטיק קרח בחנות מכולת עולה 1.5 ש"ח ברמזור של גלילות או על שפת הים הוא יכול להגיע למחיר 7 ש"ח או 10 ש"ח בגלל הטירחה שכרוך בזה. גם מחיר האוכל והשתייה בתוך מתחם סגור כדוגמת מגרש כדורגל או כדורסל עולה יותר מאשר בחנות מכולת ליד הבית. אני אישית חושב שאתה צודק-אין טעם לשלם מחיר מופקע כזה! לכן אני מעדיף להביא את הנר איתי מהבית,והייתי ממליץ לכל אחד לקנות מליד הבית את המצרכים. כל זה אומר שאנחנו הלקוחות אשמים ולא המוכרים, השינוי הוא ביד של הצרכנים. בכל אופן-יו"ר שינוי לשעבר מעדיף לטפטף שינאה ולהציג את הבעיה כאילו החרדים גנבים! וזה בדיוק הפוך! כי הצרכנים של הנרות הללו הם ...חרדים! והם משלמים את המחיר המופקע לידי מוכר שלא בדיוק חרדי...

למעלה