איך אסור לתכנן תכנונים...

איך אסור לתכנן תכנונים...

...הבוקר אשפזנו את עיליי לניתוח פשוט של הכנסת כפתור בתופיות האוזניים והוצאת אדנואיד... הוא היה ראשון בתור כך שלפי החישוב שלי, עם ניתוח קלשכזה ב-12:00 "גג" היינו צריכים להיות חזרה בבית... אלא שבחיים כמו בחיים אינדבר כזה שאינדבר כזה... ומיד עם תחילת הניתוח דברים השתבשו... בנסיון להכניס צינורית לקנה הנשימה גילו שיש "פקק של מוגלה" שסתם את המעבר. הסטורציה היתה נמוכה ביותר והבינו שהראות עובדות בתפוקה נמוכה. מיד הזעיקו צוות לצילום חזה וא.ק.ג. תוך כדי הניתוח...כשלמעשה עד 10:00 הניתוח עצמו עוד לא החל ורק המשיכו להרדים אותו . לאחר הצילום נעשה פענוח וגילו שיש תסנין רציני על ריאה אחת עד כדי כך שאונה אחת לא נשמה (כל המינוחים המפחידים האלה הם מתוך קטעי שיחות עם הפרופ' שנית.ח וכל המרדימים שהיו סביבו). התכונה סביבו היתה רבה, וכל רגע יצאו ונכנסו רופאים נוספים להתייעצות נוספת. חשבתי שאני מתעלפת! ניסיתי להיניק את עירד, וכאילו שהחלב יבש לי מרוב לחץ. בסופו של דבר, הסבירו לי שיש אולי איזו מחלת ריאה (שלחו תרבית למעבדה) וגם קראו לזיהומולוג הראשי של בי"ח מאיר. משום מה גם הא.ק.ג.לא נראה להם תקין ולכן זימנו קרדיולוג שיעשה אקו לב....אני בשלב הזה כבר הייתי בשיחות עם אלוהים והבטחות ...אם רק הכל יסתיים בשלום... ב-11:00 (כשהילד עוד מורדם ומונשם) הודיעו לי שלמרות הכל החליטו לנתח, כי ה"דרעייק" הזה באוזניים ובגרון כנראה, הוא שגורם לו למחלות א.א.ג וחבל לוותר. יחד עם זאת, הודיעו לי כבר שישאר הלילה להשגחה בהתאוששות טיפול נמרץ כאן, כבר הייתי על סף התמוטטות עצבים. תחילה חשבתי שלא מספרים לי הכל...אבל אחרי שחזרו על ההסבר בפעם החמישים מה השתבש... ושפשוט הסבירו שרוצים לתת לו אוגמנטין דרך הווריד ולנטר את הדופק, הנשימה והסטורציה בדם-נחה דעתי והתחלתי להרגע. עכשיו,כמה שעות אחרי אנחנו כבר אחרי קימה קשה ביותר (הוא השתולל בכה וניסה לתלוש את העירוי) נתנו לו למרות ההרדמה הממושכת חומר הרגעה שגרם לו קצת לישון, אבל להתעורר יותר רגוע. השארתי את האיש ואת הוריי שם, ושמתי פעמיי הביתה לשלושת האפרוחים האחרים שזקוקים לי. לו'ידת עוד איך נעשה את זה...מי ישאר איתו בלילה ...אוףףףף אני כל כך רוצה להיות איתו שם...אבל צריך אותי פה בבית, ולא מתאים לי לחשוף את החברה לחיידקים מיותרים. ... אחחחחחחחחחח רוצה שוב שיגרה... איך בכלל אפשר להתלונן על משהו כשיש שיגרה וכולם בריאים?! שלא לדבר על הלחץ המטורף בעבודה....

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif יקירתי

אוי ווי, מה שעבר עליכם. כל כך קשה. מקווה שהכל מאחוריכם. כל התקפי הלב והתפילות. שמחר בבוקר תוציאו מבית החולים ילד שמח, חמוד ובעיקר, בריא... המון בריאות לעיליי ולהורים המותשים שלו. מקווה שתמצאו סידור ללידה. הלוואי והייתי יכולה לעזור.

ellieg

New member
אוי../images/Emo24.gif

שהכל יעבור מהר ושיצא הביתה בלי עוד סיבוכים.

../images/Emo24.gif זה נשמע כל כך קשה ../images/Emo24.gif

אי אפשר שהאיש ו/או הורייך יהיו בבית עם האפרוחים הבריאים ואת תהיי עם עילי? מחזיקה חזק אצבעות שתשתחררו מחר בבוקר ותתאחדו בבית
. החלמה מהירה והרבה בריאות!

../images/Emo201.gif מי כמוני מבינה ללבך ../images/Emo201.gif

מקוה שעיליי יתאושש חיש מהר ושמחר ב-12 בצהרים כבר תהיו איתו בבית (עיכוב של 24 שעות... קטן עלייך, נכון?). תחזיקי מעמד, אני יודעת כמה קשה

osi28

New member
יקירתי../images/Emo24.gif רק בריאות ושגרה מבורכת

נשמע קשה מאוד
את בטח נקרעת בין הילדים בבית לעיליי בבי"ח. תחזיקי מעמד ותעדכני

דש1דש

New member
אוי אוי אוי... מה קורה כאן?!

מקווה שהכל יתגלה באמת כתוצאה של האוזניים והכל יפתר.... מפחיד, מטלטל - סיוט לעבור את זה.....

דש1דש

New member
אוי אוי אוי... מה קורה כאן?!

מקווה שהכל יתגלה באמת כתוצאה של האוזניים והכל יפתר.... מפחיד, מטלטל - סיוט לעבור את זה.....

גאיה100

New member
../images/Emo201.gifאוף כמה קשה

מניחה שהאיש איתו בבי"ח כך שיש מישהו אחד שיחבק. איזו הרגשה מנחוסה. שיעבור כבר הלילה ויביא עמו שחרור מהיר של עיליי הביתה. רק בריאות

אוי, איזה פחד

גם ככה הרדמה כ"כ מפחידה. מקווה שהלילה יעבור בקלות והוא ישתחרר בבוקר הביתה.

chompi1

New member
אוי ../images/Emo201.gif

אין נורא יותר מילד חולה ובבי"ח... איזו חוויה מפחידה עברה עליך, כשהוא מונשם וכל הבלאגן סביבו. וכמה קשה כשאת נקרעת בין הילד שלך שצריך אותך, לשלושה הנוספים שצריכים אותך גם כן. מקווה שתמצאו את הפתרון המוצלח ביותר לכולם. מקווה ומחזיקה אצבעות שהכל ייסתם במהרה ומחר תהיו שוב כולכם בבית ועיליי יהיה אחרי הכל, ירגיש טוב וגם ישתפר מצבו אחרי הניתוח.
לכולכם והחלמה מהירה...

חמניה1

New member
אוי ואבוי

איזה סיוט. מריונטה יקרה, מקווה שמחר הכל יהיה מאחורכם.

אוי, ליבי איתך

מקווה שעכשיו כבר כולכם מרגישים טוב יותר. מחזיקה אצבעות להחלמה מהירה.

יופיופ6

New member
אוייייי ../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

מקווה שעיליי ישתחרר מהר. אוףףףףף נורא קשה.

מירל36

New member
אוי מריונטה יקירתי|

מצטערת לשמוע שעברת כזו חוויה מפחידה, אין ספק שדבר כזה יכול לגרום להתמוטטות עצבים. אבל כפי שהספקתי להכיר אותך את בחורה חזקה ויש לך עוד כמה שזקוקים לך . מחכה כבר לשמוע שעיליי בבית והכל בסדר.
וישר כח!

לבנה123

New member
אני לא מאמינה.

נורא נורא קשה. איזה התפתחויות דרמטיות וקשות. רק בריאות. בחיי.

../images/Emo45.gifשמחה לעדכן שיש שיפור רציני

עיליי התאושש באופן מפתיע והחל "לפרק" להם את חדר ההתאוששות של הטיפול הנמרץ הנשימתי... אעפכ"ן, ולמרות הלחץ שלי, הוחלט להשאירו בהשגחה מלאה עד מחר, ואפילו לא להעבירו למח' ילדים (אם כי במחשבה שנייה, נראה לי שיצא לטובה השהייה שלו בסביבה הסטרילית ולא במחלקה) שמעתי בעצתכם ו"שחררתי" בנושא הלילה... האיש , שלא מש ממיטתו מאז הבוקר, ישאר עד מחר (גם אביו עכשיו בדרך לשם לתגבור)... אני כאן בבית עם עירד שיונק ויונק כאילו אין מחר (הוא יודע שעם אמא שלו...שום דבר איננו בטוח
) עם רועי שחוזר כמו מנטרה על המשפט "עיליי ברופא בניתוח" ובאותה נשימה שואל בלי הפסקה "אבל איפה עיליי?" ..."אני רוצה להתקלח/לאכול/לישון רק עם עיליי " חשבתי לעצמי היום שבסופ"ש לנצרת, לקחתי רק את רועי איתנו, ולמעשה, בפעם הראשונה בחייהם הפרדתי בינהם . לא האמנתי שהיה להם כל כך קשה, עד שראיתי את המפגש המרגש בינהם לכשחזרנו הביתה... 'לוואי שלא יחסרו האחד לשני אפ'פעם...ולא לנו..זה קשר ממש מיוחד הקשר בינהם... יהיה לי לילה קשה בלי שניים מהגברים של חיי... אבל, העיקר שיצאנו מכלל סכנה
תודה על העידוד והתמיכה!

יופי לשמוע ../images/Emo45.gif

עיליי שלך הוא גיבור אמיתי, אני מקוה שישחררו אתכם מחר ותשוב המנוחה והנחלה לביתכם

Navva

New member
רפואה שלימה, טוב לשמוע על העידכון

"מזל" שכל הבעיות התגלו בבי"ח ונשו פעולות לברור מעמיק. מקווה שבקרוב תקבלו תשובות, זו יהיה כבר חצי הדרך לפיתרון. לגבי ניתוח הכפתורים, הוא ישפר את איכות חייו של עיליי. הוא שומע טוב יותר, והמעברים פתוחים. מנסיון עם הניתוח של מתן (לפני 3.5 שמים, בגיל שנתיים וארבעה חודשים). העיקר הבריאות. נאוה, שדיברה איתך במעלית, ותהתה על ההפרדה של התאמים לסופ"ש.

למעלה