איך אף אחד לא פרסם את זה?

JC Superstar

New member
איך אף אחד לא פרסם את זה?

הטיזר של סוויני טוד :) קבלו http://www.youtube.com/watch?v=mxEECDwJ5J4

Hippie Jeannie

New member
לא נראה לי שזה טיזר רשמי

זה נראה חובבני למדי, יש מצב חזק שמעריץ עשה את זה ולא ברטון.

Hippie Jeannie

New member
אז זה חובבני ומכוער ../images/Emo13.gif

מצד שני לברטון יש חיבה אדירה ל-b movies ולסגנון "מלוכלך", לאפקטים ויזואלים שרואים ברורות שהם רק אפקטים (AKA ביטלג'וס), אז מתאים לו ליצור טיזר כזה.

Octavian

New member
ממש רשמי...

IMDB מלא בספאם (וזה אתר שמעודכן ע"י הגשות של יוזרים, ככה שהדבר האחרון שניתן לומר עליו שהוא "רשמי"). לא ברור לך שהוידאו החובבני מינוס הזה הוכן ע"י מעריץ? (שלא מוכשר במיוחד, אגב. או ברור.) בכל אופן, הטריילר-טיזר הרשמי נמצא כאן: http://movies.yahoo.com/premieres/4369618/standardformat/

BroadwayBaby511

New member
וואו. אוקיי.

זה אשכרה נראה טוב. יש לי בעיה עם השירה של דפ. הוא ווקאלית פשוט לא מתאים לתפקיד. המוזיקה בולעת אותו, ויש לו אדג' רוקיסטי מדי לטעמי. נחכה ונראה. אולי אני פשוט רגילה לג'ורג' וללן. ו מה נסגר עם הלנה? היא נראית כאילו אף אחד לא אמר לה שהיא כבר סיימה להצטלם להארי פוטר...!

Hippie Jeannie

New member
מצאתי את הטריילר (הרשמי) ביוטוב

הוא מקסים! אני מתה לראות את זה כבר! וזה באמת טריילר טים-ברטוני, לא כמו הזוועת עולם הזאת מIMDB...

Hippie Jeannie

New member
אז ככה

טים ברטון, הבמאי של "המספריים של אדוארד", "באטמן" 1+2, "צ'ארלי בממלכת השוקולד" ועוד, מבשל בימים אלה גרסא קולנועית למחזמר של "סוויני טוד" של סונדהיים. למעשה הצילומים כבר הצטלמו, הסרט כרגע בפוסט-פרודקשן ועתיד לצאת בדצמבר. בתפקידים הראשיים: ג'וני דפ סוויני טוד והלנה בונהם קרטר (ארוסתו ואם ילדו של ברטון) כמדאם לאבט. בתפקידים נוספים: אלן ריקמן וסשה ברון כהן. I can't wait! שילוב של שתי האהבות הגדולות ביותר שלי - מחזות זמר וטים ברטון!!!!!!

BroadwayBaby511

New member
אני מפחדת.

אני לא אכנס עכשיו ללמה, אבל קראתי כתבה על הצילומים שנורא הטרידה אותי. זה פשוט לא סוויני מה שהם עושים...

Cabaret

New member
הוא עושה את פירלי..?

טוב זה באמת לא סונדהיים, אבל אני לא שולל דברים. יכול להיות שזה ישב נכון ויהיה מעניין, למרות שזה לא תואם את היצירה המקורית. נראה לי שזה יהיה מצחיק שהוא יעשה את פירלי, יכול מאוד להיות שזה יצא טוב. למרות שראפ.... זה קצת עצוב.

Stageman

New member
פירטת לי יותר על טים ברטון-

שאני מעריץ גדול של האיש. אבל אפשר תקציר של המחזמר בבקשה?

למעלה