איך אף אחד לא שם לב?

1אריאלה

New member
איך אף אחד לא שם לב?

בלי להשמיץ, רק לידע אותכם: מנויי ביג טוק שישלחו SMS לחו"ל, יוסיפו 45 אג´ בנוסף החל מהיוםץ

d@r121

New member
וווווו אני רואה את התגובות

אני כבר רואה את התגובות אריאלה על ההודעה "את אומרת את זה רק בגלל שאת בסלקום" "את גורמת למחלוקת בעם" "אמיגו הכי טוב" ועוד כל מיני רעיונות מקוריים בכל אופן בלי להגזים ולומר בעדינות לקוחות ביג טוק תמיד נדפקים באורנג´ לא מספיק שהם משלמים כפול על המכשיר הם כמה משלמים כפול על האייקונים, צילצולים ועכשיו על הSMS בההה קשה להיות לקוח ביג טוק ד
ר

ashomer

New member
../images/Emo39.gif אני כזה מקורי...

אני אענה בסגנון המבורגר שהופיע פה באיזו פעם... תעברו לוודאפון!!!
הם הכי משתלמים!!!!!!!!!! אגב לגבי לקוחות ביג-טוק כל לקוח שהוא בן 18 ויש לו אמצעי תשלום ישראלי (כ"א - חשבון בנק) יכול לעבור לתכנית רגילה תמורת 100 ש"ח - רק עם המכשיר המקורי שנקנה עם קו הביג-טוק

MaD-d0g

New member
ראסמי צודק...

רק שלא יגידו שהיא איכשהו גרמה להעלמת המחירים...

idan3k

New member
בד"כ משלמים פחות על המכשיר

רק במכשירים ישנים כמו ה-5110 משלמים יותר (600 בביק טוק 300 רגיל) בכל השאר זה משהו כמו מאה פחות- לדוגמא: סמסונג 514 - 1116 רגיל 999 בביק טוק.

3310 4ever

New member
אני חושב ש...

טעית...התגובות היו קצת יותר חברותיות הפעם. אבל תכלס לקוחות Big-Talk באמת קצת יותר "נדפקים"

MaD-d0g

New member
אני שמתי לב....

קראתי היום בבוקר במעריב עסקים... רציתי לכתוב את זה בפורום, אבל לא הייתי בבית כמעט כל היום... אתם יודעים מה זה אומר... ICQ = הרבה כססףףףף !! אבל רק למנוי ביג-טוק, בנתיים....

MaD-d0g

New member
מי שולח SMS לחו"ל ? ? ?

למה איפה אתה חושב שאי סי קיו נמצאים ? ברמת גן ? לא, באיזו מדינה עיר נידחת בזידינבי (חחח) קיצר, חו"ל !

m e i r

New member
מי לא שם לב? מי שלא קרא עיתון.

הפתרון הכי טוב, אריאלה, הוא לעבור לקו רגיל, וכך במשלוח לרשתות GSM זרות המחיר הוא כמו ברשת. אריאלה, את מאוכזבת מזה שאין תגובות כמו בהעלאה הראשונה של מחירי הsms? לאאאאא!!! בטח לא זה מה שניסית לעשות.

oleg_kh

New member
מאיר, נמאסת.

מספיק כבר מאז שהגעת לצ´אט כל מה שאתה מנסה לעשות זה לחמם ולתת עצות שגויות אז או שתפסיק או ש.. תפסיק.

MaD-d0g

New member
או שפשוט די !!

מה הקטע ... אני לא חושב שהיא נסתה להתסיס שוב את הפורום מטרת הפורום היא לחלוק מידע אם אנשים... כמו שאמרתי, אני רציתי להעלות את המידע הזה, בלי כוונות נסתרות, אבל לא היה לי זמן.....

m e i r

New member
כן כן זה אני שמתסיס

אני חושב שהיא ניסתה להתסיס. זה לא סוד שהיא מתה על אורנג´. חוצמזה חשבתי שהיא מסלקום ואתם כל כך שמחים שהיא נותנת לכם מידע מסלקום, אז מאיפה היא נהייתה מומחית לביגטוק? אגב, מטוקמן זה לא עולה בכלל כי אי אפשר לשלוח לGSM. MAD DOG, אם אתה היית מעלה את הנושא, בטח היית עושה את זה בצורה אחרת. והשאלה להיום: כמה מכם, כמוני, ברגע שראו את הכותרת של אריאלה, ידע שמדובר בorange???

MaD-d0g

New member
היא לא מומחית לאורנג´ ולא כלום !!

היא פשוט פתחה אתמול בבוקר, כמו כל בנאדם נורמלי את העיתון עסקים, במקרה זה היה מעריב, ושם היה כתוב את זה! ד"א, אני לא יודע איך להגיב על ההודעה שלך משום שאני לא מבין אם אתה ציני או לא.....

leahle

New member
רגעעעעעעעעעעעעעעעע../images/Emo81.gif

תנו לי להבין, אם יש לי (ויש לי!!) מסלול רגיל, קו פתוח או איך שזה נקרא, אז מחיר הודעת SMS לרשת אחרת = סלקום זה אותו מחיר כמו SMS בתוך הרשת????? אז מה זה הענין הזה של תוספת 45 אג´ שקראתי באתר של אורנג´????? אורנג´ האלה הצליחו לבלבל אותי רציני, למרות הכל

פגעסוס

Well-known member
מחיר SMS מאורנג´ לסלקום

שווה למחיר של שליחת SMS בתוך רשת אורנג´ בתוספת 45 אג´. GYXOIO

למעלה