איך אף אחד פה לא מדבר על העניין הזה?

yair_bar

New member
מנהל
לפני הבעת דיעה - כמה עולה מנוי לערוץ?

על פניו - מתבקש.
מקווה שזה יצליח להחזיר מעט מההילה של הענף לארץ.

מצד שני, אני חושש שהערוץ יקר ממה שהורגלנו באגו טוטאל

ונשאלת השאלה - האם יש כעת זכות קיום לאגו טוטאל?

Your Cat Bites

New member
UFC מגיע לספורט 5 Live

סתם רציתי לתת כותרת מדוייקת כדי שאנשים יכנסו.

לפי זה:
5+ Liveי - 37.22 ש"ח
אגו טוטאל - 17.05 ש"ח

לדעתי שווה. הגיע הזמן.

danielmo1

New member
לא הבנתי מה ההתלהבות

הרי לא ישדרו בשני הערוצים במקבלים
חלק מהשידורים ישדרו בלייב וחלק בטוטאל ככה שנצטרך לשלם על שני הערוצים עכשיו במקום על אחד (אני נראה לי ממשיך לראות באינטרנט לצערי)

BeniTaz

New member

באמת היה עדיף הכל בערוץ אחד. לא בא לי לחזור לשלם לאגו טוטאל, ברמה העקרונית אפילו.

danielmo1

New member
תשמע

אם האירועים הפחות אטרקטיביים ישודרו שם כמו שאני חושב אז יהיה שווה להישאר רק בלייב אבל אם הם יעשו משמרות כאלה ואחרות, לדוגמא יהיה ערב של סופרבול והוא ישודר בערוץ הספורט והוא נופל על אירוע של היואפסי אז אנחנו בבעיה

JayneCobb

New member
אירוע הסופרבול של ה UFC

תמיד היה ערב לפני הסופרבול...
הסופרבול תמיד משוחק ביום ראשון, ואירועי ה UFC תמיד מתקיימים בשבת, ולפעמים בשישי...

אף אחד בדעתו השפויה לא מתכנן שום אירוע ספורט ו/או תוכנית טלוויזיה בעימות ישיר מול הסופרבול כי אותו אירוע/תוכנית יקבלו רייטינג של ג'וק מחוץ על הכביש....
בסופרבול שעבר למשל,צפו 113 מיליון איש...אף רשת טלוויזיה בארה"ב לא שמה מול המשחק שום משדר "מקורי"...
אז אתה יכול להיות רגוע...התחרות שלך לא תבוא מפוטבול

danielmo1

New member
לא הבנת מה רשמתי

לא אמרתי שיש תחרות מול הסופרבול
אמרתי שאם יש אירוע בסדר גודל שהוא יותר חשוב כדי לשדר אותו בספורט לייב אז יעבירו את האירוע של היואפסי לאגו טוטאל ונצטרך לשלם פעמיים.

elvis18

New member
דעתי היא ..

פשוט מאוד , אגו טוטאל זה ערוץ שותף של ערוץ הספורט , אגו טוטאל רוצים להחזיר מנויים , ערוץ הספורט רוצים להכניס עוד אנשים שיקנו מנויים לחמש לייב , והכי חשוב , שלא משנה לאן אנשים ילכו לאגו טוטאל או לחמש לייב , הם יקבלו את היואפסי , ואז לאן שלא יפלו ,ערוץ הספורט ירוויח מנויים וכסף .
מה גם שערוץ הספורט עוד מוכר את הזכויות לאגו טוטאל ועושה עוד כסף על זה . זאת עסקת וין וין לשתי הצדדים .

אני מבסוט !!

BeniTaz

New member
אגו טוטאל וספורט 5 לא שותפים

לפי מה שאני יודע הקשר היחיד ביניהם זה מיילן טנזר, שהוא הבעלים באגו טוטאל, היה פעם מנכ"ל ערוץ הספורט.

ארגון ה-UFC הוא ארגון למטרות רווח ומין הסתם הוא רוצה לחלק לכמה שיותר ערוצים זכויות שידור. גם ה-WWE משודרים בארץ ב-4 ערוצים שונים.
לגביי המשפט האחרון בפסקה, זו ידיעה או הנחה? כי רק ה-UFC מוכרים זכויות.

לא בא לי (וגם לרוב הצופים) לשלם 2 חבילות שונות עבור MMA ככה שאני לא מבין איך זה טוב לצופה הממוצע. זה עיסקת ווין ווין ל-UFC.. כמובן שאנחנו קודם כל שמחים על החזרה אבל אילו הכל היה משודר בערוצי ספורט 5 מבלי לשלם עוד זה היה חוסך כסף. יש אנשים שמשלמים קרוב ל-400 שקל טלוויזיה ויש להם עוד הוצאות בחיים :)

elvis18

New member
הם שותפים עסקיים ..לדעתי

כזכור האתר של אגו טוטאל ,היו באתר של ערוץ הספורט ,

ציטוט מהכתבה
"השידור הישיר הראשון, בלילה שבין שבת לראשון (29.12) יהיה של קרב אליפות ה-UFC 155, וישודר בLIVE-5+ וב-LIVE5+ HD. הערוץ במגעים מתקדמים להעברת השידורים גם בערוץ אגו טוטאל, שכיום משדר קרבות מתחרויות בלאטור."

מה שזה אומר , שערוץ הספורט גובה כסף מאגו טוטאל עבור זה שהם גם כן ישדרו את היואפסי אצלם בערוץ . במילים אחרות מוכרים להם זכויות שידור בשם היואפסי(וגם עושים קופה לעצמם) בארץ .

BeniTaz

New member
לדעתי אין מצב

זכויות השידור הם של ה-UFC. יצא לי לדבר עם שרון, מקדמת ה-UFC בישראל. הגיעה במיוחד לארץ כדי להיכנס למו"מ על השידורים. כמו שניתן להבין ה-UFC שומרים לעצמם את הזכויות ברכושנות וקנאיות (בצדק מין הסתם) ככה שלא נראה לי הגיוני שניתן לגלגל את הזכויות למי שרוצה. מי שרוצה לשדר UFC יעבור דרך ארגון ה-UFC ולא דרך צד ג'.

BeniTaz

New member
אולי בהסכם היתה אפשרות

למכור שידורים חוזרים לאגו טוטאל. בטח לא משהו שווה ערך.

elvis18

New member
אגו טוטאל יקנו שידורים חוזרים WTF?!?!?

אני חושב שאם אגו יקנו שידורים חוזרים הם יהיו מפגרים ..... או שידורים ישירים כמו פעם או כלום . מה פתאום חוזר ?

אני מאוד מקווה שאני צודק ..
וזה גם נשמע לי הגיוני מאוד ששתי הערוצים ישדרו .כי ערוץ הספורט מרוויח מפה ומשם ...והיואפסי בוודאי

BeniTaz

New member
אוקיי, אבל אם קיבלו זכויות שידור אז

ה-UFC מכרו לאגו טוטאל זכויות שידור באופן ישיר (ולא דרך ערוץ הספורט). לגביי התכנים שמכרו.. עד לפני שנה אגו טוטאל סירבו לקנות שידורי PPV מפני בעיות תקציב. מה גרם להם כן לקנות שידורי PPV כעת? ההצלחה המסחררת של בלטור הכניסה להם כסף? לא נראה לי.. לכן אני חושב שהם לא קנו שידורי PPV ישירים (הרי נודע שיש קונים חדשים - ספורט 5). אולי במקרה הטוב קנו קארדים זניחים יותר. אין מצב שקנו אירועי PPV כמו פעם.. נגלה בהמשך.

בכל מקרה זאת ההנחה שלי.. אולי אני טועה.

elvis18

New member
אולי ערוץ הספורט שהוסמך לטפל ביואפסי בארץ

בגלל שהוא קנה את הזכויות ,מוכר להם יותר בזול מהיואפסי , והם מוכית לקנות במחיר הזה . כי כולם מרויחים ..

בהחלט אין לדעת ,כולי תקווה גדולה
שאגו טוטאל ישדרו את הכל כמ ופעם ויהיה טוב ..

אם הם ישדרו רק אירועים זניחים , אז סביר שזה לא יעניין אף אחד שיואפסי חזרו לאגו טוטאל .

אני גם לא חושב שהם ישיקעו כסף כדי לקבל מוצר נחות .. זה לא יתרוםפ להם .

נחייה ונראה.. כולי תקווה שהם עשו רק טוב !! ושלא יהיה פה סידור מהגיהנום .. את כל הקאונטדאונים אני לא צריך .. נראה בנט

BeniTaz

New member
כמו שכתוב העיסקה הגדולה היא עם ספורט 5

עם אגו טוטאל אין עדיין סיכום וכמו שאנחנו יודעים אגו טוטאל לא ממש יציבים ואמינים.

למעלה