איך אפחד פה לא מדבר על הקרב הזה שהולך ומתקרב

איך אפחד פה לא מדבר על הקרב הזה שהולך ומתקרב

Showtime finds the mark with this "sexy" promo for the upcoming Strikeforce event on March 3, 2012, at the Nationwide Arena in Columbus, Ohio, that features Women's Bantamweight Champion Miesha Tate defending her title against overnight sensation Ronda Rousey. There's no love lost between these two beautiful badasses and in less than a month they'll finally settle their differences inside the cage. It may not be as big as Gina Carano vs. Cristiane Santos but there's no doubt it's the most heavily hyped women's fight since then

YardenBu

New member
חבל שלא שמו אותן בבוץ וזהו

אם אני לא טועה באותו האירוע יש גם את קאופמן נגד דייויס, קרב הרבה יותר מעניין.

welterweight

New member
ראוסי היא הג'ינה קראנו החדשה לטעמי

ועדיין,קצת צרם לי שככה מקדמים את הקרב. הקליפ הזה מתאים יותר כדי לקדם שידור של השקילה מאשר של הקרב...

ראוסי היא גם מדליסטית אולימפית בג'ודו,,

חיה נדירה בMMA הנשים יש רק מדליסטית אולימפית ברסלניג שהיא גם בעליה.. לכן הקרב הזה מאוד מעניין רסלניג נגד ג'ודו אולימפי

פרומו מעולה!

המשחק הזה של הסקסיות והלוחמניות אומנם די זול וקל לשחק עליו אבל זה לא היה מוגזם והפרומו ללא ספק מושקע! אין ספק שזה יצר אצלי ציפיות מקרב שלא באמת עניין אותי לפני זה.

fatnoam

Active member
מסכים. צריך למשוך צופים לספורט

MMA נשים הוא כזה שולי יחסית לגברים, ואם זה יביא אנשים להעביר לערוץ שזה משודר, מה רע? אם הקרבות באמת איכותיים, אז הם יישארו במילא.

YardenBu

New member
אבל זו שרשרת

סבבה שאנשים מתחילים להסתכל על קרבות נשים כי הן כוסיות. הבעיה מתחילה כשקובעים קרבות לפי מי יותר כוסית (כמו במקרה הזה) ואם ימשיכו במגמה הזו הקרבות ממש לא יהיו איכותיים. הקרב על התואר של ה-135 היה אמור ללכת בכלל לקאופמן. ראוסי לא עשתה שום קרב ב-135, ניצחה שמות חצי רציניים במחלקה בלאי וירדה ל-135 תוך כדי דיבורים על זה שהיא צריכה לקבל את הטייטל שוט ולא הn1c כי היא וטייט נראות יותר טוב וזה ימשוך יותר צופים. אני לא מזלזלת בראוסי בכלל, אבל במעבר בין מחלקה נוראית ומצומצמת (145) למחלקה הכי טובה היא צריכה לפחות קרב או שניים לפני קרב על התואר, במיוחד כשהלוחמת שהיא תפסה את מקומה היא אלופה לשעבר, עומדת על 14 נצחונות והפסד אחד למרלוס קונן החזקה, מחזיקה בניצחון על טייט וניצחה שני קרבות מאז ההפסד. מצטערת אם יצא לי קצת קצף מהפה תוך כדי, לא התכוונתי ליפול עליך ספציפית אבל הנושא מכעיס אותי.

BT24

New member
אני אפילו לא חושב שראוסי נראית ממש טוב...

אבל אני חייב להודות שכרגע אין ממש קרבות על התואר ב-135 (גברים או נשים
) שמעניינים אותי...

fatnoam

Active member
לסנר זכה בקרב אליפות אחרי שלושה קרבות

שהוא הפסיד אחד מהם למה? כי הוא מוכר מלא PPV בגלל הפרסום הקודם שלו מפרו רסלינג מה עוד מוכר PPV? כוסיות. לדעתי שתי הנ"ל די כונפות, אבל עם מספיק איפור ושמלות שמסתירות את מה שרע בהן, רואים פרומו עם שתי בחורות יפות שהולכות להילחם - אנשים יקנו את זה. סה"כ גם במחלקת הגברים מקודמים לוחמים לא בצורה ספורטיבית (לדוגמא סונן, לסנר, קוטור), ובגלל שזה ביזנס ולא ספורט אולימפי אין שום דבר רע בזה.

fatnoam

Active member
אה ועוד משהו

ranzzzz אתה אף פעם לא נופל עליי, גם מהיוזר הנשי שלך.

YardenBu

New member

בטח שיש בזה משהו רע! אם אנשים מזמינים אירועים רק כדי לראות טראש טוק או מתאבק עם סנטר של ילדה שמשחק אותה קשוח שיראו wwe, אם אנשים מזמינים אירועים רק כדי לראות כוסיות שידליקו איזה ערוץ פורנו. אני רוצה לראות קרבות טובים, לא קרבות שנקבעים רק לפי מי מדבר יותר או מי יותר כוסית. ברור לי שזה לא ממש מעניין את המאטצ'מייקרים של סטרייקפורס ויו אף סי אבל מותר לי להתעצבן.

שורדת90

New member
זה יכול להיות כמו בטניס

אף טניסאית מטופ 10 בעולם לא יכולה להתברג בטופ מאה של הגברים. איך בכל זאת הטניס הנשי תפס? לא יודעת. אולי בגלל החצאיות הקצרצרות. זוכרים את קרניקובה? היא בקושי הייתה בטופ 20 בשיאה, היא זכתה להתענינות שיא בגלל יופיה. לכן הקרב הזה בין שתי לוחמות MMA טובות שהן גם יפות יכול לקדם מאוד את תחרויות הMMA הנשי. כדאי להחזיק להן אצבעות שתהיה הופעה מרשימה. ולעצם העניין, ראוסי תנצח את טייט בסיבוב השני.

AmitNHB

New member
תזמון בעייתי. בדיוק יצא הגיליון השנתי ל SI.

הבחורה החביבה שבתמונה שומרת על כושר במועדון ה UFC ב NYC. שלא תגידו שאין קשר ל MMA.

BeniTaz

New member
הידעתם? רונאלדו מייצג לוחמי UFC

כך כתוב ב-ONE. מישהו שמע על זה? http://one.co.il/Article/195286.html ובלי קשר.. איזה שמן הוא נהיה, יותר גרוע מרן בן שמעון.. לא רוצה לדעת איך הוא הולך להיראות עוד 5 שנים.

cat food

New member
לא ידעתי מזה

אבל כתוב שהוא מייצג את לא פחות ולא יותר מאשר אנדרסון סילבה.

cat food

New member
המילה סוכן גם זרוקה שם

סוכן זה אחד שמייצג. אם כבר אנחנו בקטנות.. בכל מיקרה מקווה שהייעוץ שלו אינו כולל הרגלי אכילה, למרות שגם אם כן עדיין סונן יפסיד בנוקאאוט.

danielmo1

New member
בכותרת הבומבסטית

רשום שהוא סוכן של לוחמי MMA ואז בסוף הפסקה למטה רשום שהוא אפילו מייעץ ללוחם אנדרסון סילבה זה לא קטנות, זה פשוט חירטוט של הכותב

למעלה