איך אפקט של וידיאו פוסט נקלט על רצפה שקופה?

מיכאל ג

New member
אתה בטח תוהה למה אתה שואל שאלות

ולא מקבל תשובות. נסה אולי לתת יותר פרטים על מה אתה מדבר, אתה יודע שניתן להכניס טקסט גם לתוכן ההודעה ולא חייבים לכתוב רק בכותרת.

30ofir30

New member
לא צריכים להיות כל כך אינטילגנטים בשביל להבין

היה לי פעם טוטוריאל כזה ואינני זוכר איפה הוא נמצא! האפקט של video post לא מוקרן על שקיפות של רצפה או מראה איך אפשר להראות אותו! אני מקווה שעכשיו אני יותר ברור!

מיכאל ג

New member
אינטליגנטיים מילא אבל גם טלפתיים?

הרי אפילו לא טרחת לספר לנו על איזו תוכנה מדובר.

פרט נמק והסבר....

אופיר .... אנא הסבר באיזו תוכנה ומה הקופוזיציה ולאן אתה מנסה להגיע..... ככה יהיה לחברי הפורום יותר קל להסביר לך את התהליך וההכוונה....

yaziparazi

New member
בויאנה מיכאל אתה חת'כת אנטיפט שזה משהו....

די כבר .כמעט כל פעם שאתה כותב יש לך איזה ביקורת להעיר על הבן אדם ועל איך הוא כותב או מה הוא כותב. תנסה לענות ת'כלס. ואם לא בא לך לענות ואתה מתעצבן,אז באמת אל תענה. זה לא שמתקשרים אלייך הביתה ,או שזאת עבודה שלך . קראת התעצבנת.....תמשיך הלאה. אל תהיה יאעכנה

כמה דברים על ההתנהלות בפורום הזה:

1. בתור פורום מקצועי אנחנו מנסים לשמר פה על כמה אלמנטים של מקצועיות (לא תמיד הולך לנו). הראשון שבהם זה כתיבה נכונה של שאלות. אתה רוצה תשובה? תשאל את השאלה הנכונה ותפרט, במקרים מסוימים אפילו תביא סקרינשוט. מיכאל ניסה להסביר את האלמנט הזה. אני לא רואה שום דבר פוגע במה שהוא אמר. אנחנו מגיעים לפורום מתוך רצון לעזור לאנשים וזה די מתסכל לבהות בשאלה שאתה לא מתחיל להבין אותה. 2. שפה נקייה. (חתיכת אנטיפט לצורך העניין זו לא שפה נקייה) 3. והיאעכניות המקצועית שלי היא גם להשתדל לשמור על עברית תקנית. סתם כי יותר קל להבין ככה אחד את השני. לכן שווה לקרוא פעם נוספת את השאלה/תשובה ולו רק בשביל לא להביך את עצמך. 4. משהו שקצת פס מהעולם אבל נעלה איזה נר קטן לזכרו, אתה לא יודע, אל תגיב. 5. איחלתי לחייל הצלחה בהמשך דרכו.

chubu

New member
בואנה...תרגיע!

אני ממש לא חייב, אבל אני יצא להגנת מיכאל בנושא הזה! הוא אחד מאלה בפורום שעוזר ממש לכל אחד. לי אישית הוא ענה על 80% מהשאלות שהצגתי בפורום בשנה האחרונה ! והוא צדק בכל מילה שהוא רשם פה, אז נא להרגע בבקשה. אם אין הסבר מפורט, איך אתם מצפים שיענו לכם?

למעלה