איך אפשר לאחסן מלכודת חתולים

איך אפשר לאחסן מלכודת חתולים

בוקר טוב,

יש לנו מלכודת חתולים, מי שמכירה יודעת שזה ארוך ואין לזה מקום הגיוני בבית. עד עכשיו זה היה תקוע בארון הבגדים שלנו, נח זה לא.
יש לי במרפסת ארון ישן, בדיוק בגודל, אטום - מה שאומר שהוא נוטה להסריח ולצבור לחות. אלך היום לרכוש סופחי לחות בחנויות "לבית" וכולי. השאלה היא האם הארון הזה יכול בכלל להתאים, והאם מפיצי ריח טוב יועילו או יפגעו. השאלה העיקרית היא איך חתולי רחוב יגיבו לריח איקס.

יש לך מושג? או מחשבה?

אשרה.

גורדיאן

New member
אם זה נכנס לארון הכניסי את זה לארון.

לפני זה נקי וייבשי אותו, הניחי בו קצת עיתונים כדי לספוג לחות ולמנוע חלודה, ועטפי אותו בשקית גדולה (אשפה) בצורה אטומה, ואז עטפי את המלכודת העטופה בעוד שקית ליתר ביטחון.
השתמשי במפיצי ריח טוב רק אם זה ריח של טונה.

דגלמנגה

New member
פתרונות אחסון

בהנחה שאת הולכת על הרצפה... מדף, ברוחב שתקבעי, מעל לפתח, במרפסת, יספק לך את כל מקום האחסון הדרוש, מבלי להקריב שטח רצפה, או להתעקש על ארון שאינו מתאים. אפשר להקיף בלוחות דיקט (הקדמי על צירים) בצבע התקרה או הקיר, ולנסר במשורית פתחי איוורור ציוריים, או אם צד נושק לקיר ניצב, הוא יכול להתרחק ממנו בכמה סנטימטרים.
אופס..ס... עכשו שמתי לב שמדובר במלכודת אחת, אז אם היא מתקפלת, אפשר לחבר את המדף בניצב לקיר ולנעול למקום בוו או בריח של דלת.
על אותו משקל, מתקן אחסון בחניה מקורה, ממקמים מעל לגג של האוטו, שם אפ'חד לא מסתובב.

Yukita

Active member
מנהל
באותו קו מחשבה

אם זה כלוב לכידה/איקלום (=מבנה מרושת), פשוט לקנות שניים- שלושה ווים, לקבע בקיר ולתלות עליהם את הכלוב. אפשר אז להעמיד על הכלוב עציץ קטן או משהו שלא ייראה מכוער

dimitrygo

Active member
מנהל
אם זה ארון ישן וגם ככה לא ניתן להשתמש בו בצורה תקינה אז

אולי שווה לעשות בו כמה חורים כדי שהוא יוכל להתאוורר?

תכל'ס אין לי בעיה

אני פשוט לא בטוחה אם זה יותר טוב או יותר רע. זה לא יכניס יותר לחות או יאפשר לג'וקים להכנס או משהו כזה? האמת היא שאני לא מבינה בזה יותר מידי.

dimitrygo

Active member
מנהל
אפשר להדביק איזה רשת כדי לכסות חורים ולמנוע מג'וקים להכנס

דרכם.
לגבי לחות - תלוי איפה נמצא. אם במרפסת אז לא נראה לי שצריכה להיות בעיה מיוחדת.

למעלה