איך אפשר לבחור במפלגה שבה מככבת מטומטמת כזאת

מה אמרה ח"כ מירב בן ארי על השר איתמר בן גביר, אותו כינתה 'השר לחידלון לאומי'?

בחיפוש בלמ"ס (ראשי תיבות של הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה ) השנה בה היו הכי הרבה פיגועי ערבים מוסלמים ברברים יחידים הייתה השנה בה הבהמה הזאת הייתה חברת כנסת של המפלגה שלה בשלטון. הממשלה הייתה מורכבת מאין עתיד וחמשת הגנבים הקטנים שנשרכו אחרי השקרן הקטן הנוכל ועוזרתו שהכניסו לגועליציה הזאת חמישה מנדטים ימנים אחרי שהזבלון הבטיח קבל עם ועולם אני לא אתן ליאיר לפיד להיות ראש ממשלה .בשנה הזאת עם המפלגות הערביות היו הכי הרבה רציחות יהודים מידי ערבים . מעיון קצר בלמ"ס למדים אנחנו שבשנה הראשונה של הממשלה החדשה שהוקמה בראשותו של נתניהו ועם שר הבט"פ בן גביר חלה ירידה של 15% בכמות הפיגועים אבל בשנה השניה חלה ירידה של פיגועים ספוראדים של ערבים ביהודים ב85% או טו טו אנחנו בקרוב נכנסים לשנתה השלישית של הממשלה הזאת ועל עובדות מוכחות לא מתווכחים. אזרחי מדינת ישראל צריכים להודות לשר בן גביר על כך שהחזיר את המושג בית סוהר ללקסיקון הנורמלי משהו שהשמאל לא מבין ולא יבין וגם מפלגת הליכוד שבשנות שלטונה בשלטון הפכו בתי הסוהר לקייטנות לרוצחים.
והיא הבהמה הזאת בניגוד לסטטיסטיקה ובניגוד לקומון סנס במקום להודות לבן גביר על פועלו היא תוקפת אותו על מה שעשה למפכ"ל הקודם.
ומה רציתם שיקרה? זוכרים שהמפכ"ל הקודם תקף את בן גביר והמתנחלים כשהשווה אותם לכנופיות הרצח הביזה השוד והלינץ' של המוסלמים בשומר חומות? אז מה רציתם שבן גביר ימחל למצורע הזה? לזיקית הזה? שהיה מחליף את עורו בהתאם לחליל של השמאל?
כשבן גביר נכנס לתפקידו כשר לביטחון פנים בשיחה בארבע עיניים שהייתה לו עם המפכ"ל הוא אמר למפכ"ל כדאי מאוד שתגיש מחר בבוקר את ההתפטרות שלך מתפקיד המפכ"ל כי אצלי אתה גמור ,מחוסל, יש לך 48 שעות להתפטר ואם לא תתפטר אני אטגן אותך על מחבת יום יום.
המפכ"ל רצה להתפטר אבל השמאל לא נתנו לו להתפטר. אז בן גביר טיגן אותו והדיר אותו מישיבות המשטרה ותקע לו סכינים מאחורי הגב סיכסך בינו לבין צמרת המשטרה העיף את מפקד מרחב תל אביב מהמשטרה. הסמרטוט הזיקית היה הולך ליועמ"שית ובוכה לה על בסיס שבועי בן גביר עשה לי ככה וככה עד שגם לה נמאס כבר ממנו.
בן גביר הוא השר היחיד בגועליציה הזאת שעובד ומביא תוצאות, הרעת תנאי הכלא חוק גירוש משפחות של מחבלים רוצחים ירידת היקף הרציחות האיסלמונאציות של מחבלים רוצחים שהכלא הישראלי כבר לא קורץ להם.
עכשיו הם תוקפים אותו על ששיחרר נשק אישי ללמעלה מ50.000 יהודים כדי לנטרל רוצחים על רקע לאומני.
איזה מן יהודים חיים שם בארץ ישראל? יהודים מטומטמים כמו החכית הזאת? בשביל הפוליטיקה את מוכנה לשקר? לסלף את האמת?

למעלה