איך אפשר לדעת אם הוא רציני לגבייך?

sapir21

New member
תשאלו-ונענה

שטויות.

אני תמיד יודעת אם גבר רציני לגביי או שלא. ובקשר לגברים שמולי, האם הם יודעים? הכל שאלה של עד כמה הם לא סגורים בבועה הפרטית שלהם...

את בעצמך אמרת -

זה עניין של בטחון עצמי. אני יודעת מתי הגבר מולי מחפש זיון. מתי הוא מפחד ממחויבות. מתי הוא מחפש קשר רציני. עד כה, לא טעיתי. לא בעניין הזה. [
]

Vdrums

New member
אז ככה:

Does he love me I wanna know How can I tell if he loves me so? (Is it in his eyes?) Oh no, You'll be deceived (Is it in his eyes?) Oh no, He'll make believe If you wanna know If he loves you so It's in his kiss. Kiss him and squeeze him tight And find out what you wanna know If it's love if it really is It's there in his kiss (About the way he acts?) Oh no, That's not the way And you're not listening To all that I say If you wanna know If he loves you so It's in his kiss

lucky me

New member
אפשר לדעת לפי.....

קודם כל אם הבחור מתקשר... אח"כ, אם הוא יוזם פגישות, אם הוא מראה אותך לחברים שלו.הכל תלוי כמה זמן אתם מכירים, ובאיזה שלב של מערכת היחסים אתם נמצאים. והכי חשוב - אם הוא יוצא עם בנות אחרות, הוא לא רציני!!! את צריכה לפרט יותר..... תותי.

Vdrums

New member
אממממ... מה שגם

רצוי לדעת, למה את מתכוונת שאת אומרת רציני לגבייך? כמה זמן אתם ביחד? למה את מצפה? להצעת נישואין?

morannnnnnnn

New member
אני נמצאת באותה הבעיה...

אפשר לומר שאין לי ממש ביטחון..ואני פשוט חושבת תמיד שאולי הוא לא רציני לגביי, למרות שאין לזה ממש הצדקה כי הוא מתקשר הרבה,נמצא איתי בזמן הפנוי שלו וכו'. לדעתי זה בעיה של חוסר בטחון עצמי.

למעלה