איך אפשר לדעת אם החלום צלול או לא ?

my angel

New member
איך אפשר לדעת אם החלום צלול או לא ?

כאילו ממשכרגע ראיתי מההודעות הקודמות חלום צלול הוא חלום שאתה יודע שזה חלום. בדרך כלל אני יודעת שזה חלום יש כל הרבה דברים לא הגיוניים שאני ישר מרגישה שזה חלום. השאלה שלי היא מה הצעד הבא? איך אי יכולה לשלוט בהם או לעשות כרצוני ? הדפסתי חומר מאתר על חלומות צלולים ונאמר שם לעשות בדיקת מציאות , נגיד שאני יתחיל לעשות את זה מה השלב הבא?אה ,אני חדשה פה ורציתי להצטרף!!. פורום מגניב גם זה על חלומות :)

Variety

New member
ברוכה הבאה!

ברוכה הבאה לפורום! השליטה בחלומות זה החלק הקל. הנה כמה דוגאות לשליטה: שיטת הסיבוב: אם את רוצה ליצור משהו. תחשבי על הדבר או הבן\בת אדם, תגידי, "ברגע שאני אסתובב, אני אראה את..." ובאמת תאמיני לזה ותסתובבי. לי זה עזר כשרציתי ליצור דלת ולצאת מבניין. שיטה אחרת, למשל רציתי לשנות את הצבע של הרצפה של החדר, עשיתי כאילו יש לי כוחות, ועם הידיים שיניתי את הצבע של הרצפה. פשוט חשבתי על צבע, וזה שאני משנה את הרצפה. הכל כאן קשור למחשבה! את תצליחי הכי טוב בעיקר מניסוי וטעיה. לפעמים לא מצליחים משהו כי זה נראה לנו כל-כך לא הגיוני. צריך להבין שזה חלום והלא הגיוני הגיוני :) זה קצת קשה להסביר למשל איך לעוף סתם. זה ממש תלוי בבן אדם ובדמיון שלו. בחלום, פשוט תנסי דברים. ככה לומדים הכי טוב. חלומות פז, Variety-

למעלה